הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

חמוד.....מילים גבוהות לא מעידות על אינטלקט....תלמד לדבר לאנשים אולי מישהו בעולם יתייחס אליך ברצינות ולא תצטרך להכנס לפורומים כדי שמישהו יתייחס אלייך...]אם לא שמת לב אך אחד פה לא באמת מתייחס אלייך]

בנוגע לכך שלא סיפקתי הסבר בקשר לעיניין התכניות ה-"קיקיוניות לדעתך" [AB זאת תכנית לגיטימית לחלוטין אבל אתה בתור אחד שלא מתאמן לא תדע זאת]
לא זאת מטרת הפוסט הזה ולכן לא אגיב על כך פה-את תשובתי אתה יכול למצוא בעשרות הפוסטים שנועדו לדון בנושא הזה
תפסיק לנסות להסיט כל דיון לוויכוח אווילי ותפסיק לנסות לעורר פרובוקציות בפורומים...זה פטאתי
[מאחד הפורומים נחסמת אתה לא חושב שזה אמור לרמוז לך איך להתנהג פה?]
ובנוסף....אתה לא מתאמן בכלל לדעתי אז למה אתה נכנס לפורמים של הקהילה?

איזה הישגים יש לך שאתה מדבר על שרלטנים אפסים ולא יודע מה
יש פה מספיק אנשים שהעלו 20-30 קילו במשקל גוף, התחזקו ללא היכר, והשתפרו בכל פרמטר שאפשר להסתכל עליו כהתקדמות.
הקהילה לא גודלת כי טיפשות היא מגיפה המונית, חוכמה היא תרופה נדירה.

נ.ב מה שאתה אומר בעצם, זה למה לנסוע לירושלים דרך כביש 1, אם אפשר לנסוע לירושלים דרך ירדן.
מי צריך לעשות 30000 תרגילים ולהתאמן 9000 פעם בשבוע אם הוא יכול לעשות את זה ב3 פעמים בשבוע עם 4-5 תרגילים.

ובנוגע לשיפורים - גם לדעתי כדאי להקל קצת עם הצנזורה, הפורום הוא לא איזה אנציקלופדיה או ספר, כדאי שיהיו דיאלוגים מצחיקים ושטויות מדי פעם, גם ריפטו וכל מיני אחרים מקללים\צוחקים ועדיין יש להם אחלה מוניטין

לדעתי התגובה הזו מסכמת את עיניין הABCDEFG, אהבתי ביותר 😃
מוניטין 👏

חמוד.....מילים גבוהות לא מעידות על אינטלקט....תלמד לדבר לאנשים אולי מישהו בעולם יתייחס אליך ברצינות ולא תצטרך להכנס לפורומים כדי שמישהו יתייחס אלייך...]אם לא שמת לב אך אחד פה לא באמת מתייחס אלייך]
צר לי שאני גורם לך להרגיש מאויים.
בנוגע לכך שלא סיפקתי הסבר בקשר לעיניין התכניות ה-"קיקיוניות לדעתך" [AB זאת תכנית לגיטימית לחלוטין אבל אתה בתור אחד שלא מתאמן לא תדע זאת]
לא זאת מטרת הפוסט הזה ולכן לא אגיב על כך פה-את תשובתי אתה יכול למצוא בעשרות הפוסטים שנועדו לדון בנושא הזה
רשמתי שABCD היא קיקיונית, לא AB. ההסבר היחידי שסיפקת הוא :"ABCDE עבד על מתאמנים של יותר טוב מ SS", וזה, כפי שכבר רשמתי, הסבר אינדוקטיבי אווילי.
תפסיק לנסות להסיט כל דיון לוויכוח אווילי ותפסיק לנסות לעורר פרובוקציות בפורומים...זה פטאתי
[מאחד הפורומים נחסמת אתה לא חושב שזה אמור לרמוז לך איך להתנהג פה?]
ובנוסף....אתה לא מתאמן בכלל לדעתי אז למה אתה נכנס לפורמים של הקהילה?
בשום מקום לא ניסיתי לעורר פרובוקציות, אני אומר מה שאני חושב לנכון. אין לי מושג מאיפה הגעת למסקנה שאני לא מתאמן, ואפילו אם לא(וזה בפירוש לא נכון), אני לא רואה איך זה הופך את הטענות שלי לפחות רלוונטיות.

SS,HST, 5X5 תוכניות עם עקרונות: העמסה פרוגרסיבית, העמסה מכנית, תדירות, עקרונות אלו מבוססים על מחקרים. אפשר לבנות תוכנית אימונים ולהיצמד לאותם העקרונות אך השאלה שלי היא למה לנסות ולהמציא את הגלגל מחדש ?
אם אני לא טועה, HST זאת התוכנית היחידה שהומצאה על פי מחקרים שהתייחסו להיפרתרופיה נטו?

אין צורך להמציא את הגלגל, ברור שלא. אבל כל מי שעובד לפי העקרונות ורואה תוצאות, עושה משהו נכון כנראה...

בשום מקום לא ניסיתי לעורר פרובוקציות, אני אומר מה שאני חושב לנכון. אין לי מושג מאיפה הגעת למסקנה שאני לא מתאמן, ואפילו אם לא(וזה בפירוש לא נכון), אני לא רואה איך זה הופך את הטענות שלי לפחות רלוונטיות.

אל תשקר! יש פה ציבור שלם של טורקים שנדלקו מהקטע של השואה הארמנית.

נערך לאחרונה:
מוניטין 👏

אל תהיה כסיל ידידי, אתה לא יודע איך הוא נראה וכמה הוא מרים. אני רק יכול לגלות לך שהוא "קצת" יותר גדול ומרים "קצת" יותר כבד מאנשים פה שמתאמנים כפול זמן ממנו ועושים SS...
(זה אגב, אם תרצה, למה זה מאוד טיפשי להשוות למי יש זין יותר גדול, שברור שאפילו לשחיף כמוני שעושה דדליפט 40 קילו יש יותר גדול מכולם).

אני מפסיק להגיב לך-כשתתחיל להגיב לעיניין ובכלל...כשתתאמן נוכל לנהל דיון נורמאלי
כרגע אתה לא פרטנר לדיון אמיתי ופורה

מוניטין 👏
ואיך בדיוק זה סיכם?
זה שהבחור שציטטת נתן כמה משפטים מתחכמים ולא נגררתי לשטויות ולריבים שהוא מנסה לעורר גרם לך להאמין שהוא בעל "קבלות" כלשהן ?
שיבושם לך

אל תשקר! יש פה ציבור שלם של טורקים שנדלקו מהקטע של השואה הארמנית.

מה שהסקתי מדבריך על שואת הארמנים היה לא פחות לא קשור ממה שהסקת מדברי (הודעה מס' 57). אם אתה רוצה שאתייחס לדבריך ברצינות, תגיב לכל טענה שלי בנפרד (בהודעה ההיא, סה"כ 3 במספר), ואם ממש בא לך, תצרף תרשים לוגי(או שסתם תקרא שוב את מה שרשמתי, ותערוך את ההודעה שלך\תגיב בהתאם - האופציה הכי פחות מעודפת). כי כרגע, או שאתה שבוי תחת דיעה מסויימת בנוגע לדעותי ,ומסרב להבין מה שאני כותב, או שאתה מסלף באופן מכוון ושיטתי את דברי.

מה שהסקתי מדבריך על שואת הארמנים היה לא פחות לא קשור ממה שהסקת מדברי (הודעה מס' 57). אם אתה רוצה שאתייחס לדבריך ברצינות, תגיב לכל טענה שלי בנפרד (בהודעה ההיא, סה"כ 3 במספר), ואם ממש בא לך, תצרף תרשים לוגי(או שסתם תקרא שוב את מה שרשמתי, ותערוך את ההודעה שלך\תגיב בהתאם - האופציה הכי פחות מעודפת). כי כרגע, או שאתה שבוי תחת דיעה מסויימת בנוגע לדעותי ,ומסרב להבין מה שאני כותב, או שאתה מסלף באופן מכוון ושיטתי את דברי.

או שאתה חופר ברמות קשות...
הלכתי ללמוד מילים 🥷

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם נפתח אשכול בכל נושא שהוא אפילו על החלל איכשהוא זה יגרר ל "איזה תוכנית אימונים טובה יותר" 😵

אגב נראה לי שמשה יתעצבן שחטפנו לו את השרשור 🤫

אין לו מה להתעצבן. בפועל - הפורום הזה לעולם לא ימשוך מספר רב של משתמשים, אלא אם כן הרמה בו תרד באופן מובהק.
המטרה היא לגוון במשתמשים, להביא משתמשים שלא מבינים ביחס לבסיס שיש פה כבר שיוכל אולי להפוך אחד מכל 50 כאלו שמגיעים לעוד אחד מהיסודות של האתר כי בסופו של דבר אנשים לא נשארים לנצח (רובם) וצריך "לגדל דור חדש" ✌️
הרצון הזה שקול במהותו לרצון לשנות את החברה הישראלית, וזה לא יקרה.

אגב, לדעתי ערוץ IRC יכול להצליח כאן, אבל אני לא רואה איך זה ימשוך משתמשים\ישפר את הפורום(לא באופן מובהק, בכל אופן).

נערך לאחרונה:
אני חושב שאם נפתח אשכול בכל נושא שהוא אפילו על החלל איכשהוא זה יגרר ל "איזה תוכנית אימונים טובה יותר" 😵

אני חושב שפלוטו הוא חלק ממערכת השמש, אומנם יצא מההגדרה של כוכב לכת...

• פותח/ת השרשור
תסיק מזה מה שאתה אמור להסיק מזה.....
אין פה בגדול מה להסיק, אני מניח שיום אחד ימאס לכם להוכיח על גבי דפי אינטרנט את דעתכם או אמנותכם ותבינו אולי שיש גישות שונות במיוחד בתחום האימונים כמו לדוגמא שיש גם גישות שונות בתזונה ששם המדע הוא קצת יותר מדוייק אך עדיין יש הסתייגויות לכאן או לכאן.

אחד האשכולות החזקים - הומור גבוה לשעת לילה נמוכה. 🙌

דורש נעוץ (רצוי להפריד את התגובות לנושא חדש).

😆

שלום כאן יורי מתחנת החלל הבינלאומית. תגידו, איזה תוכנית אימון מתאימה לי? חשבתי לעשות 5x5 אבל אני מתאמן ארבעה ימים בשבוע. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית