עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח אין יותר ליצנים מהילדים במושב שלי ! זה הגיע למצב שהם אומרים לי שאני לוקח אבץ אז אני ימות בגיל 30 , או שבגלל שאני לוקח אבקת חלבון כן כן אבקת חלבון לא קריאטין אז אני צריך לשתות 3 ליטר ביום לפחות , עד מתי אלוהים עד מתיי ?!?!?!?!!?!!.
זרוק ניחוש .. [הם מתאמנים בחדר כושר]אבץ? זה מינרל מאוד חשוב לגוף למה בדיוק הם אומרים את זה?
בימי הרחוקים בבילדינג הוספתי אותם, כנראה שזה לא היה מספיק חשוב למחוק אותם.הם סתם ככה הגיעו לתמונה שלך? או שהוספת אותם?
נמחק, יחד איתם 👏לא מצאתי את הוויכוח איפה הוא?
שבוע 12 בחיטוב - אימון מספר לא ידוע - 27/1
סקבט-
35 45 55 67.5 82.5 סבבה.
בנץ'-
42.5 52.5 62.5 72.5 87.5 חזרה שתיים אחרונות איטיות, אבל סגרתי כמו גדול 😛
מתח עם משקל-
BW, +7.5, +15, +20, +27.5 סבבה.
אין אירובי- בני ***ות תפסו את כל הקרוסים וההליכונים facepalm
משקל אחרי אימון- 83.5, כבר התאיישתי, ניתן עד סוף השבוע לראות אם יש שינוי במשקל, אם לא נעבור לניטראלי.
יצא כל הזין מהמשקל הזה, מאז העלייה במשקל, אני די מתנדנד עליו, קילו יותר קילו פחות, אבל על הזין, גם ~6 קילו ב3 חודשים זה יפה מאוד 👏
2 דברים מצערים שכחתי:
1. איכשהוא קיבלתי את המוט לראש בתחילת החימום בסקוואט, אני כנראה לא מודע לכוח שלי, והמוט החליק מהסטנד כשבאתי להיכנס.
זה קרה בטעות, שלא תחשבו שאני המפצל שדופק את הראש בברזלים לפני סקוואט 👏
2. BW - 84.4 :(
שתיתי כל האימון איזה 5 ליטר מים, אז אני לא ממש מתרגש.
כל הכבוד על הPR 😃!כוכב1.
W12T3 - 31\1
נעדכן את המעניין.
לקחתי 400 מ"ג קפאין ולקחתי גם דוגמית של Beast, אני לא בטוח אם זה באמת דוגמית או פשוט תערובת של מיץ' תפוזים טבעי, זה היה אותו ריח ואותו טעם 😵
SQ: 75X5, 87.3X3F, 65X8 השלשה הייתה קלילה, אבל בראשון חסר עומק, אם הייתי יודע הייתי עושה עוד חזרה..
B: 75X5, 90X3, 65X8 גם קליל יחסית, לקחת אחיזה טיפה רחבה מידי אז זה היה קצת איטי יחסית.
CU: 25X5, 35X3F, 8X15 לא בהכרח צין אפס, אני משנה אחיזות כל סט פחות או יותר, בשלשה האחרון לא עליתי מספיק ונתקעתי באמצע.
Dips: BWX8, 15X8, 25X8 אחרון קשה-סבבה.
BE: 3X10
הכל PR, כולל הBE 😣
הייתי מעלה סירטונים, אבל השרת דוחה אותי [יוטיוב] :(
אירובי- 13 דק', 200 קל.
פשוט סיוט, עשיתי אירובי אחרי 2 דק שסיימתי את הBE, וכאב הגב מדומס..
תודה רבה!כל הכבוד על הPR 😃!
צריך לעשות מתישהו אימון ביחד כשאגיע ליהוד שוב.