קנייה מעוניין בקניית שורף שומן

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עם קפאין אבל בלי אפדרין אני יכול לרדת באחוזי שומן ?

גם בלי כלום אפשר לרדת באחוזי השומן, כדי לרדת באחוזי השומן כלל ברזל זה מאזן קלורי שלילי, כל שאר התוספים יביאו לך אולי פוש של 5% מתוך 95% עבודה (תזונה, אימונים, שינה וכו')

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מתעסק בהרבה אירובי כי משחק כדורסל ויש לי אימון 5 פעמים בשבוע של שעה וחצי והבעיה היא של פעם שאני מסיים אימון אני אוכל מלא ואז כל הקולוריות חוזרות אבל אם אני נמצא במאן קולורי שלילי קשה לי לעמוד באימון כי אני עייף ולא מסוגל לעשות מה שאני עושה תמיד וזה משפיע גם על מצב הרוח שלי אז רציתי איזה משהו כמו שורף שומן שגם ממריץ וגם שורף שומנים שאני לא יהיה עייף או משהו וגם מאזן הקולורי יהיה שלילי
מה אתה אומר על זה ?

סתם משהו שקשור לדיון
http://www.bodybuilding.com/store/nu...banneranim.gif

רק שכחו לציין שלבחור קוראים VIPER מפורום BB.COM והוא השתמש ב YELLOW BULLET (אפדרין 50 מ"ג + קפיאין 400 מ"ג + כל מיני צמחים באותה הקפסולה)
ועשה 40 דקות הליכה בבוקר ועוד 30 דקות אופניים בערב במשך 6 פעמים בשבוע ביחד עם ליפו 6X ואכל בקושי 1800 קלוריות,אני זוכר בזמנו ממש עקבתי אחרי הלוג שלו כי אמרתי שהוא יאבד המון מסה והוא אכן איבד למרות שזה לא ממש נראה לעין הוא גם הודה בכך, הליפו 6X בעיקרון הוסיפו לו מרכיבים לא חיוניים מלכתחילה והוא בא בקפסולות "יפות" יותר (שלא עומדות שנייה בשמש ד"א ובמשלוח תמיד תקבל את רוב הקפסולות מוזרות או חלקן שבורות)

משה אל תשכח שהוא משתמש גם בסייקל לחיטוב בגלל לז התוצאה מהירה
אי אפשר ככה לרדת בחודש מהר
זה שורף שומן מעולה
אבל התמונה הזאת שאנשים ילכו ויקנו את מוצר

קודם כל אני מתעסק בהרבה אירובי כי משחק כדורסל ויש לי אימון 5 פעמים בשבוע של שעה וחצי והבעיה היא של פעם שאני מסיים אימון אני אוכל מלא ואז כל הקולוריות חוזרות אבל אם אני נמצא במאן קולורי שלילי קשה לי לעמוד באימון כי אני עייף ולא מסוגל לעשות מה שאני עושה תמיד וזה משפיע גם על מצב הרוח שלי אז רציתי איזה משהו כמו שורף שומן שגם ממריץ וגם שורף שומנים שאני לא יהיה עייף או משהו וגם מאזן הקולורי יהיה שלילי
מה אתה אומר על זה ?
מה יש לי לומר? אתה משחק כדורסל בקבוצה או סתם בשביל הכיף? אם בקבוצה אפשר להבין אם בשביל הכיף כדאי אולי להוריד באימונים או לבחור מה אתה רוצה לעשות להוריד במשקל או לשחק כדורסל במינון שאתה משחק.
שורף השומן לא יתן הרבה אנרגיה אם זה מה שאתה מחפש, עדיף כבר לשתות קפיאין או לקנות קפיאין בטבליות יצא הרבה יותר זול או מנגד כמו שאמרתי אפדרין.

• פותח/ת השרשור
מה יש לי לומר? אתה משחק כדורסל בקבוצה או סתם בשביל הכיף? אם בקבוצה אפשר להבין אם בשביל הכיף כדאי אולי להוריד באימונים או לבחור מה אתה רוצה לעשות להוריד במשקל או לשחק כדורסל במינון שאתה משחק.
שורף השומן לא יתן הרבה אנרגיה אם זה מה שאתה מחפש, עדיף כבר לשתות קפיאין או לקנות קפיאין בטבליות יצא הרבה יותר זול או מנגד כמו שאמרתי אפדרין.
לא זה לא בשביל הכיף אני משחק בקבוצה ופשוט אני מנסה להוריד משקל כדי להיות יותר מהיר אבל כש אני מתחיל בחיטוב או משהו כזה אז אני מגיע לאימון עייף אז בגלל זה אני מחפש משהו שיעזור לי לא להיות עייף באימונים בזמן החיטוב

Back
למעלה תחתית