עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

ריפטו מתייחס לקטע של תוכניות אימונים בספר PP, בפרק על שלב המתחיל, בתת כותרת הראשונה:
"The Novice:
Everything works.
Some things just work better than others"

אני חושב שזה תופס גם לגבי תוכניות שהמטרה המובהקת שלהם היא היפרטרופיה מכיוון שבסופו של דבר עוד משקל על המוט שווה ערך לעוד עומס על הגוף, ולכן הגוף יאלץ להסתגל לגירוי חדש והתוצאות יהיו בהתאם.
אני לא אומר שמפתח גוף נטו צריך לעבוד בליניארית שדומה 1:1 לSS של ריפטו, אבל העקרונות צריכים להיות זהים: העמסה פרוגרסיבית, מנוחה ראוייה ועבודה בתרגילי הבסיס.
כל מה שעלול וצריך להשתנות בהתאם למטרות המתאמן זה ה"בוטנים", שזה תרגילים לזרועות (טוב נו, כי הוא אחרי הכל גיי שעולה לבמה עם תחתונים אז הוא צריך זרועות גדולות 😛) בתדירות יותר גבוהה וטווח חזרות שונה בחלק מהמקרים, כשגם שם אני לא מאמין שהטווח צריך להיות מוגזם מדי, אחרי הכל גם מפתחי גוף רוצים להתחזק כדי שיוכלו לעבוד כבד יותר ולגדול יותר.

אם יש מפתח גוף שנפגע מההודעה אז אני מתנצל, אני סה"כ 🤡.

זה בסדר קורן, אני בטוח שמפתחי גוף לא נעלבים. אתה יודע, יש GAYS שרוצים להשוויץ בביספס שלהם על הבמה, ויש GAYS שרוצים להרים מדפסת 3 קומות.

כל הומו והמטרה שלו 😘

נ.ב: אני מסכים אם כי ש SS תיהיה אחלה תוכנית לכל מתאמן מתחיל בחדר כושר, בלי קשר למטרה שלו.

נערך לאחרונה:
אני חושב שתת פורום של "סטרואידים ותרופות" צריכים להמשיך ולסקר עוד סוגי חומרים,חברות,PCT למינהם,סיקיילים מומלצים ועוד דעות,חוויות,טיפים של הכותב. במקום שכל יום איזה ילד יפתח פוסט עם שאלה של "מה זה דיבול".פשוט פוסטים שלמים עם שאלות ותשובות. גם יעניין מאוד את הקהל הרחב ללמוד עוד משהו חדש.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שתת פורום של "סטרואידים ותרופות" צריכים להמשיך ולסקר עוד סוגי חומרים,חברות,PCT למינהם,סיקיילים מומלצים ועוד דעות,חוויות,טיפים של הכותב. במקום שכל יום איזה ילד יפתח פוסט עם שאלה של "מה זה דיבול".פשוט פוסטים שלמים עם שאלות ותשובות. גם יעניין מאוד את הקהל הרחב ללמוד עוד משהו חדש.
יש הכל בנעוצים, יש פורפילים של סטרואידים על כל הפופולארים עם כל התשובות לכלל השאלות, יש תרכובות של סייקלים במדריך למתחילים ומתקדמים, מה עוד צריך?

יש הכל בנעוצים, יש פורפילים של סטרואידים על כל הפופולארים עם כל התשובות לכלל השאלות, יש תרכובות של סייקלים במדריך למתחילים ומתקדמים, מה עוד צריך?

לא צריך כלום.
פשוט נמאס מהפוסטים כמו "מה זה דיבול ?"

אין לו מה להתעצבן. בפועל - הפורום הזה לעולם לא ימשוך מספר רב של משתמשים, אלא אם כן הרמה בו תרד באופן מובהק.

לא יודע אם אני מקפיץ, אבל גם אם כן, הבחור צודק ב3000 מיליון אחוז.

ילדים יבואו יקראו תמילה לורדוזה ויחשבו שמדובר באיזה סוג של דינוזאור
ואז שיקו יבוא ויסביר את הביומכניקה של הסנאץ' בשרשרת הקינטית
בקיצור - כשזה לא על הקוביות של שלומי או על איך לגרום לכל הכוסיות בים להסתכל עליי, זה פשוט לא ימשוך עוד אנשים, בעיקר לא מתחילים, כי זה סינית בשבילם

אנשים שסיימו כיתה ב' ומחפשים לקרוא ולהעמיק ידעו לאן ללכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית