לוג FBW - נקווה שיחזיק מעמד

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
אני עוקב

קניתי אדידס ניאו עם סולייה כמו של האולסטאר
איך אתה עושה חימום?

אני לא ממש עושה חימום. רק בסקוואט. וזה רק סט אחד של 60, ועוד סט או שניים עם משקל עבודה לאולי 2 חזרות.

לא יודע אם זה טוב או לא טוב זה פשוט מה שאני עושה כרגע. חימום כללי נעשה בדרך, הליכה של איזה רבע שעה בקצב מהיר.

וואלה? גם אני לא בקטע של לעשות פרמידה בחימום ובכלל, עשיתי רק עם מוט 5X2 וגם אני הולך קצב מהיר רבע שעה...

אם אני כן אעשה חימום ספציפי ארוך אני אעדיף לעשות הרבה סטים עם מעט חזרות (1,2,3 גג) עם משקל גבוה יחסית מאשר סטים עם הרבה חזרות ומעט משקל.

אימון קשה. נעמיס אוכל הסופש ונקווה לטוב.

סקוואט. אותו משקל. 6,5,5

חזה. הייתה נפילה. בהתחלה עשיתי 4. אחרי זה 5, ואז 3 ו2. נראה מה יהיה בראשון. לדעתי יצאתי מריכוז בסט הראשון שהוא גם ככה עצים לי מאוד מה שדפק לי הכל.

מתח. 40 פאונד. 3X5. קשה לי להתקדם בזה מן הסתם אני לא בחיטוב ואני צריך להרים גם את כל המסת שומן.

דדליפט. אותו משקל. עשיתי סט של 5. לקראת נסוף האחיזה נפתחת. אני לא רוצה לזרוק את המוט כי אין לי בעיה להוריד אותו כמו שצריך, ומה גם שלא מרשים ואני מכבד את זה. העניין שבגלל האחיזה אני צריך לרדת ואני מעגל את הגב. עשיתי עוד סט עם אחיזה משולבת והיה עולם אחר לגמרי. מה אתם ממליצים? לעבור למשולבת?

כתפיים. אותו משקל אותם כמות סטים וחזרות.

דאמבלים. 20. 2X5.
34 פטישים. 2X4

מקבילים. 60 פאונד 2X5.

נערך לאחרונה:
מתקדם יפה!
תגיד, מה השיאים שלך בתרגילים הבסיסיים (השיאים שלך מכל הזמנים, לא עכשיו מאז שחזרת לתרגילים האילו)

דרך אגב, קיבלתי שבוע חינם באגו במודיעין. כשעשיתי אימון ניסיון לפני כמה חודשים טובים היה נראה לי ממש לא חשוב שאני אתן להם את הפרטים שלי.
בסוף זה השתלם. 🤡

אתה עדיין נכנס והם לא אומרים לך כלום?

אני חושב שאלה המשקלים בתכלס. דדליפט כמעט אף פעם לא עשיתי וכשעשיתי זה היה אולי גג 90 קילו. סקוואט או 110 או 120 לא זוכר. בנץ 100.

תמיד הפסקתי באמצע מכל מני סיבות אבל זה תמיד עמד במקום.

אני אנסה לשחזר את המשקלים אין לי כוח לבדוק במחברת

סקוואט. 115. 553 ממאין שהייתי יכול לסגור 5 אם הייתי מתאמץ כמו משוגע אבל בחזרה השלישית היה גוד מורנינג ולא רציתי לקחת הימורים.

חזה. אותו משקל. 5,5,4

מתח. 42 וחצי פאונד. 5,5,4 יש מצב אולי שעשיתי 3 של 5. לא זוכר 😳

דדליפט. 120. 4 חזרות. אימון הבא נסגור 5.

כתפיים. אותו המשקל. 6,5,4

ידיים. 2 של 6

פטישים. סט של 6 אותם משקלים כמו אימון שעבר

מקבילים. 65 פאונד. סט של 5 וסוט של 3.

אתה עדיין נכנס והם לא אומרים לך כלום?

אני חושב שאלה המשקלים בתכלס. דדליפט כמעט אף פעם לא עשיתי וכשעשיתי זה היה אולי גג 90 קילו. סקוואט או 110 או 120 לא זוכר. בנץ 100.

תמיד הפסקתי באמצע מכל מני סיבות אבל זה תמיד עמד במקום.
לצערי אני בכלל לא מתאמן בתקופה האחרונה. יש לי לחץ משוגע בלימודים ואבא שלי מעדיף שאני אתעמק בזה מאשר בחדר כושר.
השבוע, רק בגלל שהוא יחסית לא לחוץ (וקיבלתי את זה בחינם), אני כן הולך לחדר כושר.

זה לא באמת משנה מה אני אעשה בשבוע הזה, אני סתם מגיע לשיאים בכמה תרגילים שאני בוחר מראש והולך הביתה (והיום דווקא שמחתי לגלות שהשיאים שלי כמעט לא זזו)

מקפיץ.

התחלתי קצת אירובי בשבי להכנס לחיטוב בקרוב. אני לא יכול לעלות ברצינות במסת שריר מבלי להשמין (אפילו טיפה) וגם ככה האחוז שומן די גבוה.

דדליפט 140 כרגע ל3. אימון הבא מקווה שאני אסגור 5. הגעתי ל150 אבל אז באימון שבא אחריו לא הצלחתי משום מה להרים את המוט בכלל אז החלטתי להוריד משקל לכמה אימונים ולעלות שוב.

סקוואט פצוע לצערי. הייתי כבר ב120,עשיתי ריסט לשפר טכניקה ונפצעתי.

תמונות אין ממש מה להראות. אני פשוט מקווה לשמור על מה שיש עד אחרי החיטוב.

בדיעבד כשאני חושב על האימונים מאז שהתחלתי להתאמן אני חושב על זה שהייתה תקופה די ארוכה שסתם בדקתי כל מני דברים, סתם "גיששתי" קצת וניסיתי דברים חדשים. הייתי יכול לסיים מאסה עם יותר מסת שריר.

נערך לאחרונה:
טוב.
זה האימון שהיה היום.

לג פרס. פרשתי כרגע מהסקוואט בגלל הפציעה לצערי. נראה לי240 קילו. 3 של 6. יכלתי מן הסתם יותר משקל ויותר חזרות אבל אני מעדיף כרגע לא להגזים.
פשיטה. 85 קילו. 2 של 5

חזה האמר (כזה עם פלטות בכל צד) 145 קילו. כל חזרה מתחילה מההתחלה לגמרי. שניים של 5 ועוד אחד של 3
חזה במכונה. 132 קילו (זה המקסימום לצערי) 2 של 5.
אין ספוטר, לא עושה בנץ. לא בא לי להסתמך על אנשים במכון. אני לא מתחרה בשום דבר ככה שלא אכפת לי.

מתח + 31 קילו. סט של 5, סט של 4
דדליפט. 140. סט של 4.
חתירה במכונה. 80 קילו 10 חזרות, 85 7 חזרות.

כתפיים. לחיצה במכונה. 72.5 קילו. 2 של 5 ועוד אחד של 3. כל חזרה מתחילה מההתחלה אני מחזיר את הידיות עד הסוף לגמרי.

יד קדמית
פטישים

מקבילים מזמן לא עשיתי אז עשיתי רק עם פלטה של 20.

כן, המשכתי להתאמן פשוט לא היה לי כוח לעדכן. אני בערך עומד על אותו המשקל, עולה לפעמים יורד לפעמים, אבל ההיקף של היד משום מה גדל לאט לאט.

לי זה חשוב, וזה מדד כלשהוא.
היקפים במקומות אחרים אני לא לוקח בגלל שומן או נוזלים.

אימון די קשה.
נראה לי המשקלים הם יותר מדי כרגע לFBW 3 פעמים בשבוע.
אני חושב לשנות תכנית, או לעשות אימון אחד קל בשבוע.
עדיפות לאימון קל.

טוב חזרתי לפורום בינתיים.
בגדול מכל מני סיבות שזה לא באמת משנה איך ולמה האימונים שלי לאט לאט התחרבשו עד שתקופה של איזה חודשיים לא התאמנתי בכלל וגם אכלתי ממש מעט. איבדתי גם מסת שריר וגם אחוזי שומן.
בק סקוואט אני לא יכול עשות כרגע בגלל פציעה אבל אני יכול לעשות פרונט סקוואט.

האימון שלי כרגע נראה ככה.

פרונט.
מקבילים לחזה עם משקל
דדליפט 2 סטים עד שיתחיל להיות כבד ונרד לסט אחד.
3 סטים של חתירה עם מוט.
אובר הד פרס
ידיים
פטישים לאמות
מקבילים משקל גוף סט של מקסימום (שזה 20 חזרות בינתיים) ועוד סט או שניים אחרי מנוחה קצרה בשביל להיות בטוח שהיד אחורית עבדה.

המשקל בסקוואט קל כרגע (60 קילו) אני רוצה להיות זהיר בגל הפציעה וגם מדובר בפרונט ככה שההתקדמות יותר איטית מן הסתם.

משקל גוף 85-87.

אני עובד לרוב 3X5. אם מרגיש שהיה לי קל בסט האחרון אני אגיע לכשל.

חתירה אני עושה 10 חזרות.
מחר נכתוב משקלים שהיו באימוו.

אימון נוראי. לא יודע מה לעשות. קשה לי לעשות דדליפט בגלל כאבי גב. אני חושב שזה קשור לחוסר גמישות.
הרגשתי חלש היום.
אני צריך לעשות חושבים מה לעשות כי אני לא יכול להתקדם עם הפציעות שיש לי ולא בא לי רק לעבוד מכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית