גם אתה לא אטרקציה יקירי.
לא טענתי להיות כזה. אם אני זוכר נכון אתה מנסה למשוך תשומת לב והזדהות לעצמך על ידי חיתוכים בגוף שלך או להראות בעיות שלך בפומבי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אתה לא אטרקציה יקירי.
זה מה שאתם מעדיפים לחשוב, לי לעומת זאת יש אינטרסים אחרים 😃לא טענתי להיות כזה. אם אני זוכר נכון אתה מנסה למשוך תשומת לב והזדהות לעצמך על ידי חיתוכים בגוף שלך או להראות בעיות שלך בפומבי.
זה מה שאתם מעדיפים לחשוב, לי לעומת זאת יש אינטרסים אחרים 😃
פרסמתי את האצבע סתם כי זה נראה מגניב ושיתפתי בדיוק כמו שכל בנאדם שני בערך מפרסם בפייסבוק את הארוחה שלו, את הבעיות שלי אני מציג לאנשים שמזלזלים וטוענים שאני סתם "בכיין" שאין לו כלום וחושבים שרק בגלל שאני בן 19 זה אומר שלא יכולות להיות לי בעיות.אני מדבר בשם עצמי, אין לי מושג מה "כולם" חושבים ואני לא מתיימר לדעת את זה.
פרסמתי את האצבע סתם כי זה נראה מגניב ושיתפתי בדיוק כמו שכל בנאדם שני בערך מפרסם בפייסבוק את הארוחה שלו, את הבעיות שלי אני מציג לאנשים שמזלזלים וטוענים שאני סתם "בכיין" שאין לו כלום וחושבים שרק בגלל שאני בן 19 זה אומר שלא יכולות להיות לי בעיות.
מעבר לזה, אנשים פה נדבקים אליי כמו זבובים לחרא [פירגנתי לעצמי!], כל דבר הכי קטן שאני אומר מישהו יצטט ויתחיל דיון/ויכוח/ריב, למדתי לזרום עם זה; אתם קוראים לזה "הטרלה", אני קורא לזה "חחחחחחחחח איזה מפגרים".
שוב, אני לא עושה שום דבר בשביל צומי. אני יודע שאתה לא מת עליי בלשון המעטה, אבל תן לי טיפה קרדיט, אם הייתי רוצה למשוך צומי כל הפורום הזה היה על הרגליים.לא עקבתי יותר מידי אחרי הדיונים איתך. אם אתה חרא שמושך זבובים (מטרילים) בשביל תשומת לב וזה עושה לך טוב - שיהיה לך בכיף.
שוב, אני לא עושה שום דבר בשביל צומי. אני יודע שאתה לא מת עליי בלשון המעטה, אבל תן לי טיפה קרדיט, אם הייתי רוצה למשוך צומי כל הפורום הזה היה על הרגליים.
מסכים איתך לגבי העזרה המקצועית, המצב שלי לא קל בכלל אבל גם הם נכשלו. מה לעשות, צריך לחיות לא?אני לא מכיר אותך, איך אני יכול בכלל לגבש עליך דעה כזאת?
בסך הכל נראה לי שאתה בחור חביב יחסית שצריך עזרה מקצועית.
מסכים איתך לגבי העזרה המקצועית, המצב שלי לא קל בכלל אבל גם הם נכשלו. מה לעשות, צריך לחיות לא?
יאללה יקירי, יצאתי לאימון בוקר מדקאו ברבאק!!!!!!!!!!1111לא צריך שום דבר. הכל תלוי בבחירה שלך.
יאללה יקירי, יצאתי לאימון בוקר מדקאו ברבאק!!!!!!!!!!1111
איך אני הולך לעשות 146X5 על 5 שעות שינה ושוגי עם חלב, תהרוג אותי :(
זה לא סוד שאני אגואיסט ואינטרסנט, כולם יודעים את זה עליי ואני הכי פתוח בעולם לגבי זה - אני אומר את זה בפנים.
מי אמר שזה סקוואט? הכוונה הייתה לדדליפט. היום יום שלישי יקירי, משמע B של מדקאו.לא יודע, אבל יש לך שבוע לספק סרטון של סקוואט 146 ל-5 חזרות.
אה. סליחה. אז דדליפט 146 ל-5.מי אמר שזה סקוואט? הכוונה הייתה לדדליפט. היום יום שלישי יקירי, משמע B של מדקאו.
אה. סליחה. אז דדליפט 146 ל-5.
תדביק אותו כאן.כבר פרסמתי בעבר סרטון של 146 לחמישייה, וגם סינגל של 180, אתה מוזמן לחפש אותם באשכולות הקודמים שלי ולהפסיק להיות ילד.
🤡תדביק אותו כאן.
האמת שאני פשוט מחפש סיבה להיפטר ממך, אבל במחשבה שנייה, אני לא באמת צריך אחת, נכון?