ייעוץ אימון לפני צילומים .... ( אימון הבפמפ)

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
היי לכולם

מחר יש לי יום צילומים ובכללי

רציתי לדעת מה לעשות לפני בשביל להראות שרירי יותר באותו יום ..... (ורידים בחוץ חזה נפוח בטן בולטת יד רגל וכדומה... (כל זה בולט כל הזמן אצלי אבל רוצה לתת פוש לפני צילום) )

אני מדבר על אימון של שעה לפני הצילום

או תוך כידיי הצילום

משקל גוף וכדומה...
או לחלופין אימון משקולות בוקר .....
סאונה....

בכללי רציתי לדעת גם וגם תודה מראש

....

קח איתך בתיק משקולת של 15 קילו (תלוי כמה אתה יכול להרים), 5 דקות לפני שאתה מצטלם לך לשירותים תפמפם 12-15 חזרות 3 סטים בשביל היידים.
facepalm

שכיבות סמיכה,בטן ומשקולות קטנות.. הרבה חזרות.
אם תעשה סאונה ותזיע הרבה זה ייתן לך מראה יבש (חייב לציין שמדובר בסכנת התייבשות. לשיקולך).
ואל תעשה אירובי זה מוריד מהפאמפ.

אבל מצד שני האירובי יכול לתת לך מראה יבש יותר.. שוב-לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
בקיצור לעשות סופר סט משקל גוף ואם אני רואה משקולות בסביבה להשתמש גם מין סוג של אימון
קרוספיט ... ללא מנוחה למשך כולל 15 דקות ....

• פותח/ת השרשור
תעשה עצימות נמוכה להרבה חזרות פשוט. גומיות הן פתרון טוב.
פטרת לי את הבעיה (; רץ לקנות גומיות ..... זה בטח ישמש אותי גם לפני דייט חחחח 😃

ואל תעבוד על הרגלים באותו היום
רגליים שונא לעבוד כואב לי הרגליים אחרי ואני מרגיש כמו רובוט .....אבל סתם שאלה למה לא לעשות ?

אם אתה הולך להכנס לתחום רציני אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע שמבין בנושא ויוכל להכין אותך לימי הצילום בצורה הטובה ביותר מבחינת יבוש וכו
כול הדגומנים הרצניים עובדים איתם
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם אתה הולך להכנס לתחום רציני אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע שמבין בנושא ויוכל להכין אותך לימי הצילום בצורה הטובה ביותר מבחינת יבוש וכו
כול הדגומנים הרצניים עובדים איתם
בהצלחה

הבעיה זה שאני יודע על צילומים יום יומיים מראש זה לא מכינים אותך חודש לפני
אומרים לך קיבלת את העבודה אתה פנוי מחר בין השעות ......

בנתיים אני אסתפק בידע שלי ופה בפורום ובידע שאני ירכוש באינטרנט....

היום יש פוטושופ ככה שזה עוזר הרבה ....

לגבי היעוץ פה בתאילנד לא חושב שיש איזה מומחה .......

אם אתה בדל פחמימה ודי יבש - העמסה מהירה של פחמימה יכולה להבליט את הורידים אבל זה מתאים יותר לא.ש נמוך עם גנטיקת ורידים 😛

• פותח/ת השרשור
אם אתה בדל פחמימה ודי יבש - העמסה מהירה של פחמימה יכולה להבליט את הורידים אבל זה מתאים יותר לא.ש נמוך עם גנטיקת ורידים 😛

ורידים כמו שלך ......... אחרי שראיתי תמונות שלך יצא לי האוויר ....

לגבי העמסה אני ישמור אותה ליום ראשון ..... העמסה האחרונה שלי הייתה כלכך מזעזעת .... רציתי לעשות בדיקה ולראות איך באמת אני נראה לאחר העמסה כל היום שמרתי יפה ...
עד שצלצל טלפון אחד .... אמר לי בו סיבוב קטן לבאר ......... אמרתי סבבה דאיט קולה בבר ... ואז ניגשה הבלונדית הראשונה תגיד אתה גיי לא מה פתאום אז למה אתה שותה קולה .... ואני מה את רוצה אני לא רוצה כלום אבל חברה שלי רוצה להזמין אותך למשקה ... אמרתי וואו בלונדית מקליפורניה נראת כלכך טוב סוף סוף לא אסייתית ... ומי פה זה נגמר בשעה 9 בבוקר לאחר 4 ליטר בירה 4-5 צייסרים כל הבא לייד פיצות מוקפצים אורז נודלס וכל הבא ליד לאחר לאחר ה*** ....... ואז יום של האנגאובר עם עצבנות למה שתיתי ומה עשיתי....

פטרת לי את הבעיה (; רץ לקנות גומיות ..... זה בטח ישמש אותי גם לפני דייט חחחח 😃

רגליים שונא לעבוד כואב לי הרגליים אחרי ואני מרגיש כמו רובוט .....אבל סתם שאלה למה לא לעשות ?
אם אני אדבר בשפת הבילדרים כשיש לך פאמפ ברגליים יש לך פחות פרטי ם(details)
את האמת אני גם מרגיש ככה

אף פעם לא הבנתי איך זה עובד, יש מצב אתה עוזר לי להבין מה קורה במהלך העמסה שנותן יותר פאמפ ?

לפותח האשכול פעם אמרו לי פה בפורום איפהו שהוא לשתות מים עם כפית- חצי כפית מלח נותן אחלה פאמפ

תקח מוצרי פאמפ לפני האימון ותפמפם ידיים וחזה בעיקר
אפילו תקח כמה מנות כבר כמה שעות קודם

• פותח/ת השרשור
תקח מוצרי פאמפ לפני האימון ותפמפם ידיים וחזה בעיקר
אפילו תקח כמה מנות כבר כמה שעות קודם

זה היה בציניות או ברצינות? מזה מוצרי פאמפ ? ? ?

זה רק אצלי או אצל כולם שאני עושה בטן לאחר מכן היא נראת נפוחה ולא שרירית ורק לאחר כמה שעות נראת טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית