הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג FBW - נקווה שיחזיק מעמד

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
היה אימון גרוע. עשיתי קצת רגליים, קצת חזה וקצת גב. בחזה עשיתי משהו כמו 105 והיה לי קשה.
לא יודע, בסופי שבוע בגלל שיש אווירה של סופש אני לפעמים קצת עצלן ואין לי כוח ממש להכין אוכל. אולי זה פגע היום, למרות שהיה מאוד גרוע גם בשביל יום ללא תזונה מספיקה.

נראה מה יהיה בראשון. מחר נעשה סוג של העמסה.

• פותח/ת השרשור
טוב, הכוח חזר כמעט במלואו.
אני כנראה צריך להוסיף עוד קלוריות. למרות שאני אוכל ביום משהו כמו 3000-3200 אני כנראה צריך עוד.

לחיצת רלגיים. 220. 3 סטים של 20. אימון שעבר עשיתי 2 סטים ובסט השלישי לא הצלחתי לעשות חזרה אחת. לא יודע מה קרה אבל חפיף.

חזה. 125. סט של 6, סט של 5 ועוד סט של 4 עם 127.5

פולדאון. 163, סט של 5, ועוד 2 סטים של 5 עם 168

כתפיים. 118. שוב פעם 2 של 5 ועוד אחד של4. אני אוסיף עוד אוכל נראה מה יהיה.

ידיים. פטישים. 2 סטים. סט של 6, סט של 5. עם 30 קילו.

אני עדיין ממשיך עם התכנית לפחות עד שאני אסגור 3 חודשים.

• פותח/ת השרשור
טוב שבוע שעבר עשיתי רק אימון ביום ראשון והחלטתי לקחת חופש להמשך השבוע לקצת מנוחה.
בכל מקרה אני חושב שאני אשנה קצת תרגילים בגלל הכאב כתפיים. ממה שקראתי כאבים\דלקת\צורת שכמות וכו אלה תסמינים מבעיה כללית של חוסר איזון בשרירים. יש שלושה מקרים נפוצים אצל אנשים מאמנים וגם אצל אנשים לא מאומנים. אם זה עניין אני יכול לעלות חלק האתרים שמצאתי.
בכל מקרה, אני חושב שחשוב לי בעיקר להחלף את הלחיצת כפיים לכזו עם דאמבלים, את התריגל לגב לשנות לחתירה כלשהיא, לא משנה מאיזה סוג
ולהוסיף תרגיל לסרטוס. אולי גם סט של שראגס, נראה איך יזרום.
בגדול, שרירי כתפיים וחזה חזקים ביחס לרמבוהידים, טרפזים, סרטוס, פוסטיריור דלתויד.
נקווה שיעזור. צריך גם לעבוד על מתיחות מסויימות. ואני מקווה ן הסתם שזאת בכלל "הבעיה".
אני אעדכן לגבי האימון עצמו כשאני אסיים, בערב אני מניח.

אני מצרף עוד תמונה של בק דאבל בייספס שיצאה יותר טוב לדעתי.

2222.jpg

• פותח/ת השרשור
האימון היה יותר קצר ממה שרציתי, ולמעשה טוב שכך. מרגישים שלא מתאמנים שבוע. אולי לא במשקלים אבל בהרגשה הכללית כן.

לג פרס. 220, 3 של 20.

חזה אינקליין (מכונה). תרגל חדש אז העלתי כל סט משקל. סט אחרון עשיתי 95 קילו ל5 חזרות. זה המשקל שנעשה פעם הבאה.

חתירה, מכונה עם כבל. כנ"ל. בדקתי, הגעתי ל65 וזה נראה לי משקל סבבה לפעם הבאה.

לחיצת כתפיים, דאמבלים. 24 קילו. אני מאמין שדי מהר אני אשתפר אבל תרגיל חדש, וזה היה משקל לדעתי בול ל5 חזרות. עשיתי 2 סטים.
עשיתי עוד סט הרחקות לצדדים, עם 14 קילו. 5 חרות.

זהו יותר מזה לא עשיתי. בלי קשר לזה שלא ציתי להעמיס היום הייתי צריך לקצר.

מעבר לכך זה בערך המכון הכי לא זורם לעשיית סקוואטים בשעות האלה. בהמשך אני חושב שאני אפצל לעליון תחתון וב"תחתון" אני אעבוד בשעות היותר מוקדמות של היום.

• פותח/ת השרשור
חזה (פירטתי את הרגילים החדשים למעלה). 95, 1 של 5, עשיתי סט של 100 ל5 אבל הרגשתי ששבשליש אני לא אצליח אז הורדתי שוב ל95.
פרפר. שני סטים. לא תרגיל עיקרי אני לא אפרט ממש משקלים.

חתירה. 65, 2 של 5, 70 סט של 5.
פול אובר. התחלתי עם דאמבל של 30, 2 של 5.

לחיצת כתפיים דאמבלים. 26, 3 של 5.
הרחקה סט של 6 עם 14.

יד קדמית. ביתיים אני מחליף את הפטישים, לא ממש החלתטי מה אני אעשה, אז עשיתי סתם 3 סטים טווחים של 6-8

רגליים. 230. 3 של 5.

סורי אם לפעמים הכתב יוצא לאברור המקלדת שלי גוססת, אני ציך להחליף אותה.

• פותח/ת השרשור
לג פרס. 230, 5 סטים של 8.

חזה. 95 סט של 6, 2 סטים של 5 עם 100.
פרפר.

חתירה. 70. 3 של 5.

פול אובר. דאמבל של 32, 2 של 5.

כתפיים. לחיצה עם דאמבלים. 28, 2 של 5, ועוד אחד של 3.
הרחקה.

יד קדמית 3 סטים. לא ממש משהו קבוע מבחינת טווחי חזרות ומשקל.

• פותח/ת השרשור
לג פרס. 230, 3 של 10

חזה. 100, 3 של 5

חתירה. 70. 6,6,5

פול אובר. אני די בטוח שלקחתי 34, משום מה אני עכשיו לא בטוח אם לקחתי בטעות 32 אבל בכל מקרה, זה היה 5 ועוד סט עם אולי 7.

כתפיים. 28, 3 של 5.
הרחקה. 16 קילו 5.

יד קדמית.

עדיין מציק לי מאוד הדלקת בפרק כף שמאל וגם בימין התחיל לי. זה מציק כשאני צריך להתעסק עם משקל חופשי במיוחד בדאמבלים. הכתף את האמת לא מםפריעה.
אני לוקח כורכום, כרגע לא מרגיש שום שיפור. אולי צריך לקחת יותר (אני לוקח 2 גרם). ננסה שוב בהזדמנות.

• פותח/ת השרשור
רגליים. 230. 2 של 12, ועוד 1 של 15

חזה. 102.5, 2 של 5, ועוד 1 של 4

חתירה. 70. סט של 7, של 6, ושל 5

פול אובר. 36, 2 של 5

כתפיים. 30 היה לי כבד, גם 28. עשיתי 2 עם 24 ל5 חזרות. לא יודע מה קרה. נבדוק מה נסגר אימון הבא.

יד קדמית.

פרפר במכונה סט אחד.

• פותח/ת השרשור
רגליים. עשיתי חזרה עם 230 ואמרתי ננסה 240. סט של 8, של 10 ושל 12. היה קל בסך הכל. המכנס גם מרגיש קטן פתאום. מקווה שהעליה היא בעיקר בשריר 🙄 חלק גם נוזלים אני שותה גם איזה ליטר וחצי שך חלב ביום בשביל השלמה קלה של קלוריות.

חזה. 102.5, סט של 6, ועוד שניים של 5.

חתירה. 75, שני סטים של 5 ועוד אחד עם 70 אני לא זוכר, נראה לי עשיתי 6.

פול אובר עםדאמבל. 38. 2 של 5.

לחיצת כתפיים עם דאמבלים. 26, 3 של 5. תרגיל בעייתי לעלות בו משקלים. אני פשוט אהיה איתו יותר "זורם" פחות אנסה לעלות משקל. יותר חזרות.
הרחקה. סט כבד ל5, וסט קל לקצת יותר.

יד קדמית.

פרפר.

זהו. יד אחרוית עובדת בלחיצת כתפיים ועובדת מאוד חזק בפול אובר ככה שאני לא מוסיף כרגע.

אגב שאלה. יש מצב המשקל מדידה במקלחות מזייף? תמיד בבית אני שוקל פחות מאשר בחדרי כושר. שם הוא מראה לי איזה 100. אין מצב.
נראה לי הם מזייפים שאנשים יחשבו שהם יותר שמנים ממה שהם וזה כביכול יגרום להם לבלות יותר בחדר כושר ולקנות אימונים אישיים.

מה דעתך על אגו? (זה בקניון במודיעין, נכון?)
אני מתאמן במכבים ולא כל כך נוח לי שם.

כמה עולה מנוי באגו?

אם יסתדר לי הזמנים אני אולי אפילו אוכל להיות הספוטר שלך (אם אתה לא שומר את זה כתירוץ בשביל לא להתאמן עם מוט 😛 )

• פותח/ת השרשור
כן זה בקניון.
מה דעתי? בסך הכל מקום נחמד. זה לא קאנטרי, פשוט מקום לדפוק אימון וללכת. אין מה לעשות שם כמו בהולמספלייס למשל או ברעות או מכבים.
יש ראק גדול. זה לא כלוב כלוב, אבל זה ראק שאתה יכול לקבוע את הגובה של המוטות.
ספות ללחיצה יש 2 רגיל, 2 חיובי ועוד אחד שלילי נראה לי שהביאו. משקל יש מספיק. דאמבלים עד 54 שזה די יפה. יש מכונות כמו HAMMER שזה עם פלטות. האיזור של המשקולות לא ממש קטן אבל בערב קצת צפוף... כמו בכל מקום.
אין שם כמעט אנשים זקנים. למען האמת לא ראיתי בכלל. יש המון צעירים\ילדים בשעות הערב ואחרי הבית ספר. זה רוב האוכלוסיה שם, ומבוגרים 25-40 ככה.

בסך הכל נחמד. בערב יכול להיות קצת צפוף. המדריכים קשה להגיד מה הרמה. בשעות היום נראה לי אין שם מדריכים בכלל. בערב יש אולי מדריך אחד והם לא עושים כלום. שזה טוב, הם לא מציקים.

אני רשום עם ההורים שלי זה יוצא 170 לבן אדם. לבן אדם יחיד נראה לי זה עולה 220 בערך. זה גם תלוי בגיל.

כן זה בקניון.
מה דעתי? בסך הכל מקום נחמד. זה לא קאנטרי, פשוט מקום לדפוק אימון וללכת. אין מה לעשות שם כמו בהולמספלייס למשל או ברעות או מכבים.
יש ראק גדול. זה לא כלוב כלוב, אבל זה ראק שאתה יכול לקבוע את הגובה של המוטות.
ספות ללחיצה יש 2 רגיל, 2 חיובי ועוד אחד שלילי נראה לי שהביאו. משקל יש מספיק. דאמבלים עד 54 שזה די יפה. יש מכונות כמו HAMMER שזה עם פלטות. האיזור של המשקולות לא ממש קטן אבל בערב קצת צפוף... כמו בכל מקום.
אין שם כמעט אנשים זקנים. למען האמת לא ראיתי בכלל. יש המון צעירים\ילדים בשעות הערב ואחרי הבית ספר. זה רוב האוכלוסיה שם, ומבוגרים 25-40 ככה.

בסך הכל נחמד. בערב יכול להיות קצת צפוף. המדריכים קשה להגיד מה הרמה. בשעות היום נראה לי אין שם מדריכים בכלל. בערב יש אולי מדריך אחד והם לא עושים כלום. שזה טוב, הם לא מציקים.

אני רשום עם ההורים שלי זה יוצא 170 לבן אדם. לבן אדם יחיד נראה לי זה עולה 220 בערך. זה גם תלוי בגיל.

נשמע לי יותר טוב ממה שיש במכבים (הדאמבלים מגיעים עד ל20 קילו ואז זה עובר לליברות בקפיצות של 5, עד ל60 ליברות, שזה בערך 27 קילו)
אני אדבר על זה עם אבא שלי ואולי אני אעבור לתקופת ניסיון לראות אם יותר טוב לי שם.

אפשר לעשות שם פאוורקלין, דדליפט וכדומה בלי לפגוע/להפריע לאנשים?

• פותח/ת השרשור
אפשרי.. אני רואה מדי פעם מישהו עושה בערב.
הבעיה היא שהכלוב תפוס למתח או מקבילים בערב. אבל אם באים להתאמן בצהריים לא צריכה להיות בעיה.

אפשרי.. אני רואה מדי פעם מישהו עושה בערב.
הבעיה היא שהכלוב תפוס למתח או מקבילים בערב. אבל אם באים להתאמן בצהריים לא צריכה להיות בעיה.
כנראה שזה היתרון היחיד של החדר כושר במכבים, רק במקרים נדירים אנשים תופסים את הכלוב.

• פותח/ת השרשור
רגליים. 240. סט של 15. היה קל עשיתי עוד שני סטים עם 250. לא זוכר את האמת כמה חזרות. היה קל.

חזה. 105, 2 של 5, ועוד סט של 5 עם 102.5

חתירה. 75. סט של 6, סט של 5 ועוד סט של 6 עם 70.

פול אובר. דאמבל של 40. שני סטים של 5. אני אשאר כמה אימונים עם המשקל הזה. יותר מזה אני כבר אהיה לא יציב, שלא ימשוך אותי אחורה.

לחיצת כתפיים. 28. שני סטים של 5, ועוד סט של 3.
הרחקה. סט כבד, סט קל.

יד קדמית. לא משהו קבוע עושה מה שבא לי. 3 סטים.

פרפר.

• פותח/ת השרשור
אמנם לא עבר הרבה זמן אבל נראה לי יש שיפור ברגליים.
מעלהגם גב.

261120121859 (2).jpg 261120121861.jpg

• פותח/ת השרשור
לכל המעריצות וגם המעריצים של הלוג. האימון נדחה למחר 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית