הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תראו את החולה נפש

מוות איטי ע''י הכנסת סיכות מתחת לציפורניים שלו וכל פעם שהוא מתעלף להעיר אותו ע''י מכות חשמל

גועל נפש, מתנהג כמו ילד בן 12 שלא יודע לנהוג ומשחק בNFS [מה הקשר GTA? איפה היריות? facepalm] ומסכן חיים של חפים מפשע..
אמן שבתאונה האחרונה נשבר לא הצוואר והוא יהיה משותק..

ממה שהבנתי, למטה רשום שאף אחד לא מת,
כולם מחלימיםהוא פגע להולכת רגל ברגליים ויש לה שברים.. כנ"ל האלה מההתנגשות בסוף, והילד הקטן נפגע הכי קשה
חברים רוסים זה אחלה כלי כשצריך לתרגם קטע, או למצוא אלבום מטאל טוב.

יש לי סרטון הרבה יותר טוב, הרבה פחות אנשים נפגעו, והרבה יותר וירטואוזי. אחד האנשים שהיו המנטורים שלי ללימוד רכיבה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה כל כך מצחיק בזה שאנשים חפים מפשע נפגעו (ובטח גם נהרגו) בגלל איזה אידיוט שחושב שהוא חי ב GTA ?
איך אתה כ"כ בטוח שהם חפים מפשע? בדיוק בגלל זה לא אכפת לי - אני לא מכיר אותם, לא יודע עליהם כלום, הם כבר נפגעו/מתו, סביר להניח שאם אכפת לי או לא בחיים לא ישנה להם = מצחיק אותי. אני מתייחס לסיטואציה עצמה ולא לתוצאות, האנשים האלה ממש לא מעניינים אותי.
גם הזקן באוטובוס שאתה קם בשבילו יכול להיות אנס קטינות, חסרים מקרים? בחיים אל תרחם על בנאדם שאתה לא מכיר.

איך אתה כ"כ בטוח שהם חפים מפשע? בדיוק בגלל זה לא אכפת לי - אני לא מכיר אותם, לא יודע עליהם כלום, הם כבר נפגעו/מתו, סביר להניח שאם אכפת לי או לא בחיים לא ישנה להם = מצחיק אותי. אני מתייחס לסיטואציה עצמה ולא לתוצאות, האנשים האלה ממש לא מעניינים אותי.
גם הזקן באוטובוס שאתה קם בשבילו יכול להיות אנס קטינות, חסרים מקרים? בחיים אל תרחם על בנאדם שאתה לא מכיר.
מכיר "כל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת"?
אצלך זה "כל אדם הוא עבריין מין עד שהוכח אחרת"?

מכיר "כל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת"?
אצלך זה "כל אדם הוא עבריין מין עד שהוכח אחרת"?

הוא כבר המון פעמים רשם כאן בפורום דברים בסגנון "רק אני חשוב ושכולם ימותו", "כל פעם שאני רואה מישהו סובל אני שמח שהוא אכל אותה" וכולי.

נראה לי שהוא פשוט חושב שלרשום את זה הופך אותו למגניב.

הוא כבר המון פעמים רשם כאן בפורום דברים בסגנון "רק אני חשוב ושכולם ימותו", "כל פעם שאני רואה מישהו סובל אני שמח שהוא אכל אותה" וכולי.

נראה לי שהוא פשוט חושב שלרשום את זה הופך אותו למגניב.
כזכור לי, לא רשמתי שום דבר מהדברים הנ"ל עד שאתם ציטטתם ושאלתם, אז אל תבואו בהאשמות אליי כשזו התשובה שאתם מחפשים.
הסרטון הצחיק אותי, יכולתם יפה מאוד להמשיך הלאה ולהגיב את דעתכם על הסרטון, אבל הייתם חייבים לצטט ולשאול "מה מצחיק?" - קיבלתם את תשובתי הכנה.
הרי זה לא חדש שאף אחד בפורום הזה לא סובל אותי, זה לא חדש שהדעות שלי שונות משל כולם פה, זה לא חדש שכל תגובה שאני מגיב גוררת דיון לא נעים, אז מה גורם לך לחשוב שאני לא יודע שזה לא הופך אותי ל"מגניב"? סליחה שאני לא שקרן ומגיב רק את האמת, את דעתי הכנה, מבלי להתייחס למה אתם חושבים.

יש לי סרטון הרבה יותר טוב, הרבה פחות אנשים נפגעו, והרבה יותר וירטואוזי. אחד האנשים שהיו המנטורים שלי ללימוד רכיבה:

הילוך שני על 160 קמש?? באיזה אופנוע זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית