הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לצאת אחרי 5 שנים?

מצב
השרשור נעול

quack2pac

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בגיל 20 הייתי בדיכאון טילים לא היה לי אכפת מכלום נכנסתי ל 500מג של טסט בשבוע לא ירדתי מזה העליתי את זה לגרם בשבוע וישבתי אל זה 5 שנים ברצף זרקתי פה ושם דיאנאבול לא היה אכפת לי מכלום באותה תקופה לא רציתי לחיות הרבה... החשיבה שלי השתנתה מאז ואני לא מצליח לרדת מהחומרים כל פעם שאני מפסיק אם הזריקות אחרי חודש וחצי אני עייף אני יכול לשון 10 עד 12 שעות לקום ו להרגיש כמו חרא אין לי תאבון ו אני מדוכא מוות חשבתי אפילו אל התאבדות אז ישר אני קופץ בחזרה לחומרים ואני מרגיש רגיל... אני בן 26 לא הלכתי לרופא לא בטוח מה יגידו לי שלא ישימו אותי בכלא... לא יודאה מה לעשות.. כן זו הבחירה שבחרתי אבל מה עכשיו. אני מטר 86 שוקל 115 קילו אחוז שומן יחסית גבוה בחיים לא מדדתי.. אני לא בודיבילדר.

נערך לאחרונה:
גש לפסיכיאטר הקרוב לביתך, כמו כן פנה לרופא ותבצע בדיקות מקיפות לוודא שלא גרמת נזק לעצמך.
הפורום הוא לא המקום לקבל עזרה / יעוץ מהסוג הזה.

5 שנים להזריק טסט רצוף, זה אומר שאתה תזריק סביר להניח כל החיים שלך, כי הגוף שלך הפסיק לייצר טסט לבדו. מה שכן, לא שמת לב שהאשכים שלך מתכווצים עם הזמן ולא היה אכפת לך? בכל מקרה, אתה צריך פה טיפול רפואי אצל אנדרקולוג. לך לאחד סופר מומחה ותתפלל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית