הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לאיזו חברה אבקת החלבון הכי טעימה עם מים? + חדש פה

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
דבר ראשון זו ההודעה הראשונה לי פה בפורום מקווה לתרום ושיתרמו לי חחח

אז השאלה שלי היא- לאיזו חברה יש את אבקת החלבון הכי טעימה עם מים? ובאיזה טעם?

אני שם דגש על המים- כי רוב הטעמים והאבקות ( של רוב החברות) עם חלב זה יוצא טעים אבל אני לא רוצה לשתות עם חלב כי אז זה נספג לאט יותר בגוף.

אתה יכול לשתות עם חלב אחרי האימון. זמן הספיגה של החלבון לא משנה (אלא אם מדובר בצום מאוד ממושך-14 שעות אאל"ט).
👋

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בטח שזמן הספיגה משנה נקלט פחות חלבון שלאחר מאמץ... לא? ><" זה מה שהבנתי מכל חור כלשהו באינטרנט
אמרו לי במקום אחר שזה מאוד משנה בגלל השומנים שיש בחלב.
אם אני שו את זה עם חלב 1% ו 0% זה ישתווה לכושר הספיגה כמו ספיגת המים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה...ראיתי את הביקורת הזאת כבר קודם 😃
אבל ראיתי שאופטימום נפלו בבדיקות O: שמה שהם כותבים על האריזה לא נמצא במוצר עצמו....
ושאלה- אז למה אנשים אומרים שעם חלב זה נספג יותר לאט? ( אם תרצה אני יכול להראות לך תגובה שאומרת שזה בגלל השומנים של החלב אבל זה מפורום אחר)

אבל ראיתי שאופטימום נפלו בבדיקות O: שמה שהם כותבים על האריזה לא נמצא במוצר עצמו....
ושאלה- אז למה אנשים אומרים שעם חלב זה נספג יותר לאט? ( אם תרצה אני יכול להראות לך תגובה שאומרת שזה בגלל השומנים של החלב אבל זה מפורום אחר)

קודם כל הייתה רק בדיקה אחת, יכול להיות שזה משתנה בין טעם לטעם או אפילו בין אותם הטעמים.
עוד דבר שהם לא באמת נפלו, סטייה מאוד מזערית, אבל אם אתה יכול להשיג ISS במחיר זול אז לך על זה...

נערך לאחרונה:
הם לא "נפלו" בבדיקות, יכולה להיות סטיית תקן ו1-2 גרם חלבון לפה או לשם לא באמת ישנה...בתכלס, גם גם הייתי מוצא צ'מפיון (שהם כביכול יותר "נפלו") במחיר זול יותר משאר האבקות שהייתי מוצא והטעם היה מתאים לי הייתי קונה.
אנשים חיים בהרבה מיתוסים שחושבים גם שצריך לאכול כל 3 שעות וכו...
העובדה שזה נספג לאט או לא נספג לאט לא צריכה להטריד אותך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה תודה לכולם!!!!
אז אני אקח או קרם עוגיות של ISS או קרם עוגיות/ בננה של אופטימום וכנראה אשתה עם חלב 😃

שוב תודה לכולם!!!

זה לא נכשל, בעצם אף בדיקה לא באמת נכשלה בבדיקות המעבדה כי אי אפשר לקבוע על פי דלי אחד ולא על 20 אלא צריך משהו יותר מייצג, מה גם שלא פעם הכנסנו דלי אחד ולאחריו דלי נוסף מאותה החברה ויצאו דברים שונים לגמרי (ראה ערך ISS וצמ'פיון), ככה שאופטימום עומדים בכל הקרטריונים אין מה לעשות לכל מעבדה בעולם יש טווחי סטייה ואי אפשר להתגבר על זה.
בקשר ל"תגובה מפורום אחר" גם אני יכול לרשום משהו על פיזיקה גרעינית, מי אמר שזה יהיה נכון? שיביאו סימוכין או הוכחה כזו או אחרת שזה באמת ככה ולא ילד בן 15 מאחורי מקלדת יגיד ככה או אחרת.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם! השתנתה דעתי על המים והחלב!

אז עכשיו- מה הכי טוב עם חלב? ושלא יהיה טעם בננה 😲 ( ואם אפשר אז גם חברה בבקשה)

בבדיקה הראשונה של ה iss והצ'מפיון זו הייתה טעות חישוב של המעבדה ועליה הם התנצלו-ככה שלא מדובר בסטייה בתוצאות הבדיקה אלא בטעות של המעבדה

אתה צודק שיכולה להיות סטייה בין בדיקה לבדיקה,אבל זה לא מה שקרה בבדיקות של ה iss וצ'מפיון-ששם היתה טעות בבדיקה...

נערך לאחרונה:
תודה רבה לכולם! השתנתה דעתי על המים והחלב!

אז עכשיו- מה הכי טוב עם חלב? ושלא יהיה טעם בננה 😲 ( ואם אפשר אז גם חברה בבקשה)
לך על החלבון של חברת אופטימום,כך את הגולד שלהם בטעם Caramel Toffee Fudge,פצצה של טעם בעיקר אם חלב 1%(אני שותה).
זה טעם שבהרך רק ליפני כמה שבועות הגיע לארץ והוא כבר בין הטעמים הנימכרים ביותר בארץ.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה!
קראתי בביקורת שיש לזה ריח של ביוב...
ואני מחפש אבקה שתהיה גם טובה עם מים שלא יהיה לה טעם מגעיל... ( זה קיבל 2/10 בטעם עם מים אם אני לא טועה או 4 אפילו...)
כי לא תמיד אני אוכל לשתות עם חלב

• פותח/ת השרשור
אין לי שום בעיה עם טעם בננה דבר ראשון הוא פשוט נראלי פשוט מידי כזה ><
ודבר שני אני לא כ"כ אוהב אותו ... למשל יש את השוקו של יטבתה בטעם בננה וזה לא טעים לי... זה תמיד מתוק לי מידי יש לזה חרא של טעם...
אני די בטוח שהבננה הזה יהיה לך טעים אבל אני מעדיף אחרים על פניו 😃
( על הפרי עצמו אני ממש מת!)

ויש לי עוד שאלה- על פחמימות:
אחרי אימון מה מומלץ לאכול? איזו פחמימה פשוטה?

אבל חוץ מבננה ענבים או תמרים בגלל שלבננה וענבים יש עונות מסויימות... עכשיו ברגע שהם לא בעונה מה אוכלים?
ותמרים אני פשוט לא אוהב ולא רואה את עצמי שותה חלבון אחרי אימון ופתאום אוכל תמרים ( במיוחד אם הטעם של החלבון ינגוד את התמר ><)

סבבה תודה רבה!
קראתי בביקורת שיש לזה ריח של ביוב...
ואני מחפש אבקה שתהיה גם טובה עם מים שלא יהיה לה טעם מגעיל... ( זה קיבל 2/10 בטעם עם מים אם אני לא טועה או 4 אפילו...)
כי לא תמיד אני אוכל לשתות עם חלב
הקרמל טופי פאדג' קיבל 9/10 צריך ללמוד לקרוא מחדש, גם אני אחד הגורמים שזה הגיע לארץ 😛

אין ויש לי עוד שאלה- על פחמימות:
אחרי אימון מה מומלץ לאכול? איזו פחמימה פשוטה?

אבל חוץ מבננה ענבים או תמרים בגלל שלבננה וענבים יש עונות מסויימות... עכשיו ברגע שהם לא בעונה מה אוכלים?
ותמרים אני פשוט לא אוהב ולא רואה את עצמי שותה חלבון אחרי אימון ופתאום אוכל תמרים ( במיוחד אם הטעם של החלבון ינגוד את התמר ><)
כל פחמימה בעלת ערך גליקמי גבוהה, כמו: תמרם\ סוכר ענבים\ לחם לבן\צימוקים\פיתה
בתכלס, העקר שתאכל משהו:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ויש לי עוד שאלה...- אני לא ידוע אם זה משתנה בין האבקות או לא אבל בעיקרון צריך לשים מנת הגשה ל 300 מ"ל נכון? יש סימונים על השייקר כמה זה 300?

עריכה: שיט בטעות יצא לי דאבל חשבתי שאני בעריכה

בין 200 ל300 מ"ל מים אפשר יותר אפשר פחות זה לא עקרוני זה עניין של טעם כמו מלח ופלפל, ועל כל שייקר נורמאלי יש סימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית