סרטון בדיקת טכניקה סקוואט ודדליפט

דדליפט לא טוב אתה לא נכנס לסט אפ, סרטון קצר שמסביר הכל, סקוואט אני לא יודע חכה לתגובה של מישהו אחר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט נראה סביר. אתה צריך להכנס לסט אפ יותר טוב עם הגב. זאת אומרת להוציא חזה ותחת יותר חזק. דבר נוסף זה לא להסתכל על עצמך במראה, תסתכל כמה מטר ממך למטה. הצוואר צריך להיות במנח שאין עליו לחץ.

בסקוואט אתה לא יושב מספיק אחורה. אתה יורד נמוך וזה טוב. אבל חסר לך את הישיבה אחורה והמתיחה של ההמסטרינג.

שיפור יפה מפעם קודמת, סחתיין.
בכל זאת לדעתי חסר לך עוד קצת ישיבה אחורה.
תקנו אותי אם אני טועה.

יפה שיפור טוב , הישיבה גבולית העומק טוב !
רק תחשוב על זה שאתה מוציא את החזה החוצה ויותר זקוף , בסה''כ לא רע

לא טוב.
מה אתה מסתכל על התקרה? יש שם משהו מעניין? על צריך לשמור על מנח של העמוד שדרה באופן תקין, בשביל זה אתה צריך להסתכל למטה כמה מטרים ממך.
אתה נופל את הבירכיים מוקדם מידי.
המוט רחוק מידי מהגוף.
אתה לא נכנס לסט אפ כמו שצריך.
המשיכה שלך היא פתאומית ולא אחידה. מה שיוצר את השבירה של הגב על ההתחלה של התנועה.

אני צריך למשוך בתורה יוצר איטית?

לא. אתה צריך לסחוט את הגוף שלך למצב ההתחלתי ואז למשוך את המוט.
מה שאתה עושה זה לתלוש את המוט מהרצפה לפני שהגוף שלך מכווץ ומוכן.

דדליפט - הגב מעוגל [בעיקר תחתון] ואתה לא מרים חזה מספיק, אתה לא יכול להסתכל לצדדים ואל תרים את הראש ותסתכל מטר וחצי קדימה-למטה.
סקוואט- גב תחתון שוב לא מוחזק מספיק, אתה לא יושב מספיק אחורה, והברכיים גולשות. תנסה לתרגל קצת FTWS [Face The Wall Squat] a כי אתה צריך ללמוד לקבע את הברכיים ומשם רק לרדת עם האגן.
פנדלאי - המוט קרוב מידי לגוף, גב עגול, אתה משתמש בציטים ומזיז את הגוף, ואתה לא מקביל לרצפה, ושוב, הצוואר.
ותגיד להומואים מאחורייך להפסיק להסתכל עלייך, שילכו להתאמן facepalm

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח הם עלובים, אני מתאמן כבר חודש שם וכבר לכולם יש מה להגיד על התוכנית אימונים שלי.
בקשר לסקוואט, אני מתחיל בלהעיף את הברכיים לצדדים וקדימה, ואז מתיישב אחורה?

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחח הם עלובים, אני מתאמן כבר חודש שם וכבר לכולם יש מה להגיד על התוכנית אימונים שלי.
בקשר לסקוואט, אני מתחיל בלהעיף את הברכיים לצדדים וקדימה, ואז מתיישב אחורה?
תתחיל בישיבה, ותמיד תדחוף ברכיים חזק לצדדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית