עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע עם זה הכל כלול בBEAM תסתכל לדוגמא פה, זה תחת all share cast/all share play:אתה מתכוון לכל השטויות של הBEAM? שמצמידים מכשיר למכשיר? או מכשיר לטלויזיה? אז יש אתזה בכל אנדרואיד חדש גם בNEXUS...
סמסונג ו-HTC תומכים בזה, אני משתמש בזה כל הזמן. אל תקנא.NFC זה הכלי הכי לא יעיל בתולדות האנושות. כולם חושקים בזה ובוכים על זה, אבל אף אחד לא תומך בזה עדיין, אז מה ההייפ?
מה דעתך על המכשיר (הנקסוס)?ה-all share זה קטע של סמסונג ועובד בין מכשירים של סמסונג, ה-NFC קיים ברוב הטלפונים והטאבלטים החדשים שמריצים אנדרויד 4.1 ומעלה.
על פניו נראה פצצה. שתי הבעיות שלי הן שעד היום שום מכשיר של נקסוס לא ממש הצליח (גם לא זה של סמסונג) ול-LG יש מיליון בעיות עם מסכים בזמן האחרון (כל הליין של מחשבי אפל עם LG סובלים מהן). אבל המחיר באמת מפתה.מה דעתך על המכשיר (הנקסוס)?
S voice גם בלעדי לסמסונג?
על פניו נראה פצצה. שתי הבעיות שלי הן שעד היום שום מכשיר של נקסוס לא ממש הצליח (גם לא זה של סמסונג) ול-LG יש מיליון בעיות עם מסכים בזמן האחרון (כל הליין של מחשבי אפל עם LG סובלים מהן). אבל המחיר באמת מפתה.
על פניו נראה פצצה. שתי הבעיות שלי הן שעד היום שום מכשיר של נקסוס לא ממש הצליח (גם לא זה של סמסונג) ול-LG יש מיליון בעיות עם מסכים בזמן האחרון (כל הליין של מחשבי אפל עם LG סובלים מהן). אבל המחיר באמת מפתה.
אני עוקב בשנה האחרונה אחרי מחירי הסמארטפונים עם אנדרויד ויכול לומר שכל השקה כזאת מלווית בירידה משמעותית במחירים. וזה טוב. נראה לי שאפילו בעתיד הקרוב המחירים שאנחנו משלמים כיום על סמארטפון יהיו מוקצים לקבוצת הביניים שבין סמארטפון לטאבלט (כמו ה-note 2) והמחירים לטלפונים יתמקמו סביבות ה-450 דולר. אבל עדיין 350 דולר זה מחיר מצחיק להשקה של טלפון, ועוד ברמה כזאת.מפתה מאד. אני אמתין קצת שיתחילו לזרום reviews לרשת, אם אין לו בעיות מפדחות שמנובעות מחומרה גרועה אני אזמין אותו. ד"א, אתם חושבים ששבירת השוק הזאת תביא להורדת מחירים כללית?
הם פונים לאותו קהל יעד של כל סמארטפון נורמלי. חוצמזה יש לך נקסוס אז אתה לא אובייקטיבי.ה-Nexusים מצליחים מעולה - פשוט צריך להבין לאיזה קהל יעד הם פונים.
NFC זה הכלי הכי לא יעיל בתולדות האנושות. כולם חושקים בזה ובוכים על זה, אבל אף אחד לא תומך בזה עדיין, אז מה ההייפ?