הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוכרז הNexus 4 מבית גוגל מכשיר מדהים 349$

עם כל הסקירות שאני קורא נראה שאין ממש קאץ', הם פשוט מפסידים על המכשיר.
+1
אני גם לא מוצא סיבה שהם יעשו קאץ'- המטרה שלהם לשחרר את המכשיר הכי חזק, לא מכשיר טוב ב-XYZ אבל להתקמצן על A ואז לעשות קאץ' -_-

(אגב, אם אני כבר מצטט אותך- תוכל לענות לי בנושא על הקריאה מהירה? שאלתי שאלה חדשה ונראה לי שלא שמת לב כי זה ירד מהר למטה)

• פותח/ת השרשור
הבנתי, קראתי קצת בXDA וראיתי.
זה משפר לך את המהירות בצורה משמעותית?

זה תקף רק לSG3?
זה תקף לכל מכשיר הבעיה שהסקריפט צריך להיות מותאם למכשיר מסויים...
וברור שזה משפר זה כמו להוסיף עוד 2GB RAM , אין סגירת אפליקציות אין תקיעות, אין בעיות ווידג'טים על המסך
אפשר להפעיל יותר מ25 אפליקציות בבת אחת...כמה משחקים כבדים יחד בקיצור פיצוץ.
הנקסוס 4 יותר חזק מהאס 3 בכל דבר...
חזק זה טוב נירא עד כמה הוא חזק בהשוואות בלייב ולא בתאוריה...
לפי מה שהבנתי גוגל מסבסדים לקונים בארה"ב וזה המחיר המסובסד ... כל המכירות של LG מחוץ לארה"ב הם במחיר מלא של 599$

ממה שהבנתי הם מוכרים את הגרסת 8 ג'יגה בהפסד ואת ה16 במחיר עלות כדי שייקנו את המכשיר שלהם וישתמשו בשירותי ענן שלהם
אני כניראה קונה אחד המחיר שווה לכל נפש.

אין שום קאץ פשוט הם חכמים והכניסו את ההכנסות שיש להם מאדוורדס ומהפליי סטור במחיר והגיעו לזה שזה יהיה להם מישתלם

אין שום קאץ פשוט הם חכמים והכניסו את ההכנסות שיש להם מאדוורדס ומהפליי סטור במחיר והגיעו לזה שזה יהיה להם מישתלם
זה לא נקרא חכמים, זה נקרא מנסים להעתיק את מודל ג'ילט/HP ולהרוויח על התכנים הנלווים ולא על החומרה. ג'ילט מוכרים את המכשיר שעליו מתלבשים סכיני הגילוח במחיר הפסד, כאשר הם מרוויחים את הרוב על הסכינים עצמם. אותו דבר HP ושאר חברות המדפסות, מוכרות את המדפסות במחיר עלות ומרוויחות על מחסניות הצבע.
גוגל ואמאזון עובדות באותה השיטה בשביל להילחם באפל. אפל מוכרת כל מכשיר ב-40% רווח (כלל של אפל שידוע לכולם) + מרוויחה כ-30% על כל אפליקציה או תוכן שנרכש מהחנויות שלהן. מפעילי האנדרואיד מרוויחים רק על התוכן ומוכרים את המכשירים במחיר עלות או לפעמים הפסד קל.

זה תקף לכל מכשיר הבעיה שהסקריפט צריך להיות מותאם למכשיר מסויים...
וברור שזה משפר זה כמו להוסיף עוד 2GB RAM , אין סגירת אפליקציות אין תקיעות, אין בעיות ווידג'טים על המסך
אפשר להפעיל יותר מ25 אפליקציות בבת אחת...כמה משחקים כבדים יחד בקיצור פיצוץ.

חזק זה טוב נירא עד כמה הוא חזק בהשוואות בלייב ולא בתאוריה...

לפי מה שהבנתי גוגל מסבסדים לקונים בארה"ב וזה המחיר המסובסד ... כל המכירות של LG מחוץ לארה"ב הם במחיר מלא של 599$
הוא כבר לוקח בבנצ'מארקים החדשים בדי הרבה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית