הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
שלום,

כמו שאתם רואים לאחרונה האתר קצת יבש ולא ממש רץ כמו שהיינו רוצים שירוץ, רציתי להתייעץ איתכם (הקהילה) מה ניתן לעשות כדי לשפר את האתר ואולי לעורר קצת יותר פעילות, נשמח לקבל כל הצעה ולשקול אותה ברצינות.
כמו כן בקרוב מאוד יעלה פורטל(אתר) מאמרים שמרכז את כל מאמרי האתר ועוד הרבה מעבר שכך יהיה נוח יותר לכם ולמשתמשים החדשים לעבור על כל ולא לשאול שאלות מיותרות על דברים שלכם ולנו מובנים מראש, סה"כ כל אחד היה "מתחיל" פעם אז החלטנו לרכז ולסדר זאת קצת ולעשות את זה הרבה יותר נוח למשתמש.

תודה,
צוות LBS.

אני די אוהב את הפורום כמו שהוא ואני לא חושב שצריך לשפר בו משהוא
יכול להיות מעניין אם יהיה פה איזה בודיבילדר|פאורליפטר שמתחרה שיגיב כאן
ועוד טיפה בדיקות מעבדה שזה תמיד מענין... (ד"א זה עדין בעיקוב בגלל בית משפט?)

יש כאן מתחרה ב- Weight lifting בכינוי Geniarus
גם באדיבילדרים גולשים כאן אך לא מגבים, ועדיף שכך.

אני מציע שיהיה פורום שלם שמוקדש ל"ברכיים גולשות למטה". 😃

עכשיו ברצינות, גם אני די מרוצה מאיך שהדברים דופקים פה. אולי כדאי לעודד את כולם לרשום לוגים כי זה מוסיף קצת נפח ונותן לך לדעת עם מי אתה מדבר בפורום. צריך שאנשים יהיו יראו קצת סבלנות למתאמנים חדשים עם שאלות דפוקות כי אם מבריחים אותם אז ישארו פה רק העשרה חברה הקבועים שלא ממש יכולים כבר לחדש אחד לשני שום דבר.

לא חושב שחסר כלום, אולי רק שהמרגלים יתחילו להגיב.

עריכה:
בעצם חסר לבנצרום אוכל

1. אתר ראשי בהחלט דבר טוב (אך לא לעשות מהתחלה מיקצועי ורציני זה מיותר)
2. לפרסם את האתר באתרים שונים/שותפיות.
3. להוריד מהאלבום בכניסה לפורום ש"מפחידות" את רוב הציבור.

• פותח/ת השרשור
אני די אוהב את הפורום כמו שהוא ואני לא חושב שצריך לשפר בו משהוא
יכול להיות מעניין אם יהיה פה איזה בודיבילדר|פאורליפטר שמתחרה שיגיב כאן
ועוד טיפה בדיקות מעבדה שזה תמיד מענין... (ד"א זה עדין בעיקוב בגלל בית משפט?)
כן העניין הוא בעיקוב משפטי ולצערי כנראה בסופו של דבר נסגור את העסק של בדיקות המעבדה עקב חוסר במשאבים (לא לגבי הבדיקות מעבדה עצמן) אלא על דברים עתידיים שאני לא יכול לדבר עליהם כאן, תודה לכל מי שתרם עד עכשיו אני מקווה שאצליח להרים את הפרוייקט הזה בעתיד איכשהוא עם יותר משאבים.

הפורום ממש טוב והעיצוב יפה...

אולי אבל אפשר להוסיף גם פורום "מתאמנים מתחילים" שמה כל מי שרק מתחיל להתאמן ויש לו שאלות יוכל לקבל יותר מענה (ולראות שאלות של מתחילים אחרים), ובנוסף משתמשים שגולשים לקריאת מאמרים ולוגים, לא ייתקלו בשאלות של מתחילים כל אשכול שני...

אני אומר שצריך לפרסם איכשהו את האתר.

רעיון שלי שאני הולך לעשות: אני רוצה להדפיס מאמר שמדבר על תוספי מזון (בעיקר על אבקות חלבון) ולהדפיס אותו כך שכול המיתוסים שיש למבוגרי בחדר כושר יגמרו לעד וגם כמובן לדחוף קישור לאתר 😃

אני גם מפסוט מאיך שהפורום מתנהל, אני נכנס בערך פעם ביום עובר על כל ההודעות החדשות ולרוב אני לא צריך לסנן יותר מידי, אין ממש פוסטים סתמיים והאתר שומר על הרמה שלו.

שלום,

כמו שאתם רואים לאחרונה האתר קצת יבש ולא ממש רץ כמו שהיינו רוצים שירוץ, רציתי להתייעץ איתכם (הקהילה) מה ניתן לעשות כדי לשפר את האתר ואולי לעורר קצת יותר פעילות, נשמח לקבל כל הצעה ולשקול אותה ברצינות.
כמו כן בקרוב מאוד יעלה פורטל(אתר) מאמרים שמרכז את כל מאמרי האתר ועוד הרבה מעבר שכך יהיה נוח יותר לכם ולמשתמשים החדשים לעבור על כל ולא לשאול שאלות מיותרות על דברים שלכם ולנו מובנים מראש, סה"כ כל אחד היה "מתחיל" פעם אז החלטנו לרכז ולסדר זאת קצת ולעשות את זה הרבה יותר נוח למשתמש.

תודה,
צוות LBS.

בנאדם, פעילות נמוכה באתר לא אומרת שהאתר לא טוב, בסופו של דבר העיקר הוא האימונים ולא הדיבורים עליהם. בכל מקרה, לדעתי האתר מצויין כמו שהוא עכשיו ובוודאי שהוא עדיף על פורומים אחרים (מישראל) שעוסקים בתחום.
עניין אחד שחשבתי עליו עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך (וגם אותו צריך לבחון במובן של "כל המוסיף גורע") הוא שאולי אפשר לרכז את כל ההודעות בנושא פציעות אימונים. בסופו של דבר קשה להתאמן באינטנסיביות ולאורך זמן בלי לדפוק משהו פה ושם, ולפעמים ניסיון אישי של מתאמן אחד בטיפול בפציעה שהייתה לו, יכול לחסוך למתאמן אחר שבוע/שבועיים/שלושה/יותר של הפסקה מאימונים.
ושוב, לדעתי האתר מצויין כמו שהוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית