הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם סוג האימון הזה יעיל\מוכר\יש לו שם שאני מפספס משום מה?

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שלום רב.

השאלה שלי דיי פשוטה .

לדוגמא אני עושה 100 קילו בנץ פרס ל 10 חזרות (75% מRM 10 שלי ) , נח עד 90 שניות חוזר ונותן 8 חזרות שוב נח עד 90 שניות (היפותרופיה) ונותן 6 חזרות.

האם לטכניקה הזאת יש שם ? (פרמידה עולה יורדת..וכו') ?

האם השיטת אימון הזאת בכלל יעילה?.

תודה לעוזרים

שלום רב.

השאלה שלי דיי פשוטה .

לדוגמא אני עושה 100 קילו בנץ פרס ל 10 חזרות (75% מRM 10 שלי ) , נח עד 90 שניות חוזר ונותן 8 חזרות שוב נח עד 90 שניות (היפותרופיה) ונותן 6 חזרות.

האם לטכניקה הזאת יש שם ? (פרמידה עולה יורדת..וכו') ?

האם השיטת אימון הזאת בכלל יעילה?.

תודה לעוזרים

ממה שאני מכיר זה תיהיה פירמידה עולה , כל עוד אתה תעלה במשקל כל סט
אבל סתם לרדת בחזרות עם אותו משקל אף פעם לא שמעתי על זה

מישהו בחד"כ המליץ לך על צורת אימונים כזו? ומה קורה אם אתה נח בין סט לסט 100 שניות ולא 90? 😃

מישהו בחד"כ המליץ לך על צורת אימונים כזו? ומה קורה אם אתה נח בין סט לסט 100 שניות ולא 90? 😃
הרגליים יתחילו לדמם והטחול שלך ייתנפח,אחרי כשעה תיפול לך אוזן אחת ולפעמים גם חלק מהאף וכל התופעות האלו יביאו לתוצאה שהשריר לא ייגדל חס וחלילה !!!!

ולפותח האשכול ראיתי כמה אנשים שעשו משהו בסגנון אבל לא באותו אימון אלא עשו אימון של X חזרות ואז אימון של X-2 חזרות עם יותר משקל ואז אימון של X-4 חזרות עם יותר משקל ואז חזרות שוב באימון אחרי זה לX חזרות עם יותר משקל קיצור כל הקטע של זה בסופו של דבר זה התקדמות לינארית קבועה
לגבי מה שרשמת בהתחלה זה נראה סוג של דרופ סט רק במקום להוריד משקל אז להוריד חזרות לפי דעתי זה לא יהיה יעיל חוץ מלהתיש את השריר ואפילו לפציעה בדרך הזו , תנוח כמו שצריך בין הסטים 2-3 דקות ותעשה 3 סטים של המשקל הזה עם 8 חזרות או 6 ואם קל לך עם המשקל אז תעלה משקל כל פעם וככה תתקדם ..... זו רק דעתי האישית

• פותח/ת השרשור
הקטע שאני רוצה להתקדם בשריר לא בכוח , וזה שני דברים ותוכניות שונות של עבודה .
מנוחה של 3 דקות וכאלה בין סט לסט, זה לתוכנית כוח לא היפתרופיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית