הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בנייטרלי, איבוד שומן תוך כדי עלייה במסת שריר ועוד

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היי,
בהתחלה חשבתי על PSMF בגיל 14 (חשבתי על זה בעבר ופה פסלו את זה, לאחרונה התחלתי לחשוב שוב ורציתי לראות עוד דעות- גם בחו"ל זה נפסל על הסף), ורציתי לראות עוד דעות חוץ מהפורום פה.
שאלתי ב-bodybuilding.com, וגם שם אמרו לי את זה, אבל אמרו לי משהו מוזר-
בגלל שאני בגיל 14, אני לא צריך להיכנס לגירעון קלורי בשביל איבוד שומן, ואני יכול לצבור מסת שריר תוך כדי איבוד שומן.
פה נשאלת השאלה-
WTF?!
אני יודע שבגיל ההתבגרות הגוף שונה מגיל מבוגר- הן מבחינה הורמונלית, וגם מבחינת טסטוסטרון ושאר ירקות, אבל נשמע לי מוזר משהו שבזכות זה שאני מתבגר אני יכול גם להוריד באחוזי שומן וגם לצבור מסת שריר.
זה האשכול (תקראו את כולו, זה טיפה. בהתחלה זה בעיקר PSMF, אבל מהר מאד עוברים לנושא הנ"ל):
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149192103&pagenumber=
(מנהלים, אם אסור לפרסם אז תודיעו לי ואני אמחק את הקישור ואדביק את הדיון בלי שום דבר נוסף, פשוט לא ראיתי כאן איסור על פרסום פורום מתחרה, ובכל מקרה זה בסך הכל פרסום של אשכול, לא הפנייה או משהו כזה, ואני בטוח שאף אחד לא יעבור לשם- פה יש עברית שם אנגלית, וגם פה הרמה מאד מאד גבוהה)
הם לא אמרו לי איזה מאזן קלורי (לפחות לא כרגע) צריך להיות לי, אבל הסקתי שנייטרלי- אם המאזן חיובי אז אני משמין, הם ציינו שמאזן שלילי לא נחוץ לי אז נשאר רק נייטרלי. חוץ מזה- אני לא ממש מבין איך אני אמור להרזות אם אני שורף אותה כמות שאני מכניס, או איך אני אמור לעלות במשקלים אם אני לא עולה במשקל ובמסת השריר...
תוכלו להסביר לי את זה? אני לא ממש הבנתי וזה נשמע לי מוזר מאד...
אגב,
הפרטים מופיעים שם.

אתה יכול לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן אבל אתה צריך להיות בפלוס קלורי מאוד נמוך.
אין הגיון בלעשות זו כי אתה לא תתקדם במשקלים כמעט והמסת שריר שתפתח תיהיה קטנה יחסית.
תחליט אתה רוצה לעשות מסה או חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן אבל אתה צריך להיות בפלוס קלורי מאוד נמוך.
אין הגיון בלעשות זו כי אתה לא תתקדם במשקלים כמעט והמסת שריר שתפתח תיהיה קטנה יחסית.
תחליט אתה רוצה לעשות מסה או חיטוב.
לא נראה לי שהם התכוונו לזה. הם לא יגידו לי לעשות SS אם אני אתקדם לאט ולא אשרוף יותר מדי שומן...
עוד מישהו?

אולי תוכנית פחות עצימה מSS...
באמת שבלי פלוס קלורי רציני אתה תתקע במקום וזה יראה כמו תוכנית AB שאתה קבוע נתקע באותם המשקלים.

אתה לא יכול להיות במאזן קלורי שלילי (איבוד שומן) ותוך כדאי התהליך לעלות במסת שריר ... אולי עם חומרים לא חוקיים כן אבל טבעי? לדעתי (ולא רק) זה לא יתכן.

• פותח/ת השרשור
אולי תוכנית פחות עצימה מSS...
באמת שבלי פלוס קלורי רציני אתה תתקע במקום וזה יראה כמו תוכנית AB שאתה קבוע נתקע באותם המשקלים.
תודה:)
אתה לא יכול להיות במאזן קלורי שלילי (איבוד שומן) ותוך כדאי התהליך לעלות במסת שריר ... אולי עם חומרים לא חוקיים כן אבל טבעי? לדעתי (ולא רק) זה לא יתכן.
הבנתי שבגלל שאני בגיל ההתבגרות וההורמונים משתוללים (כמו הורמון הגדילה או הטסטוסטרון), ובתכל'ס אם אני אוכל הרבה חבלון (אני שוקל 68.5 ומתכוון לאכול 200 גרם- בערך 3 גרם כל קילו) + גירעון סביר של 600 קלוריות אני אמור גם לשרוף שומן וגם לצבור מסת שריר לפי מה שהם אמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית