הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש תוכניות SW בנויות?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
מעניין אותי איך נראת תוכנית SW, איך הם לומדים את כל התרגילים האקרובטיים האלה, סתם אילתורים?
ובכללי מה האנשים שנמשכים לסוג האימונים הזה עושים באימונים שלהם ואיך.

אם למישהו יש תוכנית מוכנה אשמח להעיף מבט

אתה יכול לחפש בגוגל , במידה ואין יש לך ביוטיוב הרבה חברה שמתאמנים ובנוסף יש קבוצות שלהם בפייסבוק שמפרסמים תכניות גם כן.

תיצטרף לקבוצה street workout israel בפייסבוק, אני מאמין שיעזרו לך לבנות תוכנית שבאמת תיהיה מועילה אני מכיר אנשים שהתחילו מלשאול שאלות שמה והגיעו לתוצאות מפחידות.
מה עושים באימונים? אתה מתחיל מתח,מקבילים, שכיבות שמיכה עם משקל גוף ולאט לאט אתה מתקדם לתרגילים יותר מורכבים צריך סבלנות והתמדה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תיצטרף לקבוצה street workout israel בפייסבוק, אני מאמין שיעזרו לך לבנות תוכנית שבאמת תיהיה מועילה אני מכיר אנשים שהתחילו מלשאול שאלות שמה והגיעו לתוצאות מפחידות.
מה עושים באימונים? אתה מתחיל מתח,מקבילים, שכיבות שמיכה עם משקל גוף ולאט לאט אתה מתקדם עוד ועוד צריך סבלנות והתמדה.

הייתי מתאמן אימוני כוח (לינארית של ביל סטאר) אבל התגייסתי לקרבי ולצערי הדבר היחיד שיש לרשותי שם זה מתח, מקבילים... עדיף על כלום אז פשוט אני מביא אוכל מהבית ויש לי לפעמים במצטבר סביבות 40 דק' מנוחה שאני יכול לגשת לשם...
אם מישהו יכול לכתוב גם פה אני אודה לו מאד

הייתי מתאמן אימוני כוח (לינארית של ביל סטאר) אבל התגייסתי לקרבי ולצערי הדבר היחיד שיש לרשותי שם זה מתח, מקבילים... עדיף על כלום אז פשוט אני מביא אוכל מהבית ויש לי לפעמים במצטבר סביבות 40 דק' מנוחה שאני יכול לגשת לשם...
אם מישהו יכול לכתוב גם פה אני אודה לו מאד

זה הכול תלוי בך ובכמה שאתה מצליח לעשות.
שלחתי לך בפרטי תוכנית מאוד מומלצת למתחילים כי זה מאתר אחר ויש מצב שהמנהלים ימחקו בהצלחה אחי.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה הבעיה להריץ חיפוש זריז בYOUYUBE אתם יכולים להעתיק מהם , הם עושים אימונים בתור תוכניות .
אנשים התרגלו שעושים בישבלהם אבל בעצם הורסים לעצמם כי אחר''כ הם לא יודעים כלום . ידע זה כוח חברים .!

סתם שאלה אם אני נגיד לא מצליח תרגיל נגיד דגל אבל עושה את השאר מצויין כאילו תבסיסים מתח שכיבות סמיכה
אז איך אני מצליח לעשות תתרגילים הקשים

סתם שאלה אם אני נגיד לא מצליח תרגיל נגיד דגל אבל עושה את השאר מצויין כאילו תבסיסים מתח שכיבות סמיכה
אז איך אני מצליח לעשות תתרגילים הקשים

תרגיל כמו דגל זה עניין של טכניקה, אני מציע לך לעבור על סרטונים ביוטיוב כדי ללמוד את השלבים \ טכניקה של איך להישאר באוויר ולא ליפול.
בעיקרון כול הלימודי טכניקה שם הם אותו הדבר פשוט צריך להתמיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית