ייעוץ סייקל ראשון - ללא יכולת להזריק, כנראה PROHORMONES ?

Oran Bend

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום לכולם,

אני בן 28, שוקל 75 , 1.70 עם בערך 20-23% שומן -

חזרתי להתאמן בצורה סדירה אחרי שנה של אי סדירות (חודש כן , שבועיים לא.. וכו')

בנוסף אני בעוד חמישה חודשים מתחתן ולכן יש לי מטרה מסויימת שאני זקוק בעזרתכם .

מסיבות שלא ניתנות לשינוי אני לא יכול להזריק (פסיכולוגית ותאמינו לי שניסית לעבוד על זה, לא אפשרי)

ידוע לי שלקחת אוראלים לבד לא הכי מומלץ, אבל לצערי זה כל מה שיש לי לעשות
בנוסף אם לא אוראלים אז חשבתי לכיון PRO HORMONES - סטייל מאסטרדרול , HDROL , SDROL וכו'

שאלתי היא - האם יש סייקל שיכול להתאים לי ? (אני מחפש כמטרה עיקרית לעלות קצת במסה נקיה ובנפח, ועל הדרך אם ניתן להוריד באחוזי השומן (שכנראה בכל מקרה ירדו עקב כך שחזרתי להתאמן))

בנוסף מה עלי להכין בשביל PCT

אשמח לכל תגובה (אנא אבל חסכו ממנו הטפות, ומשפטים כמו "תהיה גבר תזריק" - זה לא קשור לגבריות זו בעיה אמיתית 😃 )

תודה רבה !

אתה יכול להגיע די בקלות לתווצאות שרצית באמצעות דיאטה רגילה.

שלא תתאכזב רק... אני השתמשתי ב-Androdrol אתה יכול לקרוא על זה באינטרנט ויש גם לוג ביו טיוב.
זה תערובת של 4 פרו הורמונים superdrol, Epistane, H-Drol, M-LMG , והחומרים האלה ממש חלשים, כבר עדיף לך לחסוך את הנזק לכבד ולרדת במשקל ללא פרו הורמונים, לא השתמשתי בשום דבר אחריו ולא היו לי שום תופעות לוואי (וזה רק מחזק אצלי את הטענה שזה לא שווה כלום). לרדת במשקל זה באמת עניין של תזונה ואני מניח שלא הגעת ל23% שומן עם תזונה נכונה. אני יודע שאתה מחפש את הפוש פסיכולוגי של "אני על משהו" כדי להתחיל בשינוי, אבל זה לא שווה, תאכל כמו שצריך ותוריד את המשקל בקלות הכל מסתכם פה בתזונה שלך!

ממתי כדי להתחתן צריך סייקל ?
תעשה דיאטה טובה ותתאמן והכל יהיה בסדר יש לך מספיק זמן לעשות הכל לפי הספר
אם אתה לא יודע איך לעשות תשלם למישהו שיעשה לך את הדיאטה והאימונים

קודם כל מזל טוב על החתונה,שתיחייה באושר ועושר עם האחת שלך :]
לגבי העיניין,אם המטרה שלך היא סתם לרדת באחוזי שומן ולהוסיף קצת מסת שריר,אתה בהחלט יכול לעשות זאת בלי שום סטרואידים
ופרו הורמונים במיוחד שאתה אומר שאתה "איש הייטק" ואתה יושב כל היום,בלי קשר לא התאמנת הרבה זמן וירד לך שריר והזיכרון שריר
יפעל לטובתך גם כן.רק מזה שתיכנס לשיגרה אתה כנראה תוריד קצת אחוז שומן,תוסיף לזה תזונה טובה ואימונים טובים ואתה מסודר.
גם להוסיף שריר אתה תוכל,וגם הזיכרון שריר יפעל לטובתך ורק מהשגרה אתה תוסיף שריר עד גבול מסויים,אז שוב בשילוב עם תזונה
ואימונים גם פה אתה מסודר.
לא מנסה לשנות את החלטתך,רק אומר לך שאם המטרה שלך להתחטב ולהוסיף קצת מסת שריר,לפי דעתי אתה בהחלט
יכול לעשות את זה ללא סטרואידים ופרו-הורמונים.
בכל מקרה בהצלחה גבר,ושוב מזל טוב על החתונה ושתיהיו מאושרים נשמה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה !

המטרה שלי היא לא רק לרדת באחוזי שומן, אלא גם בוסט לחזרה לשגרה של פעם (משקלים, כוח וכו') - גם אם לא יצא לי הרבה מהסייקל הזה, יצא לי תקופה טובה של עבודה טובה, ומוטיבציה בשפע.

אישית אני בהחלט הולך לעשות את הסייקל הזה - פשוט מנסה ללמוד אותו כמה שיותר טוב.

קראתי המון לוגים של אנשים בחו"ל, סה"כ הוא דיי רגוע.. תופעות לוואי רגועות

בכללי כבר הכנתי את ה CAL HDROL + CAL CYCLE SUPPORT + 10MG TAURIN + OPTIMEN + FISH OIL

ועכשיו מתארגן בדיוק על לנסות להשיג נולבדקס וכלומיד ל PCT

כמובן שאכתוב לוג 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית