נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
שכחת להוסיף שהוא סוציומט...יש לזה שם אחי, אגואיזם ואינטרסנטיות. מה שאתה מתאר זה הרבה מעבר לדאגה שיהיה לך טוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שכחת להוסיף שהוא סוציומט...יש לזה שם אחי, אגואיזם ואינטרסנטיות. מה שאתה מתאר זה הרבה מעבר לדאגה שיהיה לך טוב.
סוציופת*, אין מילה כזו סוציומטשכחת להוסיף שהוא סוציומט...
מי זה יגאל? חחחחחחחחאיך אני אוהבת את הילדים האלה שחיים את חיי ה"העולם הפנה לי את הגב כל החיים אז הפנתי גב לעולם"
וכל דבר מטומטם שהם מצליחים לא לפשל בו כמו לא לשרוף את החביתה שלהם, הם מכנים עצמאות והשרדות.
בטח גם רשמת על השירותים בביהס מרד חיצוני הוא הכוח להביע חופש פנימי.
וזה לא לשפוט על סמך ההודעות שלך.. כי מההודעות שלל הסקתי מה שכולם הסיקו פה כבר.
שאתה ילד שחצן ומתלהב ומחפש להטריל ולעצבן.
אתה מקשקש יותר מהגובה שלך ברחבי הרשת,
אגב דש מיגאל
אבל כולנו היינו בסרט שלך פעם.. וגם אנחנו חשבנו שכולם טועים ומדברים שטויות.
רק תזכור שאיזה משתמשת באיזה פורום פעם.. כבר אמרה לך איזה טמטם יצאת פעם שהיית ילד.
יגאל הנאצימי זה יגאל? חחחחחחחח
אז תלמד שיש כזאת מילה והיא נגזרת מהמילה סוציופט. בצבא כל מי שמתנהג כמוך נקרא ככה.סוציופת*, אין מילה כזו סוציומט
זו מילה של ערסים בצבא שאין להם מושג מהחיים כי אין מילה כזו סוציומט.אז תלמד שיש כזאת מילה והיא נגזרת מהמילה סוציופט. בצבא כל מי שמתנהג כמוך נקרא ככה.
ואם תמשיך בדרך הזאת אתה לא רחוק מלהיות סוציופט....
זו מילה של ערסים בצבא שאין להם מושג מהחיים כי אין מילה כזו סוציומט.
http://www.snopi.com/xDic/HHdic.aspx?txtId=29657בפעם האחרונה שהשלטון התערב ביחסי מעסיק-עובד זה גרם לתופעת עובדי הקבלן.
מה יהיה הפעם?
אני חושב שלא כדאי לנסות להתערב שוב, שיתנו לעובדים-מעסיקים להגיע לפתרון הזה בעצמם.
אצלנו העיפו שני אנשים על סוציומטרי במהלך מסלול האימונים.
http://www.snopi.com/xDic/HHdic.aspx?txtId=29657
סלנג צהל"י, עיוות של המילה סוציופת; רק מראה איזו רמת השכלה יש בצבא.
זה עדיין לא נותן לו זכות לקחת מילים ולעוות אותן.הצבא לא אמור להתעסק בהשכלה, אלא בלחימה. זה סלנג צבאי. בדיוק כמו שאני יכול לקרוא לך דפ"ר.
זה עדיין לא נותן לו זכות לקחת מילים ולעוות אותן.
סוציופת = Sociopath = Social Apathy = אדיש לחברה
אין שום משמעות ל"מט" ואין שום סיבה שיקחו מילה טובה וישנו אותה, בייחוד לא רק אות אחת [לדעתי זה מטומטם].
מבחינתי המילה הזו לא קיימת, כל אחד יכול לבוא ולהתחיל להמציא מילים, זה לא אומר שאקח אותו ברצינות.
שיעשו מה שבא להם, אבל כשהם פונים אליי ככה שלא יתפלאו שאני לא לוקח אותם ברצינות.לא ידעתי שמישהו מחזיק את הבעלות לגבי שפה ואיזה מילים מותר או אסור לשנות בה.
מאיפה יש לך זכות לקבוע את הסלאנג שאינדיוידואלים ישתמשו בו? זה שאתה סוציומט לא מקנה לך אחת.
שיעשו מה שבא להם, אבל כשהם פונים אליי ככה שלא יתפלאו שאני לא לוקח אותם ברצינות.
ואתה חושב שגם מזיז לי מי לוקח אותי ברצינות בפורום הזה? אני פה בשביל מספר מועט מאוד של אנשים, את השאר אני לא סובל וממש לא אכפת לי מה חושבים עליי. אתם כולה כמה פיקסלים על המסך שלי 😃אחרי מה שאתה כותב כאן, נראה לי שאין הרבה שלוקחים אותך ברצינות.
בהצלחה.
אל תזלזל, הייתי בכיתה עיונית מגמת מדעי המחשב 😃לולז
איזה רמת השכלה יש בצה"ל.
יש לך בכלל תעודת בגרות?
ואתה חושב שגם מזיז לי מי לוקח אותי ברצינות בפורום הזה? אני פה בשביל מספר מועט מאוד של אנשים, את השאר אני לא סובל וממש לא אכפת לי מה חושבים עליי. אתם כולה כמה פיקסלים על המסך שלי 😃
גם אתה לא אטרקציה יקירי.מרתק. :nono: