הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

1. אתר ראשי בהחלט דבר טוב (אך לא לעשות מהתחלה מיקצועי ורציני זה מיותר)
2. לפרסם את האתר באתרים שונים/שותפיות.
3. להוריד מהאלבום בכניסה לפורום ש"מפחידות" את רוב הציבור.

בקשר ל 3, אני מסכים. ואם כבר, הייתי יוצר אלבומים של מתחרים טבעיים. זה דבר שאנשים יכולים להתחבר אליו בשאיפות שלהם, וזה דוקא כן יועיל (כן, אני יודע שזה בניגוד לאמונה שלך, אבל שאלת איך למשוך קהל רחב יותר).

וגם לי לא ברור למה אתה מרוצה שBB לא כותבים פה

עמית, עד היום מפתחי גוף לא תרמו כלום לקהילה פרט לויכוחים מיותרים.

הפורום סבבה באמת קצת יבש וזה לא בגלל שהוא לא איכותי זה בגלל שהקהילה מצומצמת

נו..ברור לי שיש התנגשות מהותית בין הידע האמפירי שלהם והתיאוריות והמחקרים שמביאים מ0שה ושות'. אבל אם אתה מגרש אותם מפה, כך או אחרת, אתה נשאר עם קבוצת אנשים שחושבים אותו דבר, ומזה לא יוצאות שיחות מעניינות. BB עושים דברים שנראים מוזרים, אבל הספורט(?) הזה קיים, בצורתו המודרנית, כבר 45 שנים, ואם כולם עושים משהו, וזה עובד להם, הגיע הזמן לשאול מה אני לא מבין, לא למה הם עושים את אותה "שטות", כי בבירור, זו לא שטות.

אתה מסרב להבין את מה שהם מסרבים להבין. אף אחד לא טען שתוכניות a to z לא עובדות, טענו שתוכניות אחרות יהיו יותר מועילות.

זה גם מעצבן שאתה מפרסם תכנית אימונים ומבקש עצות לשיפור או לפחות דעות על התכנית... ורק בחור אחד מגיב לך (אני חס וחלילה לא מדבר מניסיון אישי)

אז מה אתה רוצה? שתהיה פה ליצנות כמו בפורומים אחרים?
שתהיה יד קצת יותר חופשית עם הצחוקים, אפשר לחשוב שאנחנו ילדים בכיתה ב' ומציפים שטויות כמו אמא שלך אבא שלך ואחותך -הכנס כאן משהו רע- אתמול בלילה.
זה נהוג בכל העולם שאפשר קצת להסתלבט.

אתם באמת מצפים להרחיב קהילה שמנקראת "פיתוח גוף ותזונה" ע"י אמירות כמו:
בלי להעליב אף אחד רוב הבודיבלדרים מבינים בעיקר בחומרים וגם זה לא בטוח .
ושלילה גורפת של תחום שלם בספורט הזה ואת שיטות האימון בו?
נו באמת....

נו באמת....
כמו שנאמר פה לפני.
הם מעדיפים קהילה קטנה של אנשים שאשכרה יודעים משו, מאשר קהילה גדולה שלא...

נו באמת....

יאיר, אני לא יודע איך הגעת לזה שכל מפתחי גוף עובדים באותה שיטת אימון.
כשהיה רציונל כל שהו מאחורי "שיטות אימון" שאתה מדבר עליה אני אשמח לשמוע. אך כשמפנים שאלה לאותו מפתח הגוף שעובד בשיטה כל שהי, הסבר והגיון שעומד מאחרי כל הגאונות, תקבל סימוכין למגזינים כמו: muscular development, Muscle & Fitness קצת הזוי לא ?! מה לעשות שהסברים כמו יוסי עם יד 46 לא משכנעים אותי. המצב הופך לעוד יותר הזוי כשאנשים טבעים מתחילים להשוות את עצמם למתחרים מקצועים.

מפתחי גוף, עם כל הכבוד אליהם, הם אנשים שחיים במיתוסים ומאוד מפחדים משינוים כל שהם (מזכיר קצת נגדים אבל זה סיפור אחר) .
יש להם נטיה להסתובב בחדרי כושר ולהפחיד ילדים תמימים בקטבוליזם: סיפורים כמו שאחרי 3 שעות הגוף קטבולי והכתף מתפרקת למטרת אנרגיה, לפני שינה חשוב חלבון לספיגה איטית, ועוד מלא סיפורים שגורמים לאותם המתאמנים להסתובב עם גמבות ועופות בתיקים.

יאיר, אני לא יודע איך הגעת לזה שכל מפתחי גוף עובדים באותה שיטת אימון.
כשהיה רציונל כל שהו מאחורי "שיטות אימון" שאתה מדבר עליה אני אשמח לשמוע. אך כשמפנים שאלה לאותו מפתח הגוף שעובד בשיטה כל שהי, הסבר והגיון שעומד מאחרי כל הגאונות, תקבל סימוכין למגזינים כמו: muscular development, Muscle & Fitness קצת הזוי לא ?! מה לעשות שהסברים כמו יוסי עם יד 46 לא משכנעים אותי. המצב הופך לעוד יותר הזוי כשאנשים טבעים מתחילים להשוות את עצמם למתחרים מקצועים.

מפתחי גוף, עם כל הכבוד אליהם, הם אנשים שחיים במיתוסים ומאוד מפחדים משינוים כל שהם (מזכיר קצת נגדים אבל זה סיפור אחר) .
יש להם נטיה להסתובב בחדרי כושר ולהפחיד ילדים תמימים בקטבוליזם: סיפורים כמו שאחרי 3 שעות הגוף קטבולי והכתף מתפרקת למטרת אנרגיה, לפני שינה חשוב חלבון לספיגה איטית, ועוד מלא סיפורים שגורמים לאותם המתאמנים להסתובב עם גמבות ועופות בתיקים.

תסכים איתי שלומר שמפתחי גוף [מתחילים כמקצוענים] לא יכולים לתרום כלום לקהילה זאת הכללה נוראית?
מה גם שיש מטרות שונות שלהן טכניקות שונות שלא בהכרח מחייבות את הגישה שרוב חברי הפורום תומכים בה ולבוא ולשלול אותה באופן גורף זה מוטעה מהיסוד ולא משרת שום מטרה של הקהילה
אני למשל עדיין חושב מאמין ובטוח שתכניות הAB ואפילו ABCD מועילות למתאמנים למטרות מסוימות[כמו למשל פיתוח גוף] מאשר תכנית כמו SS או אפילו 5X5
כשבנאדם נכנס לפורום הזה וקורא את התגובות שאנשים ותבים פה בנוגע לתכניות וכל מה שמציעים לו זה תכניות עם חמישה תרגילים בלבד ותוקפים כל אחד שמעז לעשות יותר מ-3 סטים לשריר קטן ואומרים לו שהוא טמבל אדיוט והוא ל מבין כלום כי ככה הם קראו [במיודח כשאין שום הישג מרשים שאותו בחור יכול לזקוף לזכותו] אל תתפלאו שהקהילה לא גודלת משתפרת ומתרחבת.....אותם קוראים שנכנסים קולטים שהלך הרוח פה הוא מתנשא ושרלטני כשכל בחור שקרא ספר או שניים אבל לא השיג כלום בתחום מחליט שהוא יכול לתקוף אנשים שכן השיגו הישגים מרשימים [לתחומם] וכן מציגים נתונים מרשימים[לתחומם] ובא ללמד אותם איך להתאמן
ברגע שבקהילה הזאת יתחילו לקלוט שיש יותר מלעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ויותר מחמישה תרגילים שצריך לעשות באימונים [שוב תלוי במטרות] ברגע שזה יקרה נוכל לפתח את הקהילה הזאת בצורה מרשימה כי יש פה את הפוטנציאל להפוך למובילים בתחומי הכוח/פיתוח גוף ברשת ואם תרשה לי להסתכל רחוק יותר אולי בעוד כמה שנים ניראה באחת התחרויות פוסטר ענק של האתר
כי כרגע לפי מה שכתבתי אנחנו נשאר קהילה מצומצמת שלא מתכוונת להתפתח

[אין לראות בהודעה הזאת שום התייחסות אישית לאחד ממשתתפי הפורומים השונים אלא לראות את ההדגמות כהכללה]

נערך לאחרונה:
תסכים איתי שלומר שמפתחי גוף [מתחילים כמקצוענים] לא יכולים לתרום כלום לקהילה זאת הכללה נוראית?
מה גם שיש מטרות שונות שלהן טכניקות שונות שלא בהכרח מחייבות את הגישה שרוב חברי הפורום תומכים בה ולבוא ולשלול אותה באופן גורף זה מוטעה מהיסוד ולא משרת שום מטרה של הקהילה
אני למשל עדיין חושב מאמין ובטוח שתכניות הAB ואפילו ABCD מועילות למתאמנים למטרות מסוימות[כמו למשל פיתוח גוף] מאשר תכנית כמו SS או אפילו 5X5
כשבנאדם נכנס לפורום הזה וקורא את התגובות שאנשים ותבים פה בנוגע לתכניות וכל מה שמציעים לו זה תכניות עם חמישה תרגילים בלבד ותוקפים כל אחד שמעז לעשות יותר מ-3 סטים לשריר קטן ואומרים לו שהוא טמבל אדיוט והוא ל מבין כלום כי ככה הם קראו [במיודח כשאין שום הישג מרשים שאותו בחור יכול לזקוף לזכותו] אל תתפלאו שהקהילה לא גודלת משתפרת ומתרחבת.....אותם קוראים שנכנסים קולטים שהלך הרוח פה הוא מתנשא ושרלטני כשכל בחור שקרא ספר או שניים אבל לא השיג כלום בתחום מחליט שהוא יכול לתקוף אנשים שכן השיגו הישגים מרשימים [לתחומם] וכן מציגים נתונים מרשימים[לתחומם] ובא ללמד אותם איך להתאמן
ברגע שבקהילה הזאת יתחילו לקלוט שיש יותר מלעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ויותר מחמישה תרגילים שצריך לעשות באימונים [שוב תלוי במטרות] ברגע שזה יקרה נוכל לפתח את הקהילה הזאת בצורה מרשימה כי יש פה את הפוטנציאל להפוך למובילים בתחומי הכוח/פיתוח גוף ברשת ואם תרשה לי להסתכל רחוק יותר אולי בעוד כמה שנים ניראה באחת התחרויות פוסטר ענק של האתר
כי כרגע לפי מה שכתבתי אנחנו נשאר קהילה מצומצמת שלא מתכוונת להתפתח

[אין לראות בהודעה הזאת שום התייחסות אישית לאחד ממשתתפי הפורומים השונים אלא לראות את ההדגמות כהכללה]
תבין שאתה צריך להביא איזה שהיא הנמקה או טיעון הגיוני (חוץ מלהגיד נסיון ) .
אגב בקשר לתרגילים משלימים אתה מוזמן להכנס לפורום PL ולקרוא על ווסט סייד ברבל , אחד
מהדברים שהם מפורסמים בהם זה כל מיני תרגילים מוזרים .
בכל מקרה אתה מזלזל פה בתוכניות שאפילו בארץ אתה יכול לראות דברים מדהימים , תראה את קורן נתי לידור ועוד הרבה חברה שכותבים באתר .

אני לא מבין למה אתם לא מרוצים מאיך הש"פורום רץ".
לדעתי הפורום הזה והפורום השני מהווים דוגמא מצוייינת לכמות לעומת איכות.בפורום השני יש בכל רגע נתון כמה מאות משתמשים פעילים,אבל 95% מהאשכולות שם הם שאלות אופייניות למתחילים שנשאלו כבר אלפי פעמים בקרה הטוב,וסתם *** ומריבות במקרה הפחות טוב.
לעומת זאת,כאן אמנם אין כמות משתמשים גדולה,אבל רוב האשכולות הם דיונים מעניינים שממש כיף לקרוא.
עכשיו השאלה היא מה המטרה של הפורום - להביא כמה שיותר משתמשים?ליצור מאגר של מידע איכותי?
זה כבר תלוי במה שהמנהלים רוצים...

נו באמת....

בשום מקום לא נרשם שהמטרה היא "להרחיב את הקהילה", נרשם שרוצים לשפר את האתר. ואפילו אם נניח ואתה צודק, ולא יהיה ניתן לשפר את האתר מבלי להרחיב את הקהילה, זה לא אומר שצריך להרחיב אותה בכל מחיר(במקרה הזה, למשוך לפה אידיוטים). אם רוצים פשוט להרחיב את הקהילה, מבלי להתחשב בהשלכות, הדבר הכי פשוט לעשות זה לפתוח תת פורום "sex". אני מבטיח לך שזה ימשוך המון אנשים.
או בקיצור, עוד הודעה שלך ששקולה ללא יותר מ"בלה בלה בלה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית