הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט-מסיים חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
הקצבתי לעצמי חודש אחרון לחיטוב,כיום עומד על 10%שומן בן 30, 1.73 ושוקל כ83-4 ק"ג.
לאחר 4חודשי חיטוב יצאתי לקחתי הפסקה של שבוע בערך,את החיטוב עשיתי במתכונת של AD,כ30ג' פחמימה ביום והשאר שומן וחלבון והפעם החלטתי לשנות קצת.
עושה AB(עליון/תחתון)4*שבוע ובסוף כל אימון עוד חצי שעה אירובי בינוני ובכלל רואה שמגיב טוב יותר לאירובי בינוני מאשר לאינטרוולים.
תפריט:מוציא בערך 2600קל' ביום ומכניס 1800-1900קל':70-80ג' שומן 70-80ג' פחמימה(בעיקר מלפפונים,פירכיות ופייבר1)השאר חלבון.
כל כמה זמן מומלצת העמסה בהנחה שזה חודש אחרון?
מה דעתתכם על התפריט,מה הייתם מציעים לנסות/לשנות?
מודה לעונים.

אם אתה עושה AD אז ההעמסה היא פעמיים בשבוע יום אחרי יום בלי קשר למצב הדיאטה (חוץ מהשבועעים הראשונים)
אני הייתי מציע לך לצאת מהר מחיטוב ולהתחיל לשים בשר על עצמך..אין לך טעם לרדת עוד מכמה סיבות:
1.מה זה יעזור לך?..חורך(בהנחה שאתה עושה את זה למראה)
2.זה יקח המון זמן באחוזי השומן האלו
3.אין עלייך מספיק בשר שסביר להניח שלא יהיה שינוי משמעותי

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה AD אז ההעמסה היא פעמיים בשבוע יום אחרי יום בלי קשר למצב הדיאטה (חוץ מהשבועעים הראשונים)
אני הייתי מציע לך לצאת מהר מחיטוב ולהתחיל לשים בשר על עצמך..אין לך טעם לרדת עוד מכמה סיבות:
1.מה זה יעזור לך?..חורך(בהנחה שאתה עושה את זה למראה)
2.זה יקח המון זמן באחוזי השומן האלו
3.אין עלייך מספיק בשר שסביר להניח שלא יהיה שינוי משמעותי

1.אני נהנה מזה.
2.ייקח כמה שייקח.
3.יש עליי מספיק בשר,חותם לך.
עכשיו,השאלה שלי אם נתייחס למה שכתבתי היא כל כמה זמן להעמיס בכמות פחמימה כזו,האם 70ג' פחמימה ביום נחשב דל פחמימה?
והאם דל פחמימה(פחות מ30)זו הדרך האידיאלית לרדת מתחת לנניח 10% שומן?

תראה השאלה שלך היא באמת דיי מורכבת תן לי לענות לך כמה דברים שאני עשיתי ומאוד עזרו לי להגיע ל 7 א.ש בתקופת החיטוב שלי.
בחודש האחרון אני הייתי ממליץ ללכת על "העמסה" אחת לשבוע בד"כ ביום ללא אימון כלל, את העמסה תעשה כמובן מפחמימות מאוד מאוד טובות אני באופן אישי הייתי עושה עם תפוח אדמה\אורז מלא\בטטה ביום שישי.

לשאלתך :
70 גרם פחמימה ביום לא נחשב דל פחמימה, שים לב שירקות ממשפחת הירוקים אומנם פחממתיים כגון מלפפון אבל הוא לא "נחשב" ונכלל בתוך התפריט שלך למרות שיש כאלו שיגידו לך שכן - זה לא מה שיעלה אותך או יוריד אותך.
אני בתקופת החיטוב שלי הייתי אוכל 2 קילו קישואים ביום + 2 כרובים לבנים + בממוצע 10 מלפופנים ירוקים - לא העלו אותי גרם לא השפיעו הכל ממשפחת הירוקים כולל את החסה.

את הפחמימה שלך תחשב לפי מה שאתה באמת אוכל אני אתן לך כמה דברים שאני עשיתי מקווה שיעזור לך, לחודש אחרון של חיטוב :
תוריד את כל המוצרים שאתה צורך (חלביים+בשריים) לדלי שומן לחלוטין :
קוטג' 1% (לא גבינה לבנה יש בה פחמימה גם אם היא חצי אחוז)
חלב 1% (במידה ואתה שותה תשתמש בזה רק לקפה וממש מעט)
חזה עוף דל שומן.
תצרוך פירכיות ולא לחם קל הערך הגליקמי שלהם יותר נמוך (אני בסיום החיטוב לא הייתי צורך לחם ופירכיות בכלל בכלל פשוט נטול )
הרבה מאוד ירקות ממשפחת הירוקים
3 שעות לאחר ארוחת צהריים תעשה כוס תה ירוק עם חצי כדור סוכרזית.
תיזהר ממשקאות כמו XL דיאט ומשקאות שיש בהם מלא מלא נטרן

אירובי - תגביר אותו ל 40 דקות אחרי כל אימון כמה שיותר עצים שאתה יכול + תוסיף אחת לשבוע 60 דקות של אירובי מתחיל רגוע ונהיה עצים עד לסוף.
שמור על 7 שעות שינה ותן לגוף לנוח בכל הזדמנות שיש לך

אתה 100% תרד מתחת ל 10% שומן.

שיהיה בהצלחה

תראה השאלה שלך היא באמת דיי מורכבת תן לי לענות לך כמה דברים שאני עשיתי ומאוד עזרו לי להגיע ל 7 א.ש בתקופת החיטוב שלי.
בחודש האחרון אני הייתי ממליץ ללכת על "העמסה" אחת לשבוע בד"כ ביום ללא אימון כלל, את העמסה תעשה כמובן מפחמימות מאוד מאוד טובות אני באופן אישי הייתי עושה עם תפוח אדמה\אורז מלא\בטטה ביום שישי.

לשאלתך :
70 גרם פחמימה ביום לא נחשב דל פחמימה, שים לב שירקות ממשפחת הירוקים אומנם פחממתיים כגון מלפפון אבל הוא לא "נחשב" ונכלל בתוך התפריט שלך למרות שיש כאלו שיגידו לך שכן - זה לא מה שיעלה אותך או יוריד אותך.
אני בתקופת החיטוב שלי הייתי אוכל 2 קילו קישואים ביום + 2 כרובים לבנים + בממוצע 10 מלפופנים ירוקים - לא העלו אותי גרם לא השפיעו הכל ממשפחת הירוקים כולל את החסה.

את הפחמימה שלך תחשב לפי מה שאתה באמת אוכל אני אתן לך כמה דברים שאני עשיתי מקווה שיעזור לך, לחודש אחרון של חיטוב :
חזה עוף דל שומן.
תצרוך פירכיות ולא לחם קל הערך הגליקמי שלהם יותר נמוך (אני בסיום החיטוב לא הייתי צורך לחם ופירכיות בכלל בכלל פשוט נטול )

אירובי - תגביר אותו ל 40 דקות אחרי כל אימון כמה שיותר עצים שאתה יכול + תוסיף אחת לשבוע 60 דקות של אירובי מתחיל רגוע ונהיה עצים עד לסוף.

שיהיה בהצלחה
קיבלת כבר אזהרה על ספאם
שלחתי לך הודעה פרטית

לפותח:
אתה עושה 4 חודשי חיטוב ואתה נכנס לחודש חמישי.במידה ואתה לא עולה לבמה אתה מבזבז את הזמן שלך.נתחשב בעובדה שגם לא קיץ מה שתעשה זה תסתכל על עצמך במראה ותהנה מזה.
וד"א
בחודש הזה אתה תרד אולי ל9 אחוז שומן במידה ואתה לא משתמש בחומר כלשהו
אם אתה נהנה מזה בבקשה.

לשאלתך :

חזה עוף דל שומן.

שיהיה בהצלחה

אחלה תגובה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית