הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת קריאטין

• פותח/ת השרשור sun113
  • פורסם בתאריך

sun113

משתמש מתחיל
123
0
נק' מוניטין:
2
123
0
שלום ,
קניתי אבקת קריטאין של Scitec Nutrition
איך היא ? ,הבנתי ש100% קריאטין נטו ,זה לא משנה של איזה חברה...
אני צריך לקחת אותה עם סוכר ענבים ?
ואם אני אצטרך סוכר ענבים ,במה זה עוזר ?
לעשות העמסה ?

תודה 😃

נערך לאחרונה:
לא צריך לצרוך אותה עם שום דבר נוסף. כפית גדושה (5 גר') ליום, ללא העמסות, ללא הפסקות, כל יום.
וודא שאתה מעלה את צריכת המים שלך לכ-3-4 ליטר ליום.

כפית ביום ללא שום סוכר ענבים , לא משנה מתי אתה לוקח את ה5 גרם
תוריד את הקישור אין לדבר על הזמנות תוספים מחול
ולא יעשו לך שוב בעיה במכס

• פותח/ת השרשור
לא צריך לצרוך אותה עם שום דבר נוסף. כפית גדושה (5 גר') ליום, ללא העמסות, ללא הפסקות, כל יום.
וודא שאתה מעלה את צריכת המים שלך לכ-3-4 ליטר ליום.

מערבבים עם מים נכון ?
לכמה זמן להשתמש בזה ,הבנתי שצריך הפסקה...

למה לא?..אפשר לחשוב זה לא כזה בשמיים

בימים של העמסת פחמימות הייתי שותה 3 ליטר, וזה פשוט להיות במעקב אחרי הכמות, 3 ליטר זה כמות שלא שותים רק שצמאים וזה דורש הקפדה יתירה.
השאלה היא האח זה הכרחי כל זמן שלוקחים קריאטין, גם לדוגמא שנה? או שזה הכרחי רק עד שהגוף ״סופג״ את הקריאטין (ז״א חודש ראשון)?

אחרי חודש וקצת עם קריאטין אני חכול להגיד שהוספתי בערך ליטר מים לכמות ששתיתי לפני כן.
ואתם לא יכולים להגיד לבנאדם תשתה 4 ליטר כי אתם לא יודעים באיזה אקלים הוא נמצא, ןאיך הגוף שלו סופח את המים.

גבר תשתה מספיק מים בשביל שלא יהיה לך יובש בגרון ושתשתין פיפי שקוף. תעראה כמה זה יוצא פחות או יותר ותוסיף אם צריך(אימון/ריצה או סתם מזג אוויר חם)

אחי שאני הייתי לוקח קריאטין הייתי שם שישיות מים עין גדי במקרר.. זה בקבוקים של 2 ליטר והייתי דואג לסיים אחד כזה כל יום לא משנה מה, וחוץ מזה הייתי שותה עוד דברים (בעבודה בלימודים..).. ככה שהייתי מגיע לכ3.5 ליטר ביום. היו לילות שהייתי שותה ליטר וחצי לפני השינה והייתי קם להשתין באמצע הלילה, אבל השתייה בשילוב עם קריאטין מאוד מאוד חשובה.

3-4 ליטר כל יום?! אדם שצורך למשך חצי שנה לדוגמא, גם צריך כזו כמות מים יומית?
דווקא הייתה לי בעיה אחרת שהייתי שותה יותר מדיי הייתי מגיע לאיזור ה5 ליטר כל יום והרופאה הזהירה אותי שזה יכול לפגוע לי בכליות וצריך לשים לב לא להגזים
תעבוד עם בקבוק צמוד אלייך ככה תהיה לך משמעת מיים ולא תצטרך לשתות הכל במכה אחת

דווקא הייתה לי בעיה אחרת שהייתי שותה יותר מדיי הייתי מגיע לאיזור ה5 ליטר כל יום והרופאה הזהירה אותי שזה יכול לפגוע לי בכליות וצריך לשים לב לא להגזים
הרעלת מים לא מתקבלת מ5 ליטר ביום , צריך הרבה יותר

השאלה אם זה חובה 3-4 ליטר לאורך כל התקופה של השימוש הקריאטין או שרק לתקופה של ההתחלה בשימוש(חודש ראשון)?

השאלה אם זה חובה 3-4 ליטר לאורך כל התקופה של השימוש הקריאטין או שרק לתקופה של ההתחלה בשימוש(חודש ראשון)?

אחי שאני הייתי לוקח קריאטין הייתי שם שישיות מים עין גדי במקרר.. זה בקבוקים של 2 ליטר והייתי דואג לסיים אחד כזה כל יום לא משנה מה, וחוץ מזה הייתי שותה עוד דברים (בעבודה בלימודים..).. ככה שהייתי מגיע לכ3.5 ליטר ביום. היו לילות שהייתי שותה ליטר וחצי לפני השינה והייתי קם להשתין באמצע הלילה, אבל השתייה בשילוב עם קריאטין מאוד מאוד חשובה.

בבקשה בלי להטעות אנשים, כל אחד שותה באופן שונה.
אני מכיר אנשים שיכולים להסתדר עם 2 ליטר מים ביום, לעומתם אני לא יכול בלי 4 ליטר מים ביום... כל אחד והכמות שלו.
אם אתה מתחיל לקחת קריאטין תדע שאתה צריך לשתות יותר, בגלל זה אתה תרגיש הרבה יותר מיובש לאורך זמן, בגלל זה כשאתה מרגיש מיובש או שהפיפי שלך צהוב תשתה עזבו כמויות, כל אחד והכמות שלו.

העיקר שלא תתייבשו/תשתו יותר מידי.

^^^ מחזק

אתה לבד תרגיש מיובש ותרצה לשתות יותר , להגדיר כמויות מתמטיות זה קצת שיעבוד. לך לפי ההרגשה ורק תזכור שאתה אמור לשתות יותר מהרגיל שלך.

הבנתי.
יום ראשון אני מתחיל סבב מסה בשילוב עם קריאטין. חשבתי שהעניין של המים זה ע״מ שהקריאטין יספג.

תודה !

הבנתי.
יום ראשון אני מתחיל סבב מסה בשילוב עם קריאטין. חשבתי שהעניין של המים זה ע״מ שהקריאטין יספג.

תודה !
פשוט לכל מקום שהיית לוקח מים בבקבוק קטן-קח בבקבוק גדול..אתה כבר תשתה לבד תאמין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית