הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אדי בולטון יהיה נוכח בתחרות הארצית בדצמבר!

לא מסכים בעליל..
להתפדח.. בטח שלא..
פתחתי אופנר של 90 קילו בתחרות הזאת בקטגוריה של עד 100 קילו... הבא אחרי לחץ 125~
זה מפדח שאתה פותח מקצה בהפרש כזה גדול
ובכל זאת נהנתי מאוד מהתחרות הזאת.. באותה תחרות ראיתי את לוליק לוחץ 300 קילו [נראה לי שזה היה בזאת חח...]
זה מוטיבציה!
אתה לא הבנת בכלל את הכוונה שלי בהודעה הקודמת

הנה.. נגיד עכשיו אני תוך כדי צבא.. ולא בשירות הכי קל.. לא קרוב...
אני מתחרה ב ג'וניורס עד 90 או עד 100 קילו [בתקווה לעד 90]
אני בא למרותש התוצאותש לי חלשות יחסית... אני יודע ומכיר אנשים בגילי ובמשקל שלי שאוכלים אותי ויכול אמוד להיות שיהיו איתי בקטגוריה.. אז מה!.. אני בא לשבור שיאים של עצמי.. אני בא להראות נוכחות ולתרום

שוב,אני לא אומר שכשאתה הולך לתחרות אתה צריך להגיע בשייפ מטורף,אבל תגיד לי רגע,אם היה לך 50 קילו בנץ למשל
ולא 90,היית הולך לאותה התחרות?
זה לא פאדיחות כשאתה עושה 50 והוא כמו שאמרת 125 שזה פי 2.5 יותר ממך?!
אתה במצב שאתה יכול ללכת להתחרות,אתה לא תיקח מקום אחרון אני בטוח,גם אם כן אתה עם משקלים מכובדים.

ללחוץ 50 בקטגוריה לש נגיד 75
זה לא רחוק מללחוץ 90 בקטגוריה של 100
ולא לא היייתי מתפדח..
הניסיון הכי כבד בקטגוריה של העד 100 היה משהו כמו 230 לחיצה.... כשלחצתי 95 ... אז מה ?

ללחוץ 50 בקטגוריה לש נגיד 75
זה לא רחוק מללחוץ 90 בקטגוריה של 100
ולא לא היייתי מתפדח..
הניסיון הכי כבד בקטגוריה של העד 100 היה משהו כמו 230 לחיצה.... כשלחצתי 95 ... אז מה ?
אני אומר בהנחה שהיית אתה לוחץ 50 בקטגוריה של עד 100,כלומר לא בשל 75.
אז עדיין הייית הולך?
אם כן אז אתה ואני אנשים שונים לגמרי בחשיבה שלהם.

לא אם הייתי לוחץ 50 בעד 100 לא הייתי הולך להתחרות, אולי לצפות אבל סביר להניח שזה היה בחודש הראשון שהתאמנתי...
אבל הדיבור היה על מאור והמשקלים שלו.. ללחוץ 80X5 .. נגיד סינגל תחרותי עם עצירה וכל השיט יהיה לו 87.5-90 לפחות .. על משקל גוף של עד 75 זה אחלה

"תגיד אבל סיימת SS וזהו אתה ברמה של תחרות?"
וכל בנאדם שמתאמן כמה חודשים כמו שצריך [ועל אחת כמה וכמה מסיים SS] לוחץ משקל סביר יחסית

לא אם הייתי לוחץ 50 בעד 100 לא הייתי הולך להתחרות, אולי לצפות אבל סביר להניח שזה היה בחודש הראשון שהתאמנתי...
אבל הדיבור היה על מאור והמשקלים שלו.. ללחוץ 80X5 .. נגיד סינגל תחרותי עם עצירה וכל השיט יהיה לו 87.5-90 לפחות .. על משקל גוף של עד 75 זה אחלה

"תגיד אבל סיימת SS וזהו אתה ברמה של תחרות?"
וכל בנאדם שמתאמן כמה חודשים כמו שצריך [ועל אחת כמה וכמה מסיים SS] לוחץ משקל סביר יחסית

אתה בעצמך הודתה שעם 50 קילו לא היית הולך בקטגוריה של 100,כי זה משקל נמוך מדי ולפני שהולכים צריך משקל בסיסי שלא יהיה
נמוך מדי.

וכן לגבי SS אני מסכים איתך אבל לסיים את SS כמו שצריך תוך 2-4 חודשים זו עבודה מאוד קשה,לפחות לי.

לא ידעתי שאפשר לעשות SS יותר מפעם אחת.. ואנדי בולטון אגדה, הייתי שמח לראות אותו מרים בלייב 400+ מהרצפה

תחשבו שלהביא אותו עולה כסף בסופו של דבר
כמה שאני מעריך אותו זה מבאס כי ממילא התחרות לא זולה

רשל"צ ... קרב 2 מאורגן ע"י ואלרי

http://israelpowerlifting.com/?page_id=662

דימונה ... קרב 3 מאורגן ע"י גל

http://www.powerlifting.co.il/162470/%D7%97%D7%93%D7%A9-16-9-12

לזאת שברשל"צ אני כנראה ודאי מגיע... לדימונה רב הסיכויים שלא אצליח.. ינסה זה בטוח...
אחלה איזה טוב לדעת..נתראה.אני ממש שמח שיש עוד תחרות

שאלה : למה הקרב 3 בדימונה מחולק בקטגוריות לפי גילאים ?למה זה לפי משקל גוף? זה די לא פייר , כי תמיד יהיו מפלצתיים ששוקלים 120+ כמו אור חדדי פה מהפורום שזה די לא כוחות

• פותח/ת השרשור
שאלה : למה הקרב 3 בדימונה מחולק בקטגוריות לפי גילאים ? זה די לא פייר , כי תמיד יהיו מפלצתיים ששוקלים 120+ כמו אור חדדי פה מהפורום שזה די לא כוחות
דיברתי עכשיו עם המארגנים והם אמרו שזה לא קשור למשקל שלו אלא לחישוב האבסולוטי, שבעצם מחושב לפי רטיו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אה למה באתר כתוב זה מחולק לפי קטגוריות גיל , כמו : 13-18 , 19-23 וכו׳
נו בדיוק, לפי קטגוריות גיל! לא קטגוריות משקל!
אתה תתחרה עם כל מי שבגיל שלך, אבל לא עם מי שבמשקל שלך; המנצח בקטגוריית גיל שלך הוא זה שיש לו את הרטיו הגבוה ביותר [ולדעתי אתה תקרע שם את כולם כי יש לך רטיו מטורף]. נגיד אתה מנצח את אור הדדי כי הרטיו שלו הוא 1.8 ושלך 2.3 ככה.

אתה תתחרה עם כל מי שבגיל שלך, אבל לא עם מי שבמשקל שלך; המנצח בקטגוריית גיל שלך הוא זה שיש לו את הרטיו הגבוה ביותר [ולדעתי אתה תקרע שם את כולם כי יש לך רטיו מטורף]. נגיד אתה מנצח את אור הדדי כי הרטיו שלו הוא 1.8 ושלך 2.3 ככה.
אה אוקי הבנתי וכמה עולה להשתתף בתחרות ?

איך אתה יודע מה הרטיו שלי אם הוא כל כמה זמן משתנה ? חוץ מזה אני לא בטוח יגיע גם לתחרות הזאת ואני כבר מזמן לא שוקל 120 או 130.

וד''א אם כבר ועושים את זה רק לפי גיל אז העדיפות היא על טוטאל(דעתי האישית) וזה לא בגלל שיש לי טוטאל בסדר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה יודע מה הרטיו שלי אם הוא כל כמה זמן משתנה ? חוץ מזה אני לא בטוח יגיע גם לתחרות הזאת ואני כבר מזמן לא שוקל 120 או 130.
חישבתי בערך לפי התוצאות שהיו לך באליפות העולם.

יפה, עכשיו תחשב את זה שאם אני יצליח בתחרות את הכניסות האחרונות. שאני לא מהמר על זה שזה יקרה אם אני יבוא בכלל.
שהיה לך 280 דדליפט שקלת 140 , והיה לך 220 סקוואט , בנ׳ץ לא ידוע אבל לא הגעת לכפול 1 ממש גוף
כמה אתה שוקל עכשיו לא מאמין שפחות מ125

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית