הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה Whey Tropin?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
הייתי נאמן לדיימטייז כל חיי אבל כרגע המחירים התחילו לעלות והאמת שאין כ"כ מגוון בטעמים [יש בחו"ל, פשוט לארץ מייבאים מגוון מצומצם מאוד של טעמים] וזה שמוכר לי המליץ לי על Whey Tropin, הוא עושה לי אותו ב-250 אז הרבה יותר משתלם מדיימטייז שעולה לי 330-350, והוא גם מארגן לי טעימה לראות אם אני אוהב בכלל.

מישהו ניסה על בסיס קבוע? אני מאוד מפחד שבגלל שזו חברה ישראלית מה שכתוב על האריזה לא נכון [כמות החלבון לדוגמא] ושיוצא ששילמתי על פארש.
תודה.

אין לי נסיון איתם אבל אני משתמש בסופר אפקט ואני דיי מבסוט.. אפשר להשיג אותה ב280 בכיף

• פותח/ת השרשור
אין לי נסיון איתם אבל אני משתמש בסופר אפקט ואני דיי מבסוט.. אפשר להשיג אותה ב280 בכיף
הכשרות ממש לא מעניינת אותי.. אני מחפש אבקה עם אחוז חלבון גבוה [24-25], כמה שיותר קלוריות, מגוון טעמים, מתערבבת טוב, בעלת טעם וריח טובים, ושתהיה זולה [פחות מ-300].

הכשרות ממש לא מעניינת אותי.. אני מחפש אבקה עם אחוז חלבון גבוה [24-25], כמה שיותר קלוריות, מגוון טעמים, מתערבבת טוב, בעלת טעם וריח טובים, ושתהיה זולה [פחות מ-300].
נראה לך שאותי מעניינת? ראיתי אבקה זולה אז קניתי זה שהיא כשרה ממש לא אכפת לי

היה לי את הWHEY TROPIN בגדול האבקה טובה רק הבעיה שם זה קצף היה לי טעם שוקולד והאמת אני מתגעגע לאבקה הזאת

אני משתמש באבקה הזאת קונה אותה קצת ביוקר ב317 כולל משלוח, אם מישהו מכיר במחיר זול יותר אשמח למספר.

בקשר לטעמים שניסיתי: שוקולד ממש טעים. וריבת חלב מגעיל לא להתקרב!
כמובן שיש באבקה הזאת קצף כי הם לא שמים סיליקון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית