הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תראו את החולה נפש

אני לא יודע בדיוק על מה הוא רכב פה. זה היה איזשהו ספורט ליטר.

חח מה שהצחיק אותי זה כמה טמבל זה שצילם את המסך שלו ..
למה פשוט לא להעאלות את הקבצים עצמם O-O

בכל מקרה זה נראה מטורף לגמרי .. מה שקרה שם לא הצחיק אותי, בכל זאת זה לא בנאדם שנפל
מצחיק, אלא נדרס בלי סיבה ויכול להיות שנהרג גם ..

חבל שאת החלאה הזאת לא הוריד איזשהו פול-טריילר. עצוב על האנשים שנפגעו בגלל הזבל הזה.

איך אתה כ"כ בטוח שהם חפים מפשע? בדיוק בגלל זה לא אכפת לי - אני לא מכיר אותם, לא יודע עליהם כלום, הם כבר נפגעו/מתו, סביר להניח שאם אכפת לי או לא בחיים לא ישנה להם = מצחיק אותי. אני מתייחס לסיטואציה עצמה ולא לתוצאות, האנשים האלה ממש לא מעניינים אותי.
גם הזקן באוטובוס שאתה קם בשבילו יכול להיות אנס קטינות, חסרים מקרים? בחיים אל תרחם על בנאדם שאתה לא מכיר.

ניהליזם טוטאלי ודיס-אינטגרציה שכלית. עצוב.

נערך לאחרונה:
הראתי לחבר בעבודה את הסרטון והוא הציג דעה מאוד הגיונית בנושא.
יכול להיות שהבחור נמלט מהמרצדס השחורה הזאת שניסתה לחסום אותו וככל הנראה לא סתם ניסו לחסום אותו!
כנראה הוא נקלע לבעיות לא קטנות עם הבחורים במרצדס אם הוא איפשר לעצמו לנהוג ככה תוך כדי סיכון ברור של חייו ושל חיי הסובבים.
יש לי הרגשה שכשהוא נעצר ובאו לצאת אליו החבר'ה מהמרצדס, הוא כבר ראה את המוות ובגלל זה לא היה איכפת לו משום דבר והוא ניסה לתת גז ולברוח משם כמה שיותר מהר.
אני עדיין חושב שהוא בן זונה, כן!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית