עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה בערך? לדעת אם להיכנס לזה..תשים הזמנה ב-Google Play Store דרך VPN אמריקאי (הם לא מוכרים מחוץ לארה"ב) ותשלח לכתובת של Mustop/ushops/ezbuyus. תשלום 35$ משלוח בערך לישראל ועוד מסים 35%. לא נזק גדול במיוחד.
זה כי אין לך רטינה 😃זה היה הדבר הכי עלוב בעולם.
LOLזה כי אין לך רטינה 😃
אתה באמת חושב ככה?תראו, כעקרון אני חושב שהגלקסי 3 יותר טוב מהנקסוס בכל דבר
הבעיה היחידה בגלקסי זה הזכרון 1GB RAM מה שעושים פשוט עושים מחיצת RAM עם הכרטיס זכרון וככה המכשיר יכול להכיל עד 4GB RAM
נכון להיום הNOTEII לדעתי המכשיר הכי טוב שקיים בשוק. יש בוא הכל +מסך גדול +2GB RAM
תחליטו 😃
ניראה זה טוב כמו שאמרתי היתרון היחיד זה ה2GB וגם זה לא משו...עשיתי מחיצת RAM של 2GB בזכרון הכרטיס +1GB שיש במכשיר והכל טסאתה באמת חושב ככה?
המכשיר הזה ניראה לי יותר מהיר מהגלקסי
ניראה זה טוב כמו שאמרתי היתרון היחיד זה ה2GB וגם זה לא משו...עשיתי מחיצת RAM של 2GB בזכרון הכרטיס +1GB שיש במכשיר והכל טס
תבדוק ביוטיוב השוואות של המכשירים הגלקסי הרבה יותר מהיר, מה גם בנקסוס אין מחיצת זכרון והמחיר הוא רק לקונים בארה"ב מחוץ למדינה זה 599$
אני גם לא סגור על המאיץ גרפי במכשיר...
צריך הרשאות ROOT במכשיר וקרנל תומךאיך הוספת RAM מהSD?
צריך הרשאות ROOT במכשיר וקרנל תומך
http://iandroid.co.il/forum/topic92457.html
בשלב הראשון שהוא אומר לחלק את הכרטיס SD שם אתה קובע כמה מקום אתה רוצה להקצות לRAM
החלוקה הולכת ביחס 1ל1 אתה יכול להקצות 3GB לRAM אבל מספיק 1 גג 2
ואז אתה מוריד terminal amulator כותב שם FREE ובודק אם הצלחת להקצות את המקום בקטגוריית SWAP .
אבל צריך כרטיס SD של לפחות CLASS10