הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אתם משלימים קלוריות ביום של מסיבה כאשר אתם במסה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
איך אתם משלימים קלוריות ביום של מסיבה כאשר אתם במסה
כאשר אני יוצא למועדון אני רוקד כ 4-5 שעות , עכשיו נניח שאני מוציא כ 400 קלוריות בשעה אז אני צריך להשלים הרבה קלוריות
מאיפה כדאי לי להשלים אותם פחמימה/חלבון ?
או שילוב של שניהם ?
כמובן הכל בהנחה שבאותו יום אני מגיעה לערכיים הסופיים שאני צריך ורק ההשלמה של "הארובי אני צריך"

בתודה מראש לעוזרים

תביא גיינר למסיבה, שים את האבקה בשקית ניילון ושים בכיס. כשתבוא למסיבה, תביא את השקית לברמן עם טיפ של 30 שקלים ותבקש ממנו כל שעה כוס מים עם חלק מהאבקה בפנים. כך תוכל לשמור על אנאבוליזם וסינטוזת חלבון גבוהה בשריר במהלך המסיבה ואותו היום. כמובן, אתה נידרש לעשות אימון משקולות באותו היום בבוקר-צהריים שלפני המסיבה להגברת התהליכים בשריר.

תביא צידנית ששומרת על קירור עם לחם מחיטה מלאה טרום נבוטה לפחממות, קוטג 1% לחלבונים(החצי אחוז כבר לא מוכרים) ושמן זית כתית איכותי בבקבוק לשומנים הטובים כי הרעים יזיקו לך...

תודה רבה לכל העצות המועילות
זה היה בציניות, כן. שום דבר לא יקרה לך מיום אחד במאזן קלורי נטראלי. אם אתה כל כך דואג, אתה יכול להוסיף 100-200 קלוריות לכל ארוחה שלך לפני המסיבה וכך לא תהיה במחסור.

תביא גיינר למסיבה, שים את האבקה בשקית ניילון ושים בכיס. כשתבוא למסיבה, תביא את השקית לברמן עם טיפ של 30 שקלים ותבקש ממנו כל שעה כוס מים עם חלק מהאבקה בפנים. כך תוכל לשמור על אנאבוליזם וסינטוזת חלבון גבוהה בשריר במהלך המסיבה ואותו היום. כמובן, אתה נידרש לעשות אימון משקולות באותו היום בבוקר-צהריים שלפני המסיבה להגברת התהליכים בשריר.
🤡

• פותח/ת השרשור
זה היה בציניות, כן. שום דבר לא יקרה לך מיום אחד במאזן קלורי נטראלי. אם אתה כל כך דואג, אתה יכול להוסיף 100-200 קלוריות לכל ארוחה שלך לפני המסיבה וכך לא תהיה במחסור.

אני יודע שזה היה בציניות
ואני מבין שאני צריך פשוט להוסיף עוד ארוחות/תוספת לכל ארוחה
השאלה מאיפה כדאי שזה יבוא פחמימה או חלבון או שילוב של 2 ?

אני יודע שזה היה בציניות
ואני מבין שאני צריך פשוט להוסיף עוד ארוחות/תוספת לכל ארוחה
השאלה מאיפה כדאי שזה יבוא פחמימה או חלבון או שילוב של 2 ?
תלוי בתפריט הכולל. אם אתה מחפש משהו משביע, אז חלבון עדיף. אם אתה מחפש משהו קל לצריכה, אז כדאי שומן. אם אתה מחפש לערבב בין לבין אז תאכל קצת מכל סוג. אבל אם לדוגמה חסר לך חלבון בתפריט, מין הסתם תאכל יותר חלבון. אם אתה רגיש לפחמימות (נניח היית בעודף משקל בעבר או הווה) אז כדאי לצרוך יותר שומן (וחלבון).

• פותח/ת השרשור
תלוי בתפריט הכולל. אם אתה מחפש משהו משביע, אז חלבון עדיף. אם אתה מחפש משהו קל לצריכה, אז כדאי שומן. אם אתה מחפש לערבב בין לבין אז תאכל קצת מכל סוג. אבל אם לדוגמה חסר לך חלבון בתפריט, מין הסתם תאכל יותר חלבון. אם אתה רגיש לפחמימות (נניח היית בעודף משקל בעבר או הווה) אז כדאי לצרוך יותר שומן (וחלבון).

אז ממה שהבנתי אם אני מגיעה לכמות החלבון והשומן היומי כלומר X2.2 חלבון ו X1 שומן אז כדאי לי להשלים קצת מהכל ? דווקא חשבתי להשלים הכל מפחמימה כמו שעושים בחיטוב בהעמסות כל שבוע/שבועיים ? או ששם המטרה אחרת ?

אז ממה שהבנתי אם אני מגיעה לכמות החלבון והשומן היומי כלומר X2.2 חלבון ו X1 שומן אז כדאי לי להשלים קצת מהכל ? דווקא חשבתי להשלים הכל מפחמימה כמו שעושים בחיטוב בהעמסות כל שבוע/שבועיים ? או ששם המטרה אחרת ?
המטרה שם היא שונה. זה לא כל כך משנה מאיפה תשלים את הקלוריות. בגדול לפני יום שתיית אלכוהול כדאי לאכול פחמימה ושומן יותר מאשר חלבון (אבל להשאר עדיין באזור ה 2 גרם חלבון לק"ג משקל. ושוב, אם הגוף שלך לא מגיב היטב לחלבון, החלף את זה בשומן וההפך).

• פותח/ת השרשור
המטרה שם היא שונה. זה לא כל כך משנה מאיפה תשלים את הקלוריות. בגדול לפני יום שתיית אלכוהול כדאי לאכול פחמימה ושומן יותר מאשר חלבון (אבל להשאר עדיין באזור ה 2 גרם חלבון לק"ג משקל. ושוב, אם הגוף שלך לא מגיב היטב לחלבון, החלף את זה בשומן וההפך).
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית