מידע Extrim Whey - חוות דעת

• פותח/ת השרשור KD2
  • פורסם בתאריך

KD2

משתמש פעיל
617
6
נק' מוניטין:
484
617
6
שלום לכולם,

אחרי שימוש אישי ב-2 קופסאות של Extrim Whey, וניסיון מצטבר של 13 קופסאות כולל אלו שנמסרו לחברים, אני מרשה לעצמי לתת חוות דעת קטנה על התוסף.

אתחיל בכך שאני משתמש באקסטרים רק משום שאני חייב מוצר כשר.
אני בדרך כלל שואף לצרוך מוצרים המגיעים רק מהחברות המובילות בשוק, אך לצערי לא מצאתי אצלהם מוצרים כשרים במחיר הוגן.
(למעשה מצאתי רק אצל ALLMAX במחיר אסטרונומי)
את אקסטרים וואי אני לא יודע מי בדיוק מייצר, אבל לכאורה הם לפחות עומדים בISO900X ונאמר לי ע"י מקורות רציניים שחומר הבסיס מגיע ממטרנה (ואם זה נכון, זה הכי טוב שיש), ושהם מתחייבים ל78% חלבון (בעוגיות), אבל לא ראיתי את המסמכים.
אז לקחתי הימור....הרי זה לא שיש לי ממש אפשרויות כשרות אחרות.
(Whey Tropin ?! זה +- אותו הסיפור, סופר אפקט זה בכלל אותו היצרן, ומה נשאר? Ultimate ? לא תודה).

הטעמים שניסיתי היו עוגיות ובננה, תמיד עם חלב.

לדעת כולם העוגיות מאוד טעים, יש טעם לוואי קל של הממתיקים אבל הוא בהחלט בגדר הסביר (מתרגלים אליו).
העירבוב של העוגיות סביר, הוא דורש קצת עבודה (מנסיון של כמה אנשים בכמה שייקרים), אבל זה ממש לא Deal Breaker.
בשורה התחתונה : ביחס למחיר אני מאוד מבסוט ממנה.

הבננה על הכיפאק, טעם של בננה ברמה גבוהה, רוב האנשים שטעמו אותו חשבו שהוא מצויין כמו שהוא, אך לטעמי הוא מתוק מידי ( הטעם לוואי פה דומה, אך פחות מורגש, או שכבר התרגלתי....)
הוא מתערבב נהדר בכל השייקרים, לי אישית הגיעו איתו קצת הפתעות בדמות גופים לא מזוהים שנראים פחות או יותר כמו הפיצפוצי עוגיות מהטעם הקודם, אבל ניחא.
בשורה החתונה : אם אקח עוד קופסא, היא תהיה עוגיות.

והחשוב מכל, מעל 10 אנשים ניסו אותה ולאף אחד לא הייתה שום בעיית עיכול, אפילו כששתיתי 3 מנות ביום כמה ימים ברצף, גם על בטן ריקה,
וזה המבחן האמיתי.

אם אכן יש כאן 78% חלבון, חומר גלם איכותי כמו שהובטח ותנאי ייצור נאותים - אקסטרים וואי היא עסקה סבבה לגמרי.

extrim.jpg

כל טוב...
ים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית