הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידידה נכנסה לחדר כושר

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
ידידה שלי נרשמה לחדר כושר והיא מתייעצת איתי בקשר לאימונים, רוצה לרדת באחוז שומן כמה שיותר כמו כל בחורה אחרת.. עכשיו היא שוקלת 55 על איזה 1.75 ואומרת שיש לך שומן שהיא רוצה להוריד.. אמרתי לה שאין לה מה לעשות חיטוב ושהיא צריכה קצת מסת שריר ואז השומן "יטושטש"
עכשיו זאת בעיה להתחיל ללמד אותה לעשות סקוואטים.. למדתי אותה את הטכניקה של הבנצ' והיא בקושי הצליחה להסתדר עם מוט של 10 קילו, כל הידיים שלה רעדו..
יש כל מני מכשירים שנתתי לה לעשות אבל זה מעפן.. קצת עצות לתוכנית שתתאים לה?

אפשר לעשות Crossfit ..

בכללי היא לא צריכה בכלל בנץ' פרס ויותר מדיי משקל חופשי .. זה לא שהיא באמת צריכה משהו מטורף.
המכשירים במכון יעשו את העבודה .. ואפשר להתייעץ עם מאמן בקשר לתוכנית כזו (בהתחשב בעובדה שהיא לא צריכה מסה וכו'..)
או לעבוד חופשי, אין יותר מדיי סיפור כאן, קצת משקולות לידיים, לעבוד על הרגליים והבטן, ריצות ואירובי וזה יחטב את הגוף .

ידידה שלי נרשמה לחדר כושר והיא מתייעצת איתי בקשר לאימונים, רוצה לרדת באחוז שומן כמה שיותר כמו כל בחורה אחרת.. עכשיו היא שוקלת 55 על איזה 1.75 ואומרת שיש לך שומן שהיא רוצה להוריד.. אמרתי לה שאין לה מה לעשות חיטוב ושהיא צריכה קצת מסת שריר ואז השומן "יטושטש"
עכשיו זאת בעיה להתחיל ללמד אותה לעשות סקוואטים.. למדתי אותה את הטכניקה של הבנצ' והיא בקושי הצליחה להסתדר עם מוט של 10 קילו, כל הידיים שלה רעדו..
יש כל מני מכשירים שנתתי לה לעשות אבל זה מעפן.. קצת עצות לתוכנית שתתאים לה?

למה זה בעייתי ללמד אותה לעשות סקוואט? היא לא יכולה להתיישב על כסא?

כדי לחזק את שרירי החזה היא יכולה להתחיל לעבוד עם משקוליות.

כמו שאמרו פה תלמד אותה לשבת על ספסל ולקום תוסיף לה תרגילים לכול הגוף גם במכונות ותראה איך היא מסתדרת ושתבין מי נגד מי במכון כי אחרת
אם אין לה הכוונה נכונה היא תלך לאיבוד שם ותברח..ואני מאמין שאתה לא עושה לה אימונים אישיים ואיתה כול הזמן שם

1. שתעשה לחיצת משקולות בשכיבה עם משקולות קטנות במקום בנצ' עם מוט, עד שתוכל להשתמש במוט ה-10 ק''ג.
2. מה הקשר בין טכניקה של סקוואט לבנצ'? קח מוט מטאטא ותלמד אותה טכניקה של סקוואט. אם, כמובן, אתה יכול באמת ללמד אותה לעשות סקוואט נכון.

המעט בנות שראיתי לומדות תרגילים מורכבים למדו אותם הרבה יותר מהר מבנים. להן אין בושה בלעשות אלף חזרות עם המוט הריק ולהתרכז בכל תנועה.
חברה שלי תמיד מרגישה מיוחדת בחד"כ כי היא עושה את כל הדברים של הבנים,והמכונות תמיד שיעממו אותה.

10 קילו לבנות הרזות של היום זה משקל לא קל. תגיד לה שתתחיל עם תרגילים נגד משקל הגוף (מתח, כפיפות מרפקים, מקבילים ומכרעים). ובו זמנית שתלמד את הטכניקה לסקאוט ובנץ' עם מוט ריק.

• פותח/ת השרשור
1. שתעשה לחיצת משקולות בשכיבה עם משקולות קטנות במקום בנצ' עם מוט, עד שתוכל להשתמש במוט ה-10 ק''ג.
2. מה הקשר בין טכניקה של סקוואט לבנצ'? קח מוט מטאטא ותלמד אותה טכניקה של סקוואט. אם, כמובן, אתה יכול באמת ללמד אותה לעשות סקוואט נכון.

האמת שנתתי לה היום לעשות בנצ' עם 5 קילו בכל צד והיא הצליחה.. התקשתה קצת אבל עשתה 3 סטים של 8 חח
והאמת שקשה לי ללמד חברים לעשות סקוואט על המקום, אז ללמד בחורה זה יהיה קצת יותר קשה אפילו.. אני מקווה להצליח עם זה.

המעט בנות שראיתי לומדות תרגילים מורכבים למדו אותם הרבה יותר מהר מבנים. להן אין בושה בלעשות אלף חזרות עם המוט הריק ולהתרכז בכל תנועה.
חברה שלי תמיד מרגישה מיוחדת בחד"כ כי היא עושה את כל הדברים של הבנים,והמכונות תמיד שיעממו אותה.

הבעיה היא לאו דווקא שהיא עושה אלף חזרות עם מוט ריק אלא שכל הליצנים קופצים ומסתכלים ואיפשהו זה נותן הרגשה דפוקה ואפשר להבין אותה..

10 קילו לבנות הרזות של היום זה משקל לא קל. תגיד לה שתתחיל עם תרגילים נגד משקל הגוף (מתח, כפיפות מרפקים, מקבילים ומכרעים). ובו זמנית שתלמד את הטכניקה לסקאוט ובנץ' עם מוט ריק.
נראלך שהיא תצליח לעשות מתח, מקבילים? חח

אחרי שלימדתי את חברה שלי לעשות סקוואט, דדליפט ובנץ, זה בדרך כלל מה שהיא עושה במכון, למעט תרגילי עזר קטנים אחרים.
יקח אולי טיפה זמן, אבל עדיף ללמד כבר בהתחלה

במקרה כזה צריך לעבור שלב שלב. אתה מפחיד את הבחורה ורק מרחיק אותה מלעשות מה שאתה אומר. הן מבחינת התזונה והן מבחינת תוכנית האימונים. אתה צריך לבנות לה ביטחון שכך באמת נכון לעבוד ושהדרך הלא שיגרתית הזו תועיל לה בטווח הארוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית