הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לקבוע את הגירעון הקלורי – קטן, בינוני וגדול - מאמר חדש בפורטל!

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
לדעתי הכי טוב זה ניסוי וטעייה. להתחיל בנמוך(300-500) ואם זה עובד אז סבבה, ברגע שנתקעים מגדילים את הגירעון לאט לאט.
כל אחד והגוף שלו ומה שמתאים לו/עדיף לו.

אז רגע, אין דבר כזה גירעון קלורי מקסימלי?
יש, אבל זה תלוי במשקל ההתחלתי ובעיקר בכמות השומן שסוחבים. הנוסחה של הגירעון המקסימלי במדריך לחיטוב, היא נוסחה טובה אבל לא מתחשבת בפרמטרים כמו אימוני משקולות וצריכת חלבון מוגברת (וזה גם מוזכר במאמר, שניתן להגדיל עוד יותר את הגירעון הקלורי מהמספרים שיוצאים במשוואה ושום דבר רע לא יקרה. השאלה היא כמה להגדיל וזה כבר תלוי בך וההכרות שלך עם הגוף)

אני מתקדם לקראת סוף החיטוב שלי(10%)ולאחרונה די מתלבט איזה גירעון לקבוע..1.73 שוקל 83ק"ג בן 30.השתמשתי בשתי הנוסחאות קיבלתי תוצאה משוכלל באיזור ה2200,בד"כ עושה אימון כוח + 40דק' אירובי בינוני ומעריך שמוציא משהו כמו 2500קל',מכניס כ1800קל' ביום.יש טעם להגדיל את הגירעון אם אני מעוניים לרדת עוד?

אני מתקדם לקראת סוף החיטוב שלי(10%)ולאחרונה די מתלבט איזה גירעון לקבוע..1.73 שוקל 83ק"ג בן 30.השתמשתי בשתי הנוסחאות קיבלתי תוצאה משוכלל באיזור ה2200,בד"כ עושה אימון כוח + 40דק' אירובי בינוני ומעריך שמוציא משהו כמו 2500קל',מכניס כ1800קל' ביום.יש טעם להגדיל את הגירעון אם אני מעוניים לרדת עוד?
בשביל להוציא 2500 קלוריות באימון, צריך לרוץ במשך 3-4 שעות ברצף. או שהתכוונת שכולל התחזוקה אתה מוציא 2500 קל' ביום.
אם אתה יורד פחות מחצי ק"ג בשבוע ועושה העמסות והכל לפי הספר, אז כן, תגדיל את הגירעון ב 100-200 קל' ותראה מה קורה. אם עדיין לא יורד כחצי ק"ג בשבוע, תעלה את כמות האירובי שאתה עושה (או את העצימות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית