הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חופש בכל יום ראשון בתמורה ליום עבודה מקוצר בשישי, מתאים לכם?

זה מה שאתם מעדיפים לחשוב, לי לעומת זאת יש אינטרסים אחרים 😃

אני מדבר בשם עצמי, אין לי מושג מה "כולם" חושבים ואני לא מתיימר לדעת את זה.
אם הרבה אמרו לך מה שרשמתי, יכול להיות שיש משהו שאתה עושה שגורם לאנשים לחשוב כך.

אני מדבר בשם עצמי, אין לי מושג מה "כולם" חושבים ואני לא מתיימר לדעת את זה.
פרסמתי את האצבע סתם כי זה נראה מגניב ושיתפתי בדיוק כמו שכל בנאדם שני בערך מפרסם בפייסבוק את הארוחה שלו, את הבעיות שלי אני מציג לאנשים שמזלזלים וטוענים שאני סתם "בכיין" שאין לו כלום וחושבים שרק בגלל שאני בן 19 זה אומר שלא יכולות להיות לי בעיות.
מעבר לזה, אנשים פה נדבקים אליי כמו זבובים לחרא [פירגנתי לעצמי!], כל דבר הכי קטן שאני אומר מישהו יצטט ויתחיל דיון/ויכוח/ריב, למדתי לזרום עם זה; אתם קוראים לזה "הטרלה", אני קורא לזה "חחחחחחחחח איזה מפגרים".

פרסמתי את האצבע סתם כי זה נראה מגניב ושיתפתי בדיוק כמו שכל בנאדם שני בערך מפרסם בפייסבוק את הארוחה שלו, את הבעיות שלי אני מציג לאנשים שמזלזלים וטוענים שאני סתם "בכיין" שאין לו כלום וחושבים שרק בגלל שאני בן 19 זה אומר שלא יכולות להיות לי בעיות.
מעבר לזה, אנשים פה נדבקים אליי כמו זבובים לחרא [פירגנתי לעצמי!], כל דבר הכי קטן שאני אומר מישהו יצטט ויתחיל דיון/ויכוח/ריב, למדתי לזרום עם זה; אתם קוראים לזה "הטרלה", אני קורא לזה "חחחחחחחחח איזה מפגרים".

לא עקבתי יותר מידי אחרי הדיונים איתך. אם אתה חרא שמושך זבובים (מטרילים) בשביל תשומת לב וזה עושה לך טוב - שיהיה לך בכיף.

לא עקבתי יותר מידי אחרי הדיונים איתך. אם אתה חרא שמושך זבובים (מטרילים) בשביל תשומת לב וזה עושה לך טוב - שיהיה לך בכיף.
שוב, אני לא עושה שום דבר בשביל צומי. אני יודע שאתה לא מת עליי בלשון המעטה, אבל תן לי טיפה קרדיט, אם הייתי רוצה למשוך צומי כל הפורום הזה היה על הרגליים.

שוב, אני לא עושה שום דבר בשביל צומי. אני יודע שאתה לא מת עליי בלשון המעטה, אבל תן לי טיפה קרדיט, אם הייתי רוצה למשוך צומי כל הפורום הזה היה על הרגליים.

אני לא מכיר אותך, איך אני יכול בכלל לגבש עליך דעה כזאת?
בסך הכל נראה לי שאתה בחור חביב יחסית שצריך עזרה מקצועית.

אני לא מכיר אותך, איך אני יכול בכלל לגבש עליך דעה כזאת?
בסך הכל נראה לי שאתה בחור חביב יחסית שצריך עזרה מקצועית.
מסכים איתך לגבי העזרה המקצועית, המצב שלי לא קל בכלל אבל גם הם נכשלו. מה לעשות, צריך לחיות לא?

יאללה יקירי, יצאתי לאימון בוקר מדקאו ברבאק!!!!!!!!!!1111
איך אני הולך לעשות 146X5 על 5 שעות שינה ושוגי עם חלב, תהרוג אותי :(

לא יודע, אבל יש לך שבוע לספק סרטון של סקוואט 146 ל-5 חזרות.

זה לא סוד שאני אגואיסט ואינטרסנט, כולם יודעים את זה עליי ואני הכי פתוח בעולם לגבי זה - אני אומר את זה בפנים.

אתה האינטרסנט הכי גרוע שאני מכיר. אלה כן המטרה שלך פה זה להצטייר כאידיוט ילדותי

כבר פרסמתי בעבר סרטון של 146 לחמישייה, וגם סינגל של 180, אתה מוזמן לחפש אותם באשכולות הקודמים שלי ולהפסיק להיות ילד.
תדביק אותו כאן.
האמת שאני פשוט מחפש סיבה להיפטר ממך, אבל במחשבה שנייה, אני לא באמת צריך אחת, נכון?

בטח מאור רואה את האשכול הזה וגומר כל כך חזק עד שעפות לו ההרחבות מהאוזניים, רק מעצם המחשבה שהצליח לעצבן

הוא לא מעצבן בכלל. הוא פשוט זונת צומי עם מנטליות של ילד בן 3, הוא יוכל לחזור כשהוא יגדל קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית