הוכרז הNexus 4 מבית גוגל מכשיר מדהים 349$

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
מכשיר מעולה במחיר אטרקטיבי במיוחד..
מרובע ליבות 1.5 ו2GB RAM
מסך TRUE HD 4.7inch עם צפיפות 320PPI 1280X768
349$ למכשיר עם 16GB
מריץ 4.2 jelly bean
נשמע מעולה במיוחד המחיר

באמת נשמע מחיר טוב רק שבארץ הוא יעלה פי 3 יותר כמו כל דבר אחר

הבעיה שמרתיעה אותי לפחות זה שlg ייצרה אותו, בדר"כ הטאצ' שלה מאוד חלש...

שאלה- הפיצ'רים של הגלקסי 3 כמו הצגה אלחוטית דרך הגלקסי על מסך גדול והעברת קבצים מהמחשב לטלפון, הם פיצ'רים של אנדרואיד שיהיו קיימים גם במכשיר הזה או שהם תוספת של סמסונג למכשיר?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לכל השטויות של הBEAM? שמצמידים מכשיר למכשיר? או מכשיר לטלויזיה? אז יש אתזה בכל אנדרואיד חדש גם בNEXUS...

נערך לאחרונה:
ה-all share זה קטע של סמסונג ועובד בין מכשירים של סמסונג, ה-NFC קיים ברוב הטלפונים והטאבלטים החדשים שמריצים אנדרויד 4.1 ומעלה.

NFC זה הכלי הכי לא יעיל בתולדות האנושות. כולם חושקים בזה ובוכים על זה, אבל אף אחד לא תומך בזה עדיין, אז מה ההייפ?

• פותח/ת השרשור
גם LG מייצרים עכשיו חומרה לIPHONE5 אז נירא לי הם השתפרו והמחיר ממש מושך...
אני עם הSGS3 אבל אם הייתי לפני קניה אולי בגלל המחיר הייתי הולך על הNEXUS

ה-all share זה קטע של סמסונג ועובד בין מכשירים של סמסונג, ה-NFC קיים ברוב הטלפונים והטאבלטים החדשים שמריצים אנדרויד 4.1 ומעלה.
מה דעתך על המכשיר (הנקסוס)?
S voice גם בלעדי לסמסונג?

נערך לאחרונה:
מה דעתך על המכשיר (הנקסוס)?
S voice גם בלעדי לסמסונג?
על פניו נראה פצצה. שתי הבעיות שלי הן שעד היום שום מכשיר של נקסוס לא ממש הצליח (גם לא זה של סמסונג) ול-LG יש מיליון בעיות עם מסכים בזמן האחרון (כל הליין של מחשבי אפל עם LG סובלים מהן). אבל המחיר באמת מפתה.

על פניו נראה פצצה. שתי הבעיות שלי הן שעד היום שום מכשיר של נקסוס לא ממש הצליח (גם לא זה של סמסונג) ול-LG יש מיליון בעיות עם מסכים בזמן האחרון (כל הליין של מחשבי אפל עם LG סובלים מהן). אבל המחיר באמת מפתה.

מפתה מאד. אני אמתין קצת שיתחילו לזרום reviews לרשת, אם אין לו בעיות מפדחות שמנובעות מחומרה גרועה אני אזמין אותו. ד"א, אתם חושבים ששבירת השוק הזאת תביא להורדת מחירים כללית?

ה-Nexusים מצליחים מעולה - פשוט צריך להבין לאיזה קהל יעד הם פונים.

מפתה מאד. אני אמתין קצת שיתחילו לזרום reviews לרשת, אם אין לו בעיות מפדחות שמנובעות מחומרה גרועה אני אזמין אותו. ד"א, אתם חושבים ששבירת השוק הזאת תביא להורדת מחירים כללית?
אני עוקב בשנה האחרונה אחרי מחירי הסמארטפונים עם אנדרויד ויכול לומר שכל השקה כזאת מלווית בירידה משמעותית במחירים. וזה טוב. נראה לי שאפילו בעתיד הקרוב המחירים שאנחנו משלמים כיום על סמארטפון יהיו מוקצים לקבוצת הביניים שבין סמארטפון לטאבלט (כמו ה-note 2) והמחירים לטלפונים יתמקמו סביבות ה-450 דולר. אבל עדיין 350 דולר זה מחיר מצחיק להשקה של טלפון, ועוד ברמה כזאת.

• פותח/ת השרשור
דווקה הנקסוס של סמסונג היה טוב...גם מקבלים עדכונים ראשונים כמו הJB 4.2 שאיתו שוחרר הנקסוס הזה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית