עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה כל כך מצחיק בזה שאנשים חפים מפשע נפגעו (ובטח גם נהרגו) בגלל איזה אידיוט שחושב שהוא חי ב GTA ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!
אפשר גם לקרוא לCJ שיאנוס אותומוות איטי ע''י הכנסת סיכות מתחת לציפורניים שלו וכל פעם שהוא מתעלף להעיר אותו ע''י מכות חשמל
לא מצחיק.. משפחה נפצע בסוף תינוק אחד קשה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!
איך אתה כ"כ בטוח שהם חפים מפשע? בדיוק בגלל זה לא אכפת לי - אני לא מכיר אותם, לא יודע עליהם כלום, הם כבר נפגעו/מתו, סביר להניח שאם אכפת לי או לא בחיים לא ישנה להם = מצחיק אותי. אני מתייחס לסיטואציה עצמה ולא לתוצאות, האנשים האלה ממש לא מעניינים אותי.מה כל כך מצחיק בזה שאנשים חפים מפשע נפגעו (ובטח גם נהרגו) בגלל איזה אידיוט שחושב שהוא חי ב GTA ?
יש לי סרטון הרבה יותר טוב, הרבה פחות אנשים נפגעו, והרבה יותר וירטואוזי. אחד האנשים שהיו המנטורים שלי ללימוד רכיבה:
יש לי סרטון הרבה יותר טוב, הרבה פחות אנשים נפגעו, והרבה יותר וירטואוזי. אחד האנשים שהיו המנטורים שלי ללימוד רכיבה:
מה אתה דפוק אבן על הכביש אתה נפטר..
מכיר "כל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת"?איך אתה כ"כ בטוח שהם חפים מפשע? בדיוק בגלל זה לא אכפת לי - אני לא מכיר אותם, לא יודע עליהם כלום, הם כבר נפגעו/מתו, סביר להניח שאם אכפת לי או לא בחיים לא ישנה להם = מצחיק אותי. אני מתייחס לסיטואציה עצמה ולא לתוצאות, האנשים האלה ממש לא מעניינים אותי.
גם הזקן באוטובוס שאתה קם בשבילו יכול להיות אנס קטינות, חסרים מקרים? בחיים אל תרחם על בנאדם שאתה לא מכיר.
מכיר "כל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת"?
אצלך זה "כל אדם הוא עבריין מין עד שהוכח אחרת"?
כזכור לי, לא רשמתי שום דבר מהדברים הנ"ל עד שאתם ציטטתם ושאלתם, אז אל תבואו בהאשמות אליי כשזו התשובה שאתם מחפשים.הוא כבר המון פעמים רשם כאן בפורום דברים בסגנון "רק אני חשוב ושכולם ימותו", "כל פעם שאני רואה מישהו סובל אני שמח שהוא אכל אותה" וכולי.
נראה לי שהוא פשוט חושב שלרשום את זה הופך אותו למגניב.