הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמונים

• פותח/ת השרשור OR16
  • פורסם בתאריך

OR16

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
שאלה בקשר להורמונים,האם יש איזה כתבה שאולי מראה ומסבירה את לקיחת הסטרואידים ואת החומרים שמיוצרים בגוף,לפי מה שאני מבין,החומרים שלוקחים בזמן הסייקל מין הסתם הורמונים שמיוצרים בגוף בכמות קטנה גדולה?אומרים שמסוכן לקחת חומרים,אך יש אותם בגוף?באיזה רמות למשל יש את הGH?סטרואידים מיוצרים בגוף לפי מה שאני מבין?אז למה זה כולכך מסובך לקחת את זה,אני פשוט רוצה לדעת את זה רציתי לישאול תשאלה הזאת כבר כמה זמן,חומרים אלה מיוצרים בגוף מה קורה במחזור הדם?ואלה דברים.

תודה רבה לעוזרים:ph34r:

שאלה בקשר להורמונים,האם יש איזה כתבה שאולי מראה ומסבירה את לקיחת הסטרואידים ואת החומרים שמיוצרים בגוף,לפי מה שאני מבין,החומרים שלוקחים בזמן הסייקל מין הסתם הורמונים שמיוצרים בגוף בכמות קטנה גדולה?אומרים שמסוכן לקחת חומרים,אך יש אותם בגוף?באיזה רמות למשל יש את הGH?סטרואידים מיוצרים בגוף לפי מה שאני מבין?אז למה זה כולכך מסובך לקחת את זה,אני פשוט רוצה לדעת את זה רציתי לישאול תשאלה הזאת כבר כמה זמן,חומרים אלה מיוצרים בגוף מה קורה במחזור הדם?ואלה דברים.

תודה רבה לעוזרים:ph34r:
דבר ראשון תקרא את המדריך למתחילים יש שם המון מידע שיענה לך על המון שאלות ששאלת
אחרי שתקרא את המדריך אם יהיו לך עוד שאלות תשאל אותם פה ונשמח לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית