הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך להגיע למשקלי עבודה פי שלוש ממשקל הגוף

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אני שוקל 92-3
RM1 200/160/150 (סרטונים בפורום כוח)
לא רוצה בכלל לעלות במסת שריר
איך אני יכול לעצור את הגדילה ולהתקדם בכוח
הגבלה של סך הקלוריות היומי ? או דווקא חלבון?
אשמח למענה

אם אתה רוצה להגיע לפי 3 מה שממש קשה , אז למשל בדדליפט אתה צריך להוסיף 70 קילו ועד לרדת קצת במשקל גוף שזה המון
צאתה לא תוכל לא לגדול מבחינת גוף ובו זמנית להעלות את המשקלי עבודה , אם המשקלים גדולים אתה גודל
למה אתה בכלל לא רוצה לגדול?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להגיע לפי 3 מה שממש קשה , אז למשל בדדליפט אתה צריך להוסיף 70 קילו ועד לרדת קצת במשקל גוף שזה המון
צאתה לא תוכל לא לגדול מבחינת גוף ובו זמנית להעלות את המשקלי עבודה , אם המשקלים גדולים אתה גודל
למה אתה בכלל לא רוצה לגדול?
אני גדול מידי לטעמי ובכיף אפשר למצוא אנשים על יותר מ250 דדליפט על משקל גוף 90

אתה מודע לזה שזו שאלת מיליון הדולר, כן?
זה בערך כמו לשאול "איך מנצחים אליפות אירופה בקפיצה לגובה?"
לא תקבל אף תשובה שתעזור לך חוץ מ... תתאמן על זה, ותשחק על משקלי גוף שונים (באופן כללי).

נערך לאחרונה:

פאקינג 1.86
אני מכיר אותו אישית

זה קשור לגנטיקה יותר, לכל אדם יש גבול, יש בזה הרבה דברים נלווים.....

פשוט תזונה נטרלית, אל תשווה את עצמך למישהוא אחר, יש פריקים ששוקלים 60 ועושים קלין עם 180,
לא כל אחד כזה.
יש ילדים בני 15 שדוחקים 170 קילו....זה קשור יותר לגנטיקה....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה קשור לגנטיקה יותר, לכל אדם יש גבול, יש בזה הרבה דברים נלווים.....

פשוט תזונה נטרלית, אל תשווה את עצמך למישהוא אחר, יש פריקים ששוקלים 60 ועושים קלין עם 180,
לא כל אחד כזה.
יש ילדים בני 15 שדוחקים 170 קילו....זה קשור יותר לגנטיקה....
גנטיקה זה דבר קיים ומשפיע, אבל את אותה תשובה היית נותן לו גם אם הדדליפט שלו היה 180. הוא שאל איך להשתפר, לא מה הגבול שלו. התשובה לאיך להשתפר לא קשורה לגנטיקה. כולם מגיבים לאימונים באותה צורה, ותוכנית אימונים זה לא משהו שמתחשב בגנטיקה, למעט מקרים מסויימים.
האנשים שאתה מדבר עליהם לא עושים את זה רק כי יש להם גנטיקה טובה, הם גם התאמנו והשתפרו בזה המון. וזה מה שהוא מחפש.

לפותח האשכול,
לגביי איך להשתפר - יש לך תוכניות כוח בפורטל, יש באינטרנט תוכניות נוספות, אל תנסה להמציא את הגלגל - קח תוכנית כוח מתאימה ותתקדם איתה. בהצלחה.

גנטיקה זה דבר קיים ומשפיע, אבל את אותה תשובה היית נותן לו גם אם הדדליפט שלו היה 180. הוא שאל איך להשתפר, לא מה הגבול שלו. התשובה לאיך להשתפר לא קשורה לגנטיקה. כולם מגיבים לאימונים באותה צורה, ותוכנית אימונים זה לא משהו שמתחשב בגנטיקה, למעט מקרים מסויימים.
האנשים שאתה מדבר עליהם לא עושים את זה רק כי יש להם גנטיקה טובה, הם גם התאמנו והשתפרו בזה המון. וזה מה שהוא מחפש.

לפותח האשכול,
לגביי איך להשתפר - יש לך תוכניות כוח בפורטל, יש באינטרנט תוכניות נוספות, אל תנסה להמציא את הגלגל - קח תוכנית כוח מתאימה ותתקדם איתה. בהצלחה.

הוא יודע לאתמן, לא ראיתה משקלים שלו? הוא עושה לינארית אם אני לא טועה.
הוא אומר שהוא לא רוצה לגדול אבל רוצה להתחזק,- גנטיקה- תזונה נטרלית- אימונים.
אין מה לעשות יש כאלה שהגוף שלהם יתן להם טווח עצום באותו משקל גוף, ניצול יותר איכותית של רקמות שריר
וכדומה זה 80% גנטיקה, בגלל זה לא כל אחד יכול להגיע לאולמפיידה אפילו אם הוא יתאמן קשה.

תקרא שוב את הפוסט שלו.

הוא יודע לאתמן, לא ראיתה משקלים שלו? הוא עושה לינארית אם אני לא טועה.
הוא אומר שהוא לא רוצה לגדול אבל רוצה להתחזק,- גנטיקה- תזונה נטרלית- אימונים.
אין מה לעשות יש כאלה שהגוף שלהם יתן להם טווח עצום באותו משקל גוף, ניצול יותר איכותית של רקמות שריר
וכדומה זה 80% גנטיקה, בגלל זה לא כל אחד יכול להגיע לאולמפיידה אפילו אם הוא יתאמן קשה.

תקרא שוב את הפוסט שלו.
כן, הבנתי. אני מסכים איתך, לגנטיקה יש השפעה גדולה.
אבל מה הוא יכול לעשות עם העובדה הזאת?
הוא מחפש דרך להתחזק בלי לעלות במשקל וענית לו שזה גנטיקה \:

גם זה לא באמת משנה. סתם ניג'סתי.

Back
למעלה תחתית