הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט 140 * 5 ודדליפט 150 * 3

• פותח/ת השרשור somo
  • פורסם בתאריך
משקולנים עושים עם רצועות.
אף פעם לא שמעתי על זה \:
בכל מקרה אחלה משקלים אתה ממש לא נראה 82 ק''ג, בן כמה אתה ומה הגובה שלך ?

לגבי הדדליפט נראה מצויין חוץ מדגש אחד שאני יודע שהוא בעייתי לטווח הארוך ,
זה בסדר להסתכל למעלה אבל אתה חייב ליישר את הצוואר שימשיך את הע''ש ,
ותשתדל לא לזרוק את המוט בירידה אלה להוריד אותו כמו שצריך (רוב כאבי הגב בדדליפט נובעים מהירידה)
בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא שמעתי על זה \:
בכל מקרה אחלה משקלים אתה ממש לא נראה 82 ק''ג, בן כמה אתה ומה הגובה שלך ?

לגבי הדדליפט נראה מצויין חוץ מדגש אחד שאני יודע שהוא בעייתי לטווח הארוך ,
זה בסדר להסתכל למעלה אבל אתה חייב ליישר את הצוואר שימשיך את הע''ש ,
ותשתדל לא לזרוק את המוט בירידה אלה להוריד אותו כמו שצריך (רוב כאבי הגב בדדליפט נובעים מהירידה)
בהצלחה !

אני בן 17 הגובה שלי 170 ואני מתרכז יותר באימוני הרמת משקולות (אני מתאמן במכבי) ולא בפווארליפטינג.
תודה!

יפה מאוד גבר! רק שאלה אחת, זה שאתה קורס עם הברכיים בעלייה, זה בסדר או לא בסדר? כי גם לי זה קורה והאמת שזה מציק.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד גבר! רק שאלה אחת, זה שאתה קורס עם הברכיים בעלייה, זה בסדר או לא בסדר? כי גם לי זה קורה והאמת שזה מציק.
זה לא טוב וזה קורה לי בסקווט בצורה יותר גרועה, זה מראה שהגב התחתון חלש.

זה לא טוב וזה קורה לי בסקווט בצורה יותר גרועה, זה מראה שהגב התחתון חלש.
האמת שקריסת ברכיים בסקוואט מעידה על מקרבי ירכיים חלשים ולא גב תחתון, לגבי דדליפט לא יודע.. בכל אופן קריסת ברכיים בדדליפט כבד זה הדבר הכי מציק ומפחיד בערך, זה גורם לכל הרגל שלך לרטוט ואתה מרגיש לא יציב, נכון?

זה יכול להיות גם בגלל שאתה מושך רחוק מדי מהגוף תבדוק את זה , אם אתה עדיין קורס עם הברכיים ואתה רוטט
תוריד משקל משהו כמו 10 קילו ותמשיך משן

• פותח/ת השרשור
האמת שקריסת ברכיים בסקוואט מעידה על מקרבי ירכיים חלשים ולא גב תחתון, לגבי דדליפט לא יודע.. בכל אופן קריסת ברכיים בדדליפט כבד זה הדבר הכי מציק ומפחיד בערך, זה גורם לכל הרגל שלך לרטוט ואתה מרגיש לא יציב, נכון?

האמת שאני לא רוטט אבל יכול להיות שזה לא מספיק משקל בשביל זה.
אבל זה מעצבן/מפחיד כי זה במידה מסוימת נותן יותר עומס על הגב התחתון.

כל הכבוד ! מתי אתה מסיים את תקופת הכח?

הייתי צריך לעשות תקופה של חודש כוח מאחרי אליפות ישראל והתקופה הזאת כבר הייתה צריכה להיגמר, אבל בגלל שאין רכבות מהאזור לת"א אני לא יכול ללכת להתאמן ולכן אני נאלץ להמשיך לעבוד על כוח בבית.

נערך לאחרונה:
אני רואה התאמנתי לא נכון עד הצבא חחחח... ילדים חזקים מסתובבים פה. כל הכבוד אחי עם המשקל(במיוחד ביחס לגיל) מרשים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית