הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב העליון בגלל דדליפט

Pamidor

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
-9
119
0
כל פעם אחרי אימון A שיש לי דדליפט יש לי למחרת בבוקר כאבים בגב העליון, לא באיזור של הכנפים, אלא יותר מתחת לטרפזים, בדיוק כאן איפה שסימנתי:
muscular_system_diagram_back.jpg

החלק הזה של הגב אמור לכאוב לאחר דדליפט או שזו בעיה בטכניקה שלי?
הכאב הוא לא רציני עד כדי כך, מעין דומס כואב כזה, וזה קורה לי כל פעם אחרי שאני מתקדם במשקל בדדליפט.

אני מאמין שזה דומס, לא יותר מזה, ואם אני לא טועה זה חלק מהזוקפים.
ליתר ביטחון, תעלה סירטוני טכניקה.

זה כאב כאילו יש שריר על העצם שהוא נורא תפוס וכתוצאה מכך מקרין לעמוד השדרה עצמו ? האם כואב לך בעיקר שאתה לוחץ על העצם בין שני השכמות ?

• פותח/ת השרשור
זה כאב כאילו יש שריר על העצם שהוא נורא תפוס וכתוצאה מכך מקרין לעמוד השדרה עצמו ? האם כואב לך בעיקר שאתה לוחץ על העצם בין שני השכמות ?
לא, העצם בסדר גמור, ואת הכאב אני מרגיש כל הזמן, גם בלי לגעת בשריר

טוב אז כמו שאמרו לך תעלה סרטון של הטכניקה

לפני זה, הדדליפט בכלל עובד על השרירים האלה של הגב שאני יכול לשער שזה דומס?

כן.

מי שיושבהרבה מול מחשב השרירים האלה מתנוונים אצלו ודדליפט נותן להם כאפת התעוררות.

כאב בגב העליון מדדליפט? אני בספק גדול. כנראה שמקור הכאב הוא במקום אחר שתפוס/מכווץ והוא מקרין לאזורים חלשים. זה יכול להיות מהאמסטרינג, ההיפס ואפילו שריר הצוואר. תעשה מתיחות ותראה אם הכאב פוחת.

נערך לאחרונה:
כאב בגב העליון מדדליפט? אני בספק גדול. כנראה שמקור הכאב הוא במקום אחר שתפוס/מכווץ והוא מקרין לאזורים חלשים. זה יכול להיות מהאמסטרינג, ההיפס ואפילו שריר הצוואר. תעשה מתיחות ותראה אם הכאב פוחת.
זה החלק העליון של הזוקפים, דדליפט עובד על הזוקפים, אז למה בספק?

זה דומס, וזה הדומס הכי כיפי שקיים!

זה החלק העליון של הזוקפים, דדליפט עובד על הזוקפים, אז למה בספק?
דדליפט עובד על כל הגוף. הוא ירגיש כאבים במקומות אחרים הרבה לפני הזוקפים.

דדליפט עובד על כל הגוף. הוא ירגיש כאבים במקומות אחרים הרבה לפני הזוקפים.
בדר"כ אחרי דדליפט כבד המקומות הכי מורגשים אצלי זה מה שהוא סימן, רחב גבי וזוקפים; ברגליים אני פחות מרגיש מהדדליפט אלא יותר מהסקוואט [הרי כל אימון של דדליפט מתחיל עם סקוואט אז אי אפשר לדעת ממה קיבלת את הדומס ברגליים]

כמובן, בהנחה שהוא אכן סובל מדומס ולא מכאבים בגלל חוסר איזון בשרירים. דבר שמצריך מתיחות.

Back
למעלה תחתית