הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על סקוואט

• פותח/ת השרשור sn69
  • פורסם בתאריך

sn69

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
התחלתי לעשות SS לפני כמה ימים ואני לומד את הטכניקה של הסקוואט (עם 70 ק"ג בנתיים) ,
היום ניגש אליי איזה אחד ואומר לי שאני לא עושה טוב בגלל שאחרי שאני עולה מהבור אני נשאר למעלה "הרבה זמן" 2 שניות בערך (אפילו פחות ) , לא התווכחתי איתו כי אין לי כוח אז אמרתי בסדר והמשכתי...
הוא לא נראה לי כמו אחד שמבין אז אני ישאל פה כמה זמן בערך זה טוב "לחכות" בין חזרה לחזרה ?
ישר אחרי שאני עולה אז ישר לרדת או שזה בסדר אם אני נשאר קצת למעלה לפני החזרה הבאה?

נערך לאחרונה:
כביכול ככל שאתה נשאר יותר זמן עומד אתה יותר מעייף את עצמך ,בכל זאת אתה עם משקל x על הגב
אבל לא חושב שיש בעיה להישאר 2 שניות

• פותח/ת השרשור
כביכול ככל שאתה נשאר יותר זמן עומד אתה יותר מעייף את עצמך ,בכל זאת אתה עם משקל x על הגב
אבל לא חושב שיש בעיה להישאר 2 שניות
אז עדיף להישאר כמה שפחות זמן עומד? אני לא מרגיש שזה פוגע בשאר הסט להישאר איזה 2 שניות אבל אם עדיף פחות אז אני ישתדל...

וואלה , כשאני עושה אני עוצר נשימה יורד עולה ואז משחרר אוויר. אני נח יותר משתי שניות, כשהסט כבד ממש אין מה לעשות לוקח כמה שניות להתארגן למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית