הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציה לתזמון הודעת טקסט?

gym_worker

משתמש מתחיל
289
0
נק' מוניטין:
1,041
289
0
היי חברים,
האם אתם מכירים אפליקציה לתזמון סמס לאייפון?

הכוונה שלי,אפליציה שבה אתה מתזמן סמס לשעה מסויימת והסמס נשלח אוטומטית בלי ריצ'ק האם אני עדיין מעוניין לשלוח.

שמעתי שקיים באנדרואיד,אך באיפון לא נתקלתי...
אשמח לעזרה.

תודה! : )

אם מישהו יודע את השם של האפליקציה לאנדרואיד אני אשמח.

היי חברים,
האם אתם מכירים אפליקציה לתזמון סמס לאייפון?

הכוונה שלי,אפליציה שבה אתה מתזמן סמס לשעה מסויימת והסמס נשלח אוטומטית בלי ריצ'ק האם אני עדיין מעוניין לשלוח.

שמעתי שקיים באנדרואיד,אך באיפון לא נתקלתי...
אשמח לעזרה.

תודה! : )
אני ניסיתי פעם את זאת:
http://www.diyappreview.com/2011/09/18/sms-scheduler-app-for-iphone/
הבעיה שזה לא זמין בחנות הישראלית, ככה שאם יש לך במקרה חשבון בחנות אמריקאית אתה יכול לנסות להוריד.

תודה רבה!
אני מניח שיש לך אנדרואיד כלשהו,
קניתי לפני כמה ימים S3 וזה הסמארטפון הראשון שלי ואני בשלב החקר, לנסות להבין איך הדברים עובדים.
יש לך כמה אפליקציות מומלצות לגלקסי וגם משחקים מעניינים? (לא אנגרי בירדס, פרוט נינג'ה ושאר החרושים...)

זה מאוד תלוי בשימושים שלך. בתכלס אני לא ממש משחק בטלפון אז אין לי הרבה משחקים להציע (למרות שה-bad piggies החדש נחמד מאוד, וחינמי ויש גם greedy spiders 2 ו-jetpack joyride.). אני בדרך כלל מתקין דברים על סמך צורך - adobe flash 11 (צריך להוריד ממקום אחר, כי במרקט זה חסום מגרסה 4.1.1), alarm clock xtreme free, poweramp (נגן הרבה יותר טוב ממה שיש במכשיר עצמו), dolphin browser (דפדפן טוב יותר מהסטוק) וכו'..

• פותח/ת השרשור
חיים,קודם כל,תודה.

לצערי אני לא יכול להוריד את האפליקציה בגלל המגבלה שציינת.

ידוע לך על אפליקציה אחרת העונה לדרישותיי?
חשוב לציין,שהרצתי לא מעט חיפושים ולא מצאתי...
רובן ככולן עם pop up note לפני שליחה.

חיים,קודם כל,תודה.

לצערי אני לא יכול להוריד את האפליקציה בגלל המגבלה שציינת.

ידוע לך על אפליקציה אחרת העונה לדרישותיי?
חשוב לציין,שהרצתי לא מעט חיפושים ולא מצאתי...
רובן ככולן עם pop up note לפני שליחה.
האמת שאני נאלץ לאכזב, אני לא מכיר אף אחת אחרת וניסיתי למצוא עכשיו, ללא הועיל. אם לאחד מהחברים שלך יש יוזר אמריקאי ישן (מתקופת האייפון דור 1 אפילו, כשעוד לא היה צריך כרטיס אשראי) אתה יכול להיכנס ל-itunes איתו ולהוריד רק את התוכנה הזאת ולחזור ליוזר שלך, זה לא ימחק אותה.

לגביי הודעות, אני משתמש בHandcent SMS. היא עונה על כל הדרישות ולא מבקשת אישור לפני שליחת ההודעה המתוזמנת.
אנצל את ההזדמנות,
אם מישהו מכיר אפליקציות לאנדרואיד שעונות על הדרישות הבאות (אירוני כמה הן פשוטות), מוניטין מובטח. מצידי שיהיו אפליקציות בתשלום:
1. נגן מוזיקה. כן כן. אחד שאני יכול להעביר למכשיר אלבומים והוא יעשה לי מהם פלייליסטים. מה הכוונה? כשאני רושם בחיפוש Uno זה מוצא לי תחת אמנים גרין דיי, תחת שירים את כל השירים באלבום, תחת אלבומים - את האלבום. עכשיו אני מחפש את נגן הזהב שיכול לעשות מהתוצאה הזו פלייליסט לאלבום. בסדר הנכון, בלי שאני צריך להכניס את כולם אחד אחד לפלייליסט שבניתי עצמאית.
אגב רצוי שתהיה תמיכה בעברית אבל זה פחות חשוב.

2. תזכורות חברים, תזכורות. אני רוצה בסה"כ יומן שאוכל לדפדף בקלות בתאריכים, ולהכניס תזכורות לתאריכים שאני בוחר. בלי זיוני מוח, כמו בנוקיות הישנות.

3. משהו שיעשה שאני לא אפספס ימי הולדת (של אנשים שאני בוחר מראש). לא רוצה לעבור ביומן ולעשות תזכורות, רוצה אפליקציה שאני אכניס לה כמה ימי הולדת (וכל מיני תאריכים אחרים) וזה יזכיר לי. אם זה תומך בפייסבוק עוד יותר טוב. אבל זה משהו שאני מצפה מאפליקציה איכותית שעונה על דרישה מס' 2.

תודה ענקית למי שיסדר לי את החיים.

לגביי הודעות, אני משתמש בHandcent SMS. היא עונה על כל הדרישות ולא מבקשת אישור לפני שליחת ההודעה המתוזמנת.
אנצל את ההזדמנות,
אם מישהו מכיר אפליקציות לאנדרואיד שעונות על הדרישות הבאות (אירוני כמה הן פשוטות), מוניטין מובטח. מצידי שיהיו אפליקציות בתשלום:
1. נגן מוזיקה. כן כן. אחד שאני יכול להעביר למכשיר אלבומים והוא יעשה לי מהם פלייליסטים. מה הכוונה? כשאני רושם בחיפוש Uno זה מוצא לי תחת אמנים גרין דיי, תחת שירים את כל השירים באלבום, תחת אלבומים - את האלבום. עכשיו אני מחפש את נגן הזהב שיכול לעשות מהתוצאה הזו פלייליסט לאלבום. בסדר הנכון, בלי שאני צריך להכניס את כולם אחד אחד לפלייליסט שבניתי עצמאית.
אגב רצוי שתהיה תמיכה בעברית אבל זה פחות חשוב.

2. תזכורות חברים, תזכורות. אני רוצה בסה"כ יומן שאוכל לדפדף בקלות בתאריכים, ולהכניס תזכורות לתאריכים שאני בוחר. בלי זיוני מוח, כמו בנוקיות הישנות.

3. משהו שיעשה שאני לא אפספס ימי הולדת (של אנשים שאני בוחר מראש). לא רוצה לעבור ביומן ולעשות תזכורות, רוצה אפליקציה שאני אכניס לה כמה ימי הולדת (וכל מיני תאריכים אחרים) וזה יזכיר לי. אם זה תומך בפייסבוק עוד יותר טוב. אבל זה משהו שאני מצפה מאפליקציה איכותית שעונה על דרישה מס' 2.

תודה ענקית למי שיסדר לי את החיים.
לראשון יש לך את poweramp, אבל בעוד 2 לחיצות קליק ממה שאתה רוצה. מהתוצאות שאתה מקבל ב-filter אתה בוחר Add to playlist, אח"כ select all ואז הוא מכניס לך את כל הרשימה.
לשני זה תלוי במכשיר לך. אם אתה יכול להוריד S planner דרך סמסונג, זה בדיוק מה שאתה מחפש. יש לו גם תזכורות וגם tasks.
לשלישי גם תלוי במכשיר. בעיקרון בפעם הראשונה שאתה פותח את הפייסבוק הוא שואל אותך אם לסנכרן עם אנשי הקשר שעל המכשיר. אם תענה לו כן הוא יסנכרן את כל המידע עליהם, כולל ימי הולדת.

האמת שאני נאלץ לאכזב, אני לא מכיר אף אחת אחרת וניסיתי למצוא עכשיו, ללא הועיל. אם לאחד מהחברים שלך יש יוזר אמריקאי ישן (מתקופת האייפון דור 1 אפילו, כשעוד לא היה צריך כרטיס אשראי) אתה יכול להיכנס ל-itunes איתו ולהוריד רק את התוכנה הזאת ולחזור ליוזר שלך, זה לא ימחק אותה.

גם היום לא צריך כרטיס אשראי. אתה הולך לאייטונס, בוחר אפליקציה בחינם (כשאתה מנותק כמובן ללא יוזר) ולוחץ להוריד אותה. ברגע שאתה מוריד אותה, אתה בוחר להירשם לאייטונס ובמהלך ההרשמה יהיה לך לבחור ללא כרטיס אשראי (זה עובד רק אם אתה בוחר להוריד אפליקציה בחינם). וזהו, ממשיך עם זה. השאלה אם זה מזהה IP אמריקאי או ישראלי וזה נראה אחרת.
אני יכול ליצור יוזר כזה אם זה יעזור.

זה מאוד תלוי בשימושים שלך. בתכלס אני לא ממש משחק בטלפון אז אין לי הרבה משחקים להציע (למרות שה-bad piggies החדש נחמד מאוד, וחינמי ויש גם greedy spiders 2 ו-jetpack joyride.). אני בדרך כלל מתקין דברים על סמך צורך - adobe flash 11 (צריך להוריד ממקום אחר, כי במרקט זה חסום מגרסה 4.1.1), alarm clock xtreme free, poweramp (נגן הרבה יותר טוב ממה שיש במכשיר עצמו), dolphin browser (דפדפן טוב יותר מהסטוק) וכו'..

באופן אירוני הדפדפן הזה חירבן לי את התצוגה של פורום LBS.

תודה רבה חיים.

אם עשית ג'יילברייק למכשיר אתה יכול לתזמן הודעות דרך bite sms

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית