הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חופש בכל יום ראשון בתמורה ליום עבודה מקוצר בשישי, מתאים לכם?

איך אני אוהבת את הילדים האלה שחיים את חיי ה"העולם הפנה לי את הגב כל החיים אז הפנתי גב לעולם"
וכל דבר מטומטם שהם מצליחים לא לפשל בו כמו לא לשרוף את החביתה שלהם, הם מכנים עצמאות והשרדות.
בטח גם רשמת על השירותים בביהס מרד חיצוני הוא הכוח להביע חופש פנימי.
וזה לא לשפוט על סמך ההודעות שלך.. כי מההודעות שלל הסקתי מה שכולם הסיקו פה כבר.
שאתה ילד שחצן ומתלהב ומחפש להטריל ולעצבן.
אתה מקשקש יותר מהגובה שלך ברחבי הרשת,
אגב דש מיגאל
אבל כולנו היינו בסרט שלך פעם.. וגם אנחנו חשבנו שכולם טועים ומדברים שטויות.
רק תזכור שאיזה משתמשת באיזה פורום פעם.. כבר אמרה לך איזה טמטם יצאת פעם שהיית ילד.

איך אני אוהבת את הילדים האלה שחיים את חיי ה"העולם הפנה לי את הגב כל החיים אז הפנתי גב לעולם"
וכל דבר מטומטם שהם מצליחים לא לפשל בו כמו לא לשרוף את החביתה שלהם, הם מכנים עצמאות והשרדות.
בטח גם רשמת על השירותים בביהס מרד חיצוני הוא הכוח להביע חופש פנימי.
וזה לא לשפוט על סמך ההודעות שלך.. כי מההודעות שלל הסקתי מה שכולם הסיקו פה כבר.
שאתה ילד שחצן ומתלהב ומחפש להטריל ולעצבן.
אתה מקשקש יותר מהגובה שלך ברחבי הרשת,
אגב דש מיגאל
אבל כולנו היינו בסרט שלך פעם.. וגם אנחנו חשבנו שכולם טועים ומדברים שטויות.
רק תזכור שאיזה משתמשת באיזה פורום פעם.. כבר אמרה לך איזה טמטם יצאת פעם שהיית ילד.
מי זה יגאל? חחחחחחחח

אז תלמד שיש כזאת מילה והיא נגזרת מהמילה סוציופט. בצבא כל מי שמתנהג כמוך נקרא ככה.
ואם תמשיך בדרך הזאת אתה לא רחוק מלהיות סוציופט....
זו מילה של ערסים בצבא שאין להם מושג מהחיים כי אין מילה כזו סוציומט.

[h=2][/h] מיהו/ מהו סוציומט?
סוציומט הוא מי שכישוריו החברתיים לוקים בחסר, והוא מתקשה להשתלב בחברה. מקור הביטוי במבחנים הסוציומטריים הנהוגים ביחידות מובחרות בצה"ל, המודדים יכולת תיפקוד חברתי להשתלבות ביחידה, צוות וכו'. לסוציומט יהיו ערכים נמוכים במבחן סוציומטרי. מגיסטר 20:56, 3 בספטמבר 2006 (IDT) המקור הוא מהמילה סוציופת (sociopath) והכוונה לאדם עם הפרעת אישיות אנטי-חברתית (Antisocial personality disorder). בסלנג הצה"לי הכוונה לאדם אגואיסט שחושב רק עצמו ולא על חבריו, קמצן, ראש קטן וכו'. --יות 17:14, 4 בספטמבר 2006 (IDT)

בפעם האחרונה שהשלטון התערב ביחסי מעסיק-עובד זה גרם לתופעת עובדי הקבלן.
מה יהיה הפעם?

אני חושב שלא כדאי לנסות להתערב שוב, שיתנו לעובדים-מעסיקים להגיע לפתרון הזה בעצמם.

זו מילה של ערסים בצבא שאין להם מושג מהחיים כי אין מילה כזו סוציומט.

אצלנו העיפו שני אנשים על סוציומטרי במהלך מסלול האימונים.

בפעם האחרונה שהשלטון התערב ביחסי מעסיק-עובד זה גרם לתופעת עובדי הקבלן.
מה יהיה הפעם?

אני חושב שלא כדאי לנסות להתערב שוב, שיתנו לעובדים-מעסיקים להגיע לפתרון הזה בעצמם.

אצלנו העיפו שני אנשים על סוציומטרי במהלך מסלול האימונים.
http://www.snopi.com/xDic/HHdic.aspx?txtId=29657
סלנג צהל"י, עיוות של המילה סוציופת; רק מראה איזו רמת השכלה יש בצבא.

הצבא לא אמור להתעסק בהשכלה, אלא בלחימה. זה סלנג צבאי. בדיוק כמו שאני יכול לקרוא לך דפ"ר.
זה עדיין לא נותן לו זכות לקחת מילים ולעוות אותן.
סוציופת = Sociopath = Social Apathy = אדיש לחברה
אין שום משמעות ל"מט" ואין שום סיבה שיקחו מילה טובה וישנו אותה, בייחוד לא רק אות אחת [לדעתי זה מטומטם].
מבחינתי המילה הזו לא קיימת, כל אחד יכול לבוא ולהתחיל להמציא מילים, זה לא אומר שאקח אותו ברצינות.

זה עדיין לא נותן לו זכות לקחת מילים ולעוות אותן.
סוציופת = Sociopath = Social Apathy = אדיש לחברה
אין שום משמעות ל"מט" ואין שום סיבה שיקחו מילה טובה וישנו אותה, בייחוד לא רק אות אחת [לדעתי זה מטומטם].
מבחינתי המילה הזו לא קיימת, כל אחד יכול לבוא ולהתחיל להמציא מילים, זה לא אומר שאקח אותו ברצינות.

לא ידעתי שמישהו מחזיק את הבעלות לגבי שפה ואיזה מילים מותר או אסור לשנות בה.
מאיפה יש לך זכות לקבוע את הסלאנג שאינדיוידואלים ישתמשו בו? זה שאתה סוציומט לא מקנה לך אחת.

לא ידעתי שמישהו מחזיק את הבעלות לגבי שפה ואיזה מילים מותר או אסור לשנות בה.
מאיפה יש לך זכות לקבוע את הסלאנג שאינדיוידואלים ישתמשו בו? זה שאתה סוציומט לא מקנה לך אחת.
שיעשו מה שבא להם, אבל כשהם פונים אליי ככה שלא יתפלאו שאני לא לוקח אותם ברצינות.

אחרי מה שאתה כותב כאן, נראה לי שאין הרבה שלוקחים אותך ברצינות.
בהצלחה.
ואתה חושב שגם מזיז לי מי לוקח אותי ברצינות בפורום הזה? אני פה בשביל מספר מועט מאוד של אנשים, את השאר אני לא סובל וממש לא אכפת לי מה חושבים עליי. אתם כולה כמה פיקסלים על המסך שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית