הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון - ללא יכולת להזריק, כנראה PROHORMONES ?

Oran Bend

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום לכולם,

אני בן 28, שוקל 75 , 1.70 עם בערך 20-23% שומן -

חזרתי להתאמן בצורה סדירה אחרי שנה של אי סדירות (חודש כן , שבועיים לא.. וכו')

בנוסף אני בעוד חמישה חודשים מתחתן ולכן יש לי מטרה מסויימת שאני זקוק בעזרתכם .

מסיבות שלא ניתנות לשינוי אני לא יכול להזריק (פסיכולוגית ותאמינו לי שניסית לעבוד על זה, לא אפשרי)

ידוע לי שלקחת אוראלים לבד לא הכי מומלץ, אבל לצערי זה כל מה שיש לי לעשות
בנוסף אם לא אוראלים אז חשבתי לכיון PRO HORMONES - סטייל מאסטרדרול , HDROL , SDROL וכו'

שאלתי היא - האם יש סייקל שיכול להתאים לי ? (אני מחפש כמטרה עיקרית לעלות קצת במסה נקיה ובנפח, ועל הדרך אם ניתן להוריד באחוזי השומן (שכנראה בכל מקרה ירדו עקב כך שחזרתי להתאמן))

בנוסף מה עלי להכין בשביל PCT

אשמח לכל תגובה (אנא אבל חסכו ממנו הטפות, ומשפטים כמו "תהיה גבר תזריק" - זה לא קשור לגבריות זו בעיה אמיתית 😃 )

תודה רבה !

גבר פרו הרמונים בשם סופרדרול הם סבבה אתה עושה סייקל לחודש ואתה עולה 7-8 קילו של מים שריר וגם שומן תלוי בתזונה ואחרי חודש שאתה מסיים את הסייקל אתה מתחיל לרדת בשקל ולאבד מה שעליתה עם הסופרדרול
אתה יכול לעשות סייקל של חודש דיאנבול 30מ"ג ליום אבל גם אתה צריך לקחת מנקה כבד וגם הרבה תופעות לואי כמו אקנה לפני חתונה
ובשני הסייקלים התפקוד המיני ירד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה,

מה לגבי H-DROL ? אני קורא רק דברים טובים על זה..

אני שוקל להריץ סייקל ראשון של H-DROL -

2 בקבוקים, למשך 6 שבועות

50/75/75/75/75/75

ולעשות PCT עם נולבדקס 20/20/10/10

מה דעתכם ?

H-DROL M-STANE EPISTANE
כולם הפיתוח של הסופרדרול
אתה יכול להריץ M-STANE הוא יעלה פחות כסף חומר חזק ואיכות ברמות
אבל עם סופרדרול אתה לא יכול למשוך סייקל ל 6 שבועות סייקל ראשון של סופר דרול צריך להיות עד ארבע שבועות והמינון לא יעלה
אתה יכול לעשות סייקל כזה 20 מ"ג ביום למשק 4 שבועות ותהיה עליה יפה

וגם אם חשבת על סייקל כזה אין לך אך להכניס את החומר לארץ הם יחרימו אותו במכס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאם זה יגיע עם USPS ולא יהיה כתוב כלום למעט SUPPLEMENTS אז לא יבדקו

בכל מקרה, אתה ממליץ על M-STANE ? הוא שונה מ H-DROL ? אני פשוט קורא המון על H-DROL וזה נשמע כמו התחלה טובה, ואת ה M-STANE אני לא מכיר

הבנתי לגבי הסייקל, אקח אותו 4 שבועות, לגבי המ"ג מדברים שם על הרבה יותר מ 20 מ"ג (50-75)

ומה לגבי PCT ? האם הנולבדקס מספיק ?

קראתי גם על Cycle Assist by Competitive Edge Labs CEL - האם זה יכול לבוא במקום הנולבדקס ?

לגבי H-DROL הוא מגיע בכדורים של 25 מ"ג והם ממלצים להשתמש בכדור אחד ביום עד שני כדורים ולא יותר מ 30 יום
M-STANE הוא מגיע בכדורים של 10מ"ג וגם אותם הוראות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה !

עידן - אשמח אם תעלה, בנוסף אשמח גם אם תוכל לשלוח לי את המייל \ סקייפ \ פלאפון \ וואטאבר כדי שאוכל ליצור איתך קשר (אני לא יכול עדיין לשלוח הודעות פרטיות)

יש לי מספר שאלות שבטוח תוכל לענות לי עליהם 😃

תודה שוב.

גבר פרו הרמונים בשם סופרדרול הם סבבה אתה עושה סייקל לחודש ואתה עולה 7-8 קילו של מים שריר וגם שומן תלוי בתזונה ואחרי חודש שאתה מסיים את הסייקל אתה מתחיל לרדת בשקל ולאבד מה שעליתה עם הסופרדרול
אתה יכול לעשות סייקל של חודש דיאנבול 30מ"ג ליום אבל גם אתה צריך לקחת מנקה כבד וגם הרבה תופעות לואי כמו אקנה לפני חתונה
ובשני הסייקלים התפקוד המיני ירד
זה יקרה בגלל שאין חומר בסיס טסט? ומה אחרי הpct התיפקוד המיני חוזר במלואו?
ולפותח הפוסט..מה שמודגש בבולד לא מפריע לך? אתה מוכן להיות אינפוטנט ל4 שבעות בשביל איזה קילו שריר?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאהיה אימפוטנט .. כבר לקחתי פעם מאסטרדרול (המקורי לפני 6 שנים) והיה מעולה, והכל היה בסדר גמור..

סה"כ אני לא מחפש להעלות 10 קילו של שריר נקי ובלה בלה, אני יודע את ההגבלות ואני יודע שחלק מזה ירד בסוף התקופה,

אבל זה יעזור לי להוריד אחוזי שומן ולהעלות קצת שריר, ועם PCT נכון אחרי זה אני חושב שזה יהיה בסדר גמור

כמובן אשמח לעוד עצות.

• פותח/ת השרשור
הספציפי שאני מדבר עליו - HDROL יוריד אותי גם באחוזי שומן, האם יש בעיה עם האחוזי שומן בקשר ל פרו הורמונים ?

אני לא מבין אתכם החברים שבאים ושואלים שאלה כאילו בהתנשאות - "מה.. אתה לוקח פרו הורמונים עם 23% שומן ?" - מה העניין בזה? הריי רשמתי כבר שכן..

אם יש בעיה עם זה - דברו על הבעיה .. במקום לעמוד שם למעלה ולהתנשא..

בנאדם בא אליכם עם בקשה לעצה, נסו לעזור במקום להציק

תודה בכל מקרה.

למה לא ללכת על דיאנבול ופרוירון. להבנתי הפרוירון מסדר את הירידה בלבידו וגם מאזן רמות נוזלים. נולבדקס בסוף הסיקל או לפי הצורך?

הספציפי שאני מדבר עליו - HDROL יוריד אותי גם באחוזי שומן, האם יש בעיה עם האחוזי שומן בקשר ל פרו הורמונים ?

אני לא מבין אתכם החברים שבאים ושואלים שאלה כאילו בהתנשאות - "מה.. אתה לוקח פרו הורמונים עם 23% שומן ?" - מה העניין בזה? הריי רשמתי כבר שכן..

אם יש בעיה עם זה - דברו על הבעיה .. במקום לעמוד שם למעלה ולהתנשא..

בנאדם בא אליכם עם בקשה לעצה, נסו לעזור במקום להציק

תודה בכל מקרה.
לדעתי יש בעיה, הם גבוהים. ממה שכתבת על החתונה אני מניח שאתה רוצה להיראות יותר גדול ופחות שמן. השאלה למה אתה חושב שתרד באחוזי שומן כי חזרת להתאמן. סייקל ראשון "בדרך כלל" מעלה אותך יפה במסת שריר (אם אתה אוכל ומתאמן כמו שצריך), אבל אני בספק אם פרו הורמון מהונדס יוכל להעלות אותך במסה ולהוריד אותך באחוזי שומן ככה שהתוצאה תהיה משביעת רצון (למרות העצות של חברי המלומדים כאן). מאחר שלפרו הורמון יש גם תופעות לא צפויות שלא נחקרו עדיין זה קצת להיות שפן ניסיונות ואתה יכול לסיים בתור כרית נוזלים. ויניב לא הציע פרו הורמונים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש בעיה, הם גבוהים. ממה שכתבת על החתונה אני מניח שאתה רוצה להיראות יותר גדול ופחות שמן. השאלה למה אתה חושב שתרד באחוזי שומן כי חזרת להתאמן. סייקל ראשון "בדרך כלל" מעלה אותך יפה במסת שריר (אם אתה אוכל ומתאמן כמו שצריך), אבל אני בספק אם פרו הורמון מהונדס יוכל להעלות אותך במסה ולהוריד אותך באחוזי שומן ככה שהתוצאה תהיה משביעת רצון (למרות העצות של חברי המלומדים כאן). מאחר שלפרו הורמון יש גם תופעות לא צפויות שלא נחקרו עדיין זה קצת להיות שפן ניסיונות ואתה יכול לסיים בתור כרית נוזלים. ויניב לא הציע פרו הורמונים.

תודה רבה, באופן כללי כשהייתי בהפסקות, והייתי חוזר להתאמן - הייתי מרזה רק מהאימון עצמו (אני איש הייטק.. לצערי אין לי הרבה סיבות לקום מהכיסא רוב היום)

אני לא מחפש להיות 5% שומן, גם 17-15% יספק אותי מעל ומעבר לפחות בשלב זה..

העניין של החתונה הוא סתם בתור "זמן מטרה" - גם אם אגיע לחתונה בדיוק כפי שאני היום לא יהיה לי בעיה (במקרה הכי גרוע, חודשיים חיטוב והמצב יהיה הרבה יותר טוב)

ברור לי שפרו הורמונים הם לא הפתרון האולטימטיבי - אבל עקב הבעיה עם המזרקים אני גם לא יכול לפנות לדברים טובים יותר - לכן אני מנסה להתמודד עם הקיים.

אני מחפש סייקל אחד טוב שיתן לי פוש..

אם ניתן כבר לשאול על הדרך - יש בידי MMV3 (מאסטרדרול גרסה 3) + FORMADROL שאמור להיות ה PCT שלו. נאמר שהוא עושה עבודה לא רעה, ועוזר מאוד להוריד אחוזי שומן

האם להריץ סיבוב אחד של MMV3 או להזמין HDROL ? - או אם יש משהו שעדיף משניהם (כמובן במגבלות שלי)

תודה לכל העונים !

ה fda מצא בכל המוצרים האלה חומרים המכילים סטרואידים
הורידו אותם מחנות האינטרנט הבינלאומית bodybuilding.com

נערך לאחרונה:
אשמח לשמוע תשובה לגבי שאלתו של יניב,

מנטליסט12 - תוכל להסביר יותר ?

אנאבר לפי מה שאני יודע לא מחייב תקופת PCT , אנאבר מעלה מסת שריר ומעלה כוח , בחיטוב הוא יכול לעזור לך לשמור על השריר ועל הכוח , ובמאזן קלורי שלילי הוא עוזר להיפתר מהשומן התוך בטני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית