הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מחפש תוכנית משקל גוף למטרות כוח

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אז ככה-
הייתי בחדר כושר, עשיתי SS. יצאתי עם משקלים יפים (לא סיימתי).
אז כרגע אני בבית ואין לי אפשרות להיכנס לקבוצת ה-WL שאני אלך אליה בקרוב, ואין לי גישה לחדר כושר (אין משקולות, אז מה הטעם) ולא פלטות בבית (יש מוט ריק וספה).
אז נמאס לי לשבת על התחת כל היום בלי כושר, והחלטתי להתחיל להתאמן בבית.
הבעיה שאני לא ממש יותר איזה תרגילים לעשות בבית...
משקל- 67 - 68
גובה- 174
חיטוב/מסה- חיטוב
מטרה- כוח, אולי טיפה נפח
גיל- כמעט 14
מה אפשר לעשות כרגע?
אני מתכוון לתרגילים + מספר סטים + חזרות.
אני חיפשתי באתר, חיפשתי ברשת, וניסיתי לחפש בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי שום דבר בנוגע לתוכניות כוח למשקל גוף :(
תודה לעוזרים.

לא סיימת SS ופיתאום נגמר המכון? פששש מעניין..
ותעשה Street Workout, באיזה פארק או משהו.

• פותח/ת השרשור
תנסה STRET WORLD WORKOUT
תודה 😃
לא סיימת SS ופיתאום נגמר המכון? פששש מעניין..
ותעשה Street Workout, באיזה פארק או משהו.
לא ממש מצאתי תוכניות של SW, יש מצב שתביא לי משהו?
אני עשיתי SS בקושי, כל פעם המדריכים אמרו לי אל תעשה וכו', וככה שרדתי שלא הקשבתי להם עד שבסוף הם בדקו לעומק על SS, החליטו שזה שהיא מיועדת למתבגרים זה אומר שהיא לגיל 16+ (WTF?! מתבגר הוא בן 16+? 16 - 18? זהו?) ולכן אסור לי ואם אני אעשה יעיפו אותי -_-
אז עפתי לבד 😛

תודה 😃

לא ממש מצאתי תוכניות של SW, יש מצב שתביא לי משהו?
אני עשיתי SS בקושי, כל פעם המדריכים אמרו לי אל תעשה וכו', וככה שרדתי שלא הקשבתי להם עד שבסוף הם בדקו לעומק על SS, החליטו שזה שהיא מיועדת למתבגרים זה אומר שהיא לגיל 16+ (WTF?! מתבגר הוא בן 16+? 16 - 18? זהו?) ולכן אסור לי ואם אני אעשה יעיפו אותי -_-
אז עפתי לבד 😛
איך הם החליטו את זה? ומי הם בכלל, שילמת כסף אתה תעשה מה שבא לך
ואני יחפש לך.

• פותח/ת השרשור
איך הם החליטו את זה? ומי הם בכלל, שילמת כסף אתה תעשה מה שבא לך
ואני יחפש לך.
קודם כל תודה.
דבר שני- מדריכי חדר כושר כוסיות שמפחדים שאני אפצע מדדליפט, סקוואט ופאוורקלין (בעיקר דד וPC). מה אני אגיד להם? כולה ילד בן 13. אמא שלי? מפחדת מזה בעצמה. הם פשוט לא יאפשרו לי להתאמן יותר, יחזירו כסף ויבטלו את המנוי או משהו כזה, אז עדיף ללכת לבד...
חוץ מזה שבערב יש 10 אנשים על 2 מוטות, שזה גם בעייתי.

קודם כל תודה.
דבר שני- מדריכי חדר כושר כוסיות שמפחדים שאני אפצע מדדליפט, סקוואט ופאוורקלין (בעיקר דד וPC). מה אני אגיד להם? כולה ילד בן 13. אמא שלי? מפחדת מזה בעצמה. הם פשוט לא יאפשרו לי להתאמן יותר, יחזירו כסף ויבטלו את המנוי או משהו כזה, אז עדיף ללכת לבד...
חוץ מזה שבערב יש 10 אנשים על 2 מוטות, שזה גם בעייתי.
למה שתיפצע? דדליפט תרגיל מצויין, לPC יש טכניקה מסובכת.
ומה תגיד להם? שזה לא מסוכן, שילמת, ואתה תתאמן איך שבא לך.
תאמין לי, הם לא ימהרו להוציא אותך ולהחזיר לך את הכסף, ופשוט תבוא 5 דקות מוקדם יותר.

למה שתיפצע? דדליפט תרגיל מצויין, לPC יש טכניקה מסובכת.
ומה תגיד להם? שזה לא מסוכן, שילמת, ואתה תתאמן איך שבא לך.
תאמין לי, הם לא ימהרו להוציא אותך ולהחזיר לך את הכסף, ופשוט תבוא 5 דקות מוקדם יותר.

די לחיות בסרט SS בלי טכניקה טובה זה מסוכן מאוד.
SS בלי בדיקה של כל סט, זה התאבדות לגוף של ילד בן 13.
בתיאוריה זה טוב, שאתה עושה 3X5 סקוואט ואז דדליפט 1X5 באותו אימון הסיכוי שלך לפציעה מעבודה לא נכונה הוא 80%, בהחנה שאתה לא מתאמן מנוסה,
ששולט 100% בתנועות שלך.
לעניין לא אומר זה לא טוב SS פשוט צריך השגחה 24\7 בהתחלה לפחות ממישהוא רציני ולא ליצן.
בארץ לא מבקשים ממך שוםדבר שקשור לאימוני כוח בחיים של היום יום.
אפשר להשיג כוח+ מסה גם בלי SS וגם עם .

די לחיות בסרט SS בלי טכניקה טובה זה מסוכן מאוד.
SS בלי בדיקה של כל סט, זה התאבדות לגוף של ילד בן 13.
בתיאוריה זה טוב, שאתה עושה 3X5 סקוואט ואז דדליפט 1X5 באותו אימון הסיכוי שלך לפציעה מעבודה לא נכונה הוא 80%, בהחנה שאתה לא מתאמן מנוסה,
ששולט 100% בתנועות שלך.
לעניין לא אומר זה לא טוב SS פשוט צריך השגחה 24\7 בהתחלה לפחות ממישהוא רציני ולא ליצן.
בארץ לא מבקשים ממך שוםדבר שקשור לאימוני כוח בחיים של היום יום.
אפשר להשיג כוח+ מסה גם בלי SS וגם עם .
בדיוק בגלל זה בודקים טכניקה במהלך התוכנית, וכח מפיצולים כמו SS לא תקבל.

בדיוק בגלל זה בודקים טכניקה במהלך התוכנית, וכח מפיצולים כמו SS לא תקבל.

1) גם עבודה עם 20 קילו בדדליפט יכול לעשות נזק לילד בן 13וגם לבן 18 עם טכניקה לא טובה, הסיכוי אומנם נמוך, אבל קיים,
בודקים טכניקה?? לעלות סירטון לכאן\מקום אחר, לא ממש עוזר( לא מוריד מהרמה כאן ,באמת גבוה)
אבל סרטון והסבר של מישהוא באינטרנט זה לא כמו הדרכה של מישהוא שלידך, שעוקב אחרי כל סט וסט אחרי כל חזרה שלך,
הבדל בין סרטון ולמישהוא רציני לידך הוא שמים וארץ.

ולא בא לי לצער אותך או להתחיל וויכוח, אבל אתה יכול להשיג מספיק כוח מפיצולים כמו שאתה משיג מSS, ואפילו יותר.
אנשים השיגו כוח לפני שהתוכנית הזאת יצא לעולם (=.
ורוב של מתאמני הכוח, לא עובדים בצורה הזאת, כי זה תוכנית למתחיל, ומתחיל יכול להשתפר עם אימונים בינוני+ תזונה טובה.
וזאת לא התוכנית היחידה בעולם למתאמן מתחיל.

גם אני התחלתי עם SS עשיתי לעצמי נזק, רוב הסיכוי שבלתי הפיך, לא מאשים את התוכנית, יש לי בעיה בגב, פשוט עכשיו,
שאני עובד על פיצולים ובלי משקל חופשי אני רואה תוצאות בדיוק כמו שראיתי בהתחלה.

לא צריך לדפוק את הראש בקיר אחד כל הזמן, אפשר לגוון 😣

נערך לאחרונה:
1) גם עבודה עם 20 קילו בדדליפט יכול לעשות נזק לילד בן 13וגם לבן 18 עם טכניקה לא טובה, הסיכוי אומנם נמוך, אבל קיים,
בודקים טכניקה?? לעלות סירטון לכאן\מקום אחר, לא ממש עוזר( לא מוריד מהרמה כאן ,באמת גבוה)
אבל סרטון והסבר של מישהוא באינטרנט זה לא כמו הדרכה של מישהוא שלידך, שעוקב אחרי כל סט וסט אחרי כל חזרה שלך,
הבדל בין סרטון ולמישהוא רציני לידך הוא שמים וארץ.

ולא בא לי לצער אותך או להתחיל וויכוח, אבל אתה יכול להשיג מספיק כוח מפיצולים כמו שאתה משיג מSS, ואפילו יותר.
אנשים השיגו כוח לפני שהתוכנית הזאת יצא לעולם (=.
ורוב של מתאמני הכוח, לא עובדים בצורה הזאת, כי זה תוכנית למתחיל, ומתחיל יכול להשתפר עם אימונים בינוני+ תזונה טובה.
וזאת לא התוכנית היחידה בעולם למתאמן מתחיל.

גם אני התחלתי עם SS עשיתי לעצמי נזק, רוב הסיכוי שבלתי הפיך, לא מאשים את התוכנית, יש לי בעיה בגב, פשוט עכשיו,

1) אפשר לעלות סירטונים, מקבלים חוות דעת ומתקנים טעויות, רואים תDVD וקוראים את הספר, לומדים מצויין טכניקה.
ובארץ לא תמצא מאמן שיודע דדליפט וסקוואט כראוי, אפילו פנדלי רואו הם לא יודעים.
2) איפה 2 באמת? ואני אשמח לראות מישהו שהשיג תוצאות כמו של SS, בפיצולים באותו טווח זמן.

1) .

אם אתה נפצעת מתוכנית מסויימת אז אתה לא יודע ללמוד טכניקה. אתה לא שומר על עצמך. לך לא היה שכל לעצור בזמן. תוכנית זו רשימת תרגילים. זה כתוב על דף, זה לא יכול לפצוע אותך. אתה פצעת את עצמך. וזה שאתה תולה את הפציעה שלך בתוכנית, רק מראה שלא למדת מזה כלום.

• פותח/ת השרשור
קודם כל-
כן, SS תוכנית מסוכנת. דדליפט ופאוורקלין יכולים בקלות לפצוע בן אדם אם הוא עושה עם טכניקה לא נכונה, ולא רק שלא היה לי מי שילמד אותי את הטכניקה (אחי הגדול לימד אותי על מוט ריק בסופו של דבר), המדריכים לא עקבו אחרי וכל טעות קטנה, כמו לשכוח לנעול גב היה דופק אותי לכל החיים. אם היה מדריך הוא היה רואה מהר שאני מתחיל תנועה לא נכונה ואומר לי לעצור ומתקן אותי, אבל הגייז לא עשו את זה.
אם אין הדרכה צמודה בהתחלה ואתה לא יודע את הטכניקה טוב מספיק הגב ידפק בדדליפט או כל מיני מקומות בPC, כנ"ל לגבי SQ. אבל אם יש הדרכה נכונה בהתחלה וילמדו אותך טכניקה טובה, אתה לא תפצע.
בכל מקרה, יש תוכניות לזה?
ומצאתי את התוכנית הזו:
http://muskuli.stamenov.net/en/workout-plans/intermediate-workout-plan/
איך היא?
יש לי דאמבלים, בקרוב אני אקנה 10 קילו לכל צד = 20 קילו סך הכל + 2.5 של כל דאמבל. אחרי חודש - חודש וחצי אני אוסיף עוד 20 לדעתי.
התוכנית עדיפה על SW? היא טובה בכלליות?
ובכל מקרה אשמח לראות תוכנית SW, אם יש בכלל.

קודם כל-
כן, SS תוכנית מסוכנת. דדליפט ופאוורקלין יכולים בקלות לפצוע בן אדם אם הוא עושה עם טכניקה לא נכונה, ולא רק שלא היה לי מי שילמד אותי את הטכניקה (אחי הגדול לימד אותי על מוט ריק בסופו של דבר), המדריכים לא עקבו אחרי וכל טעות קטנה, כמו לשכוח לנעול גב היה דופק אותי לכל החיים. אם היה מדריך הוא היה רואה מהר שאני מתחיל תנועה לא נכונה ואומר לי לעצור ומתקן אותי, אבל הגייז לא עשו את זה.
אם אין הדרכה צמודה בהתחלה ואתה לא יודע את הטכניקה טוב מספיק הגב ידפק בדדליפט או כל מיני מקומות בPC, כנ"ל לגבי SQ. אבל אם יש הדרכה נכונה בהתחלה וילמדו אותך טכניקה טובה, אתה לא תפצע.
בכל מקרה, יש תוכניות לזה?
ומצאתי את התוכנית הזו:
http://muskuli.stamenov.net/en/workout-plans/intermediate-workout-plan/
איך היא?
יש לי דאמבלים, בקרוב אני אקנה 10 קילו לכל צד = 20 קילו סך הכל + 2.5 של כל דאמבל. אחרי חודש - חודש וחצי אני אוסיף עוד 20 לדעתי.
התוכנית עדיפה על SW? היא טובה בכלליות?
ובכל מקרה אשמח לראות תוכנית SW, אם יש בכלל.
SS לא מסוכנת בכלל, טכניקה לקוייה יכולה לפצוע אותך.
בטכניקה לא נכונה, אפילו לחיצת רגליים במכונה תפגע בך.
אין מה לדבר על מדריכים, רובם לא יודעים טכניקה, לא מכירים סוגי סקוואטים [LB, HB], לא יודעים מה זה BOR וכו', ככה שאל מדריכים, אין מה לסמוך.
פשוט תעלה סירטוני טכניקה, תתרגל, קבל ביקורות, תיקונים והערות.

• פותח/ת השרשור
SS לא מסוכנת בכלל, טכניקה לקוייה יכולה לפצוע אותך.
בטכניקה לא נכונה, אפילו לחיצת רגליים במכונה תפגע בך.
אין מה לדבר על מדריכים, רובם לא יודעים טכניקה, לא מכירים סוגי סקוואטים [LB, HB], לא יודעים מה זה BOR וכו', ככה שאל מדריכים, אין מה לסמוך.
פשוט תעלה סירטוני טכניקה, תתרגל, קבל ביקורות, תיקונים והערות.
טוב...
בכל מקרה, אני עדיין מחפש תוכנית לעשות בבית...
יש תוכנית SW מומלצת? או שהתוכנית שהבאתי למעלה (הזאת) טובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית