אפליקציה לתזמון הודעת טקסט?

• פותח/ת השרשור
חבר'ה,
תודה על כל התגובות...

לא עשיתי ג'ייל בריק,נחכה שימצאו פירצה ל - ios6

לראשון יש לך את poweramp, אבל בעוד 2 לחיצות קליק ממה שאתה רוצה. מהתוצאות שאתה מקבל ב-filter אתה בוחר Add to playlist, אח"כ select all ואז הוא מכניס לך את כל הרשימה.
לשני זה תלוי במכשיר לך. אם אתה יכול להוריד S planner דרך סמסונג, זה בדיוק מה שאתה מחפש. יש לו גם תזכורות וגם tasks.
לשלישי גם תלוי במכשיר. בעיקרון בפעם הראשונה שאתה פותח את הפייסבוק הוא שואל אותך אם לסנכרן עם אנשי הקשר שעל המכשיר. אם תענה לו כן הוא יסנכרן את כל המידע עליהם, כולל ימי הולדת.
פתרת לי את בעיית הנגן, תודה רבה
יש לי גלאקסי 2, חיפשתי S Planner וזה מצא לי PlannerS... זה בסינית ואין אפשרות לשנות (לא שמצאתי), ככה שאני מנחש שלא לזה התכוונת \:

עוד משהו שיכול לסדר אותי ולא כתבתי קודם - אפליקציה שתוכל לאפשר לי להשתיק את המכשיר לשיחות, הודעות, התראות וכו' חוץ מלמשל בן אדם אחד שאני בוחר ששיחות והודעות ממנו יצלצלו
יש לך מושג על אפליקציה שיכולה לעזור בזה?

שוב תודה רבה, מוניטין 🙌

פתרת לי את בעיית הנגן, תודה רבה
יש לי גלאקסי 2, חיפשתי S Planner וזה מצא לי PlannerS... זה בסינית ואין אפשרות לשנות (לא שמצאתי), ככה שאני מנחש שלא לזה התכוונת \:

עוד משהו שיכול לסדר אותי ולא כתבתי קודם - אפליקציה שתוכל לאפשר לי להשתיק את המכשיר לשיחות, הודעות, התראות וכו' חוץ מלמשל בן אדם אחד שאני בוחר ששיחות והודעות ממנו יצלצלו
יש לך מושג על אפליקציה שיכולה לעזור בזה?

שוב תודה רבה, מוניטין 🙌
תנסה למצוא בגוגל הורדה של s-planner עם סיומת apk ופשוט תעביר לכרטיס זיכרון ותתקין.
לגבי ההשתקה - בגרסה 4.1 והלאה יש בדיוק את האופציה הזאת (זה נקרא blocking mode בהגדרות). הייתי מציע פשוט להוריד איזה רום מבושל מבוסס 4.1 לגלקסי 2 וזהו.

לגביי הודעות, אני משתמש בHandcent SMS. היא עונה על כל הדרישות ולא מבקשת אישור לפני שליחת ההודעה המתוזמנת.
אנצל את ההזדמנות,
אם מישהו מכיר אפליקציות לאנדרואיד שעונות על הדרישות הבאות (אירוני כמה הן פשוטות), מוניטין מובטח. מצידי שיהיו אפליקציות בתשלום:
1. נגן מוזיקה. כן כן. אחד שאני יכול להעביר למכשיר אלבומים והוא יעשה לי מהם פלייליסטים. מה הכוונה? כשאני רושם בחיפוש Uno זה מוצא לי תחת אמנים גרין דיי, תחת שירים את כל השירים באלבום, תחת אלבומים - את האלבום. עכשיו אני מחפש את נגן הזהב שיכול לעשות מהתוצאה הזו פלייליסט לאלבום. בסדר הנכון, בלי שאני צריך להכניס את כולם אחד אחד לפלייליסט שבניתי עצמאית.
אגב רצוי שתהיה תמיכה בעברית אבל זה פחות חשוב.

2. תזכורות חברים, תזכורות. אני רוצה בסה"כ יומן שאוכל לדפדף בקלות בתאריכים, ולהכניס תזכורות לתאריכים שאני בוחר. בלי זיוני מוח, כמו בנוקיות הישנות.

3. משהו שיעשה שאני לא אפספס ימי הולדת (של אנשים שאני בוחר מראש). לא רוצה לעבור ביומן ולעשות תזכורות, רוצה אפליקציה שאני אכניס לה כמה ימי הולדת (וכל מיני תאריכים אחרים) וזה יזכיר לי. אם זה תומך בפייסבוק עוד יותר טוב. אבל זה משהו שאני מצפה מאפליקציה איכותית שעונה על דרישה מס' 2.

תודה ענקית למי שיסדר לי את החיים.

בשביל 2 יש את any.do שזאת אפליקציה טובה שישראלי פיתח אותה שמעתי מחברים שהיא טובה.
בשביל 3 יש את sinc.me שזה מסנכרן אוטומטי כל שבוע את כל החברים שלך מהפייסבוק לאנשי קשר באייפון- שם את התמונת קיר שלהם מתי שהם מתקשרים אליך או אתה אליהם ונותן לך תזכורת ליומולדת שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית