סרטון אדי בולטון יהיה נוכח בתחרות הארצית בדצמבר!

יפה יפה רק אני לא בטוח שהמטוס יצליח להחזיק אותו בכלל הבנאדם ענק ברמה אחרת

• פותח/ת השרשור
חחח.
למה בכללי הוא בא?
ואתה מתכנן לדבר איתו לשאול טיפים או משהו?
הזמינו אותו מארגני התחרות והוא נענה בחיוב; לדבר אני אדבר ואקח תמונה איתו, אבל בקשר לטיפים לדעתי זה אידיוטי כי לכולם תמיד יש את אותם טיפים מלוקקים של "בחיים אל תוותר" או "תאמין בעצמך" וכל מיני שטויות.

הוא מגיע לתחרות בדרום, הוא יעשה דדליפט ראווה, מעניין אם יעשה 400+ או שיעשה חזרות עם משקל נמוך
בכל מקרה, שווה לשמוע את הבנאדם גם אם ייתן טיפ אחד לדדליפט או ייתן לאנשים לשאול שאלות, בכל זאת אחד האנשים החזקים בתחום מאז ומעולם

• פותח/ת השרשור
הוא מגיע לתחרות בדרום, הוא יעשה דדליפט ראווה, מעניין אם יעשה 400+ או שיעשה חזרות עם משקל נמוך
בכל מקרה, שווה לשמוע את הבנאדם גם אם ייתן טיפ אחד לדדליפט או ייתן לאנשים לשאול שאלות, בכל זאת אחד האנשים החזקים בתחום מאז ומעולם
הוא יהיה נוכח לאורך כל התחרות וגם בסמינר מיד לאחר מכן, הוא בטוח יתן לאנשים לשאול שאלות. לדעתי הוא ימשוך בהתחלה כמה חזרות עם משקל נמוך כדי להראות טכניקה או משהו ואחרי זה ימשוך 400+ לראווה ובשביל רוח הספורטיביות של התחרות.

הוא יהיה נוכח לאורך כל התחרות וגם בסמינר מיד לאחר מכן, הוא בטוח יתן לאנשים לשאול שאלות. לדעתי הוא ימשוך בהתחלה כמה חזרות עם משקל נמוך כדי להראות טכניקה או משהו ואחרי זה ימשוך 400+ לראווה ובשביל רוח הספורטיביות של התחרות.

איזה סמינר יהיה?

בחיי אם הוא בא אני מבקש מיוחדת מהצבא
התחרות פתוחה לקהל נכון? אפשר תאריך? ושעה?

• פותח/ת השרשור
איזה סמינר יהיה?
לא ידוע עדיין אבל אם אנדי מעביר אותו, אני מניח שעל פאוורליפטינג/דדליפט.
בחיי אם הוא בא אני מבקש מיוחדת מהצבא
התחרות פתוחה לקהל נכון? אפשר תאריך? ושעה?
אני כמעט בטוח שכן, התאריך הוא 10-11.12, ושעה עדיין לא פורסם.

הזמינו אותו מארגני התחרות והוא נענה בחיוב; לדבר אני אדבר ואקח תמונה איתו, אבל בקשר לטיפים לדעתי זה אידיוטי כי לכולם תמיד יש את אותם טיפים מלוקקים של "בחיים אל תוותר" או "תאמין בעצמך" וכל מיני שטויות.
צודק את הידע האמיתי הם שומרים לעצמם אין להם טעם ללמד אחרים בחינם...
תגיד אבל סיימת SS וזהו אתה ברמה של תחרות?
והמשקלים בחתימה עדכניים?
כי אני זוכר שנראלי אמרת שאתה כבר פחות מ 150 זה של השיא או של עכשיו?

• פותח/ת השרשור
והמשקלים בחתימה עדכניים?
עשיתי SS ארבע פעמים, אבל נכון ל-SS הראשון שלי - כן, הייתי ברמה של תחרות. סיימתי אותו עם 150 דדליפט ו-125 סקוואט. פרשתי אחרי זה כמה פעמים וב-SS שאחרי הגוף כבר היה די שחוק אז המשקלים היו נמוכים יותר, ועכשיו אני במדקאו. בקשר ל-150 זה היה בסיום הסבב של מדקאו, אבל כשאתה מתחיל סבב חדש אתה יורד במשקלים ב-10% ככה אז עכשיו אני על 143 ק"ג ולא 150.

והמשקלים בחתימה עדכניים?

אין כזה דבר "משקל של תחרות"
סעמק... לתחרות הראשונה אני הגעתי עם בנץ' סופי בניסיון השני של 95 קילו
בקטגורייה של עד 100 קילו ....

תחרות זה בישביל לקדם את הענף
זה בישביל לראות ולדבר עם עוד אנשיםש איתך בספורט ויכולים לעזור
זה בישביל מוטיבציה
זה בישביל שלבור שיאים אישיים!...

זה לא בישביל לקחת מקום...

עשיתי SS ארבע פעמים, אבל נכון ל-SS הראשון שלי - כן, הייתי ברמה של תחרות. סיימתי אותו עם 150 דדליפט ו-125 סקוואט. פרשתי אחרי זה כמה פעמים וב-SS שאחרי הגוף כבר היה די שחוק אז המשקלים היו נמוכים יותר, ועכשיו אני במדקאו. בקשר ל-150 זה היה בסיום הסבב של מדקאו, אבל כשאתה מתחיל סבב חדש אתה יורד במשקלים ב-10% ככה אז עכשיו אני על 143 ק"ג ולא 150.
מאור תגיד מה השיא לקטגוריה של עד 75 בסקוואט ?

יפה העיקר שחזרת,אני זוכר אותך מ FXP בתחילת הדרך עם ה SS הראשון ועם הפציעה בעצב הזנב.
עכשיו אל תפסיק,יש לך משקלים יפים מאוד תמשיך להתאמן ולהתקדם.
בהצלחה גבר 😃

אין כזה דבר "משקל של תחרות"
סעמק... לתחרות הראשונה אני הגעתי עם בנץ' סופי בניסיון השני של 95 קילו
בקטגורייה של עד 100 קילו ....

תחרות זה בישביל לקדם את הענף
זה בישביל לראות ולדבר עם עוד אנשיםש איתך בספורט ויכולים לעזור
זה בישביל מוטיבציה
זה בישביל שלבור שיאים אישיים!...

זה לא בישביל לקחת מקום...

אני מסכים איתך בחור,אבל אתה לא היית הולך לתחרות סתם בשביל הכיף עם 50 קילו בנץ למשל,נכון?
95 קילו אולי זה לא משקל גבוה יחסית למתאמנים מתקדמים וזה,אבל הוא כבר לא משקל קטן.
יש משקלים מסויימים שאתה צריך להשיג לפני שאתה הולך לתחרות לפי דעתי,אחרת אתה סתם תפאדח את עצמך עם ה 50 קילו בנץ
במשקל עד 100.

אני מסכים איתך בחור,אבל אתה לא היית הולך לתחרות סתם בשביל הכיף עם 50 קילו בנץ למשל,נכון?
95 קילו אולי זה לא משקל גבוה יחסית למתאמנים מתקדמים וזה,אבל הוא כבר לא משקל קטן.
יש משקלים מסויימים שאתה צריך להשיג לפני שאתה הולך לתחרות לפי דעתי,אחרת אתה סתם תפאדח את עצמך עם ה 50 קילו בנץ
במשקל עד 100.

לא מסכים בעליל..
להתפדח.. בטח שלא..
פתחתי אופנר של 90 קילו בתחרות הזאת בקטגוריה של עד 100 קילו... הבא אחרי לחץ 125~
זה מפדח שאתה פותח מקצה בהפרש כזה גדול
ובכל זאת נהנתי מאוד מהתחרות הזאת.. באותה תחרות ראיתי את לוליק לוחץ 300 קילו [נראה לי שזה היה בזאת חח...]
זה מוטיבציה!
אתה לא הבנת בכלל את הכוונה שלי בהודעה הקודמת

הנה.. נגיד עכשיו אני תוך כדי צבא.. ולא בשירות הכי קל.. לא קרוב...
אני מתחרה ב ג'וניורס עד 90 או עד 100 קילו [בתקווה לעד 90]
אני בא למרותש התוצאותש לי חלשות יחסית... אני יודע ומכיר אנשים בגילי ובמשקל שלי שאוכלים אותי ויכול אמוד להיות שיהיו איתי בקטגוריה.. אז מה!.. אני בא לשבור שיאים של עצמי.. אני בא להראות נוכחות ולתרום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית