הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכי חד"כ לעבודה אחרי הצבא (בכללי ובדרום ספציפית)

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
אני שוקל לעשות קורס מדריכים אחרי הצבא בשביל לא לעבוד במלצרות או משהו זנותי בסגנון, את רוב הידע כבר יש לי בכל מקרה וזה מעניין.
השאלה היא אם ההשקעה הכספית שווה, כי זה משכורת מינימום.

השאלה שלי היא בעיקר בנושא כמה קל למצוא עבודה בתור מדריך (גם אימונים אישיים ומן הסתם בחד"כ), אני גר בבאר שבע וסביר להניח ששם אני אתעסק בזה אם אתעסק.

חוץ מזה, אני מכיר שקורס הנ"ל הצבאי הוא איזה שבוע ולא רלוונטי בשום צורה ל"הכשרה"/קורס באזרחות, מישהו מכיר אחרת?

נערך לאחרונה:
בתור פרנסה- תתרחק משם זה חצי משרה ברוב המקומות לא עושים בזה כסף אלה אם כן מצאת חדר כושר שיש בו הרבה אימונים אישים ואז אתה מגיע למשכורת יפה

רוב המדריכים עובדים ב2-3 חדרי כושר בשביל להגיע למשכורת של 5~ ככה שזה שיקול שלך

בתור לימודים- זה קורס כיף שמלמד אותך דברים בעיקר על אנטומיה ופיזלוגיה אני אהבתי תקרוס

קל מאוד למצוא עבודה.
כפרנסה, כן אני מסכים עם BLISS. חלק לא קטן ממדריכים שאני מכיר הם עובדים בעוד מקומות ועם עוד הכשרות כמו "מדריך ספינינג" למשל.
כמובן שזנ תחום רחב ותמיד יש את אלה שהתפתחו בתחום הזה למייבא מכשירי כושר\בעלים של חדר כושר. לכן לא צריך לפסול אם יש אמביציה, וקצת דימיון אפשר תמיד להתפתח.

לגבי אימונים אישיים. תלוי נורא אם אתה עצמאי או מדריך שעובד ברשת כמו גרייטשייפ למשל.
בבאר שבע יש לך את הולמספלייס ששם קל יחסית למצוא אימונים אישיים. זה כמובן תלוי בך ובאיך אתה מוכר את עצמך. (תרתי משמע. אני הרגשתי שזה דורש לפעמים למכור את המוסר אימונים שלך ולהגיד להם דברים כמו "אתה על סף התקף לב אם לא תתאמן איתי אתה יכול למות". זה אגב משפט שהמנהל חדר כושר הציע לי להגיד למתאמנים.)
כמאמן עצמאי לא יודע. אין לי ניסיון הזה. אני חושב שגם מיקום זה תלוי. אני מהמר שברמת גן וגבעתיים יש יותר מתאמנים שיהיו מוכנים לשלם כסף על זה שתרוץ איתם קצת בפארק.

כקורס אני נהנתי. למדתי דברים שלא ידעתי (כל האנטומיה וכו). וזה בסך הכל לדעתי היה כיף.

בשביל לא לעבוד במלצרות הייתי מציע לעשות פסיכומטרי ולהתחיל ללמוד. שיטה יותר מוצלחת לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
קצת הקפצה אבל לא נורא, אני מתכוון להמשיך לעבוד בתור מדריך בזמן הלימודים ובגלל זה זה יותר יעיל מבחינתי ממלצרות.
אחרי השיחרור תהיה לי חצי שנה בערך נטו לעבוד אז אם זה חצי מסרה זה חיסרון, אבל בזמן הלימודים זה בדיוק מתאים.
השאלה היא נטו אם זה שווה את המחיר של הקורס מבחינת הכסף אחר כך.

קצת הקפצה אבל לא נורא, אני מתכוון להמשיך לעבוד בתור מדריך בזמן הלימודים ובגלל זה זה יותר יעיל מבחינתי ממלצרות.
אחרי השיחרור תהיה לי חצי שנה בערך נטו לעבוד אז אם זה חצי מסרה זה חיסרון, אבל בזמן הלימודים זה בדיוק מתאים.
השאלה היא נטו אם זה שווה את המחיר של הקורס מבחינת הכסף אחר כך.
לא ..

אלה אם כן אתה מתקבל לעבוד ברשת גדולה שיש בה אימונים אישים (ותאמין לי שזה לא פשוט הם לא מקבלים מדריכים מתחילים ... אבל האמת זה תלוי במיקום)

אלה אם כן מההתחלה תנסה למכור את עצמך ליהיות עצמאי שזה הרבה עבודה.. תלוי בך

אם אתה מדבר על כסף של משמרות נטו עדיף מלצרות בהרבה

• פותח/ת השרשור
אבל אל תשכח שמדריך זו עבודה הרבה יותר נוחה ממלצרות..

לא חושב שציך ניסיון כדי לעבוד ברשת. לי לא היהניסון, כל מי שאני כיר גם לא היו לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית