הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות גניקומסטיה אחרי 3 חודשים

yosyos

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום עברתי ניתוח לפני 3 חודשים
הורדת רקמה והורדת שומן

כרגע המצב לא משביע רצון ועדיין אין שינוי כאשר אני הולך עם חולצה קצרה, בריכה/ים וכוף כשאני יושב לדוגמא ממש זה נראה גדול (קצת פחות מפעם אך לא ממש פחות)
אין ספק שחל שיפור ממה שהיה בעבר אך ממש לא מספיק, ז"א עדיין יש קצת מראה שפיצי משהו, ואין חזה שטוח.

השאלה מנסיון של אנשים שעשו, האם למישהו זה קרה ופשוט לאחר מספר חודשים נוספים פתאום הכל נהיה לו שטוח והצטמק יותר?
האם זה הגיוני או שהגעתי לשלב הסופי ואולי יחול שיפור נוסף אך לא משמעותי?

אני כרגע מאוכזב מאוד ומרגיש שסתם זרקתי 10 אלף ש"ח וסבלתי מכאבים שבוע וזה לא עזר לי לשנות כלום.

אשמח לייעוץ תודה מאנשים עם נסיון שעברו זאת ואולי אני סתם פסימי מידי.

3 חודשים זה לא מספיק זמן. תבין, העור אלסטי, אך לוקח לו הרבה זמן "להתאקלם" למצב החדש. עוד 3 חודשים תוכל לקבל תמונה יותר טובה לגבי מצב החזה שלך ותוצאה סופית כולל הטאצ'ים האחרונים תקבל רק אחרי שנה מיום הניתוח (כן, כמה שזה נשמע מוזר ולא הגיוני). בהתחשב בעובדה שאתה בקושי חודש בלי מחוך, תן לזה עוד קצת זמן ותראה מה קורה. אם יש לך טענות, תמיד ניתן להפנות אותן למנתח ולפעמים הוא עושה ניתוח תיקון בחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית