הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה מסה שלושה חודשים אחרי סייקל

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי לכולם ,
אז אחרי הסייקל האחרון עליתי יפה 5 קילו נקי בסופו של עניין אני חטוב מאוד ועכשיו רוצה לעלות קצת מסה משהו כמו 4 קילו .
בן28 שוקל 94 קילו על 11 אחוז שומן .

התפריט :
בוקר: 4 פרוסות חיטה מלאה + 2 ביצים רק חלבון+ גביע קוטג

ארוחת ביניים : שייק חלבון (200 קלוריות לערך)+2 כפיות סוכר ענבים .+בננה.

צהריים : 4 פרוסות חיטה מלאה +300 גרם חזה עוף +2 כפות טחינה .

לפני אימון תפוח

אחרי אימון : שייק חלבון+ 5 תמרים

ארוחת ערב : סלט טונה עם 2 כפות כפות טחינה (טונה במים )+4 פרוסות לחם חיטה מלאה

ירקות בין הארוחות גם .

סה"כ קלוריות:
2900 קלוריות
סה"כ חלבון:
220 גרם
סה"כ שומן:
60.6 גרם
סה"כ פחמימות:
258.8 גרם
סה"כ כולסטרול:
217.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:
22.4 גרם

הוצאה קלורית יומית : 2132.

איך התפריט לדעתכם ?

לא הייתי ממליץ להסתמך על לחם כמקור עיקרי לפחמימות. מעבר לזה, נראה טוב. סייקל עם נתונים כאלו... תיהיה בריא.

נערך לאחרונה:
לא הייתי ממליץ להסתמך על לחם כמקור עיקרי לפחמימות. מעבר לזה, נראה טוב. סייקל אם נתונים כאלו... תיהיה בריא.
למה לא אם זה נוח לו ?

לפותח האשכול תוסיף שומן ל92גרם ותוריד פחמימות על חשבון הפחמימות

• פותח/ת השרשור
למה לא אם זה נוח לו ?

לפותח האשכול תוסיף שומן ל92גרם ותוריד פחמימות על חשבון הפחמימות
קיבלתי אחי לגבי השומן , לגבי הפחמימות זה ממש נוח לי אין לי אפשרות אחרת , לגבי הנתונים לקח לי 6 שנים להגיע אליהם חבר יקר 😃 תודה על המחמאה, הסייקלים מניסיון אחד או שתיים בשנה מספיקים כדי לשמור על תוצאות יפות של מסת שריר נקייה משומן שזה העיקר מבחינתי .

זה מה שממליצים בפרוטוקול , יש לך מאמר אחר שממליץ שונה ? שתף אותי

ההמלצה בפרוטוקול היא נורא כללית ולא חובה ללכת אחריה בעיניים עצומות.
אני אישית בעד כמה שיותר פחמימות (יותר כח ויותר שובע). כמו כן, 90 גרם שומן יהוו כמעט 30 אחוז מכמות הקלוריות היומית שלו, לפי דעתי אפשר פחות..

קודם כל הנתונים כיפ שאתה מציג אותם הם טובים.

אבל לפי דעתי פלוס הקלורי גדול. 300-500 מעל התחזוקה יכול להספיק כדי לשמור עד כמה שאפשר על א.ש נמוך במסה

ההמלצה בפרוטוקול היא נורא כללית ולא חובה ללכת אחריה בעיניים עצומות.
אני אישית בעד כמה שיותר פחמימות (יותר כח ויותר שובע). כמו כן, 90 גרם שומן יהוו כמעט 30 אחוז מכמות הקלוריות היומית שלו, לפי דעתי אפשר פחות..
שמע לא כולם כמוך יש אנשים(הרוב) ששומן יותר משביע אותם מאשר פחמימות וזה מאוד מתאפיין בדיאטות דלות פחמימות , אני לא יגיד שמה שאתה אומר זה לא נכון כי באמת יש מחלוקת בעניין אבל גרם שומן לקילו משקל גוף זה המלצה שלא יהיה בה שום נזק .

תתחיל ב258 גר' פחמימה כמו שמוצג לך בתפריט ולאט לאט תעלה לאזור ה350 , כי זה לא מספיק פחמימות ותוסיף כמקור פחמימה כוסמת , אורז מלא , פסטה חיטה מלאה תן לגוף להתגוון גם בעוד סוגי מאכלים גם זה השפעה פסיכולוגית אתה משנה מאכלים במקום להיות תקוע רק מול לחם .. שיהיה בהצלחה !!

קודם כל הנתונים כיפ שאתה מציג אותם הם טובים.

אבל לפי דעתי פלוס הקלורי גדול. 300-500 מעל התחזוקה יכול להספיק כדי לשמור עד כמה שאפשר על א.ש נמוך במסה

איך גדול מדי ליאור? הבן אדם שוקל כמעט 100 ועם אימונים והכל הנייטרלי שלו יהיה באיזור ה 2600 לדעתי

מה זה משנה כמה הוא שוקל ? אם הוא רוצה לשמור על א.ש נמוך הוא צריך פלוס קלורי קטן.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העצות , אעלה את השומן ל92 ולגבי הפחמימה המורכבת אין לי יותר מדיי ברירה אבל אשתדל לגוון.

כמה סוכר ענבים / תמרים / פירות לא הבנתי?
תשאיר סקופ סוכר ענבים אחרי האימון , פרי-2 באמצע היום ואת כל התמרים ואת השאר תעיף יש לך הרבה סוכר
פחמימות מורכבות תביא מאורז שיבולת שועל תפוחי אדמה וכו'

כמה סוכר ענבים / תמרים / פירות לא הבנתי?
תשאיר סקופ סוכר ענבים אחרי האימון , פרי-2 באמצע היום ואת כל התמרים ואת השאר תעיף יש לך הרבה סוכר
פחמימות מורכבות תביא מאורז שיבולת שועל תפוחי אדמה וכו'
ממתי תפוחי אדמה הם פחמימות מורכבות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית