הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כוח מבוססת על דדליפט?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
סיימתי לא מזמן מד קאו 5X5 והגעתי למטרות שלי בסקוואט (170 ל3).
במד קאו הייתי בא תשוש לדדליפט ולא הצלחתי למשוך ממש, אבל היו לי ימים גרועים בסקוואט וזה בא לידי ביטוי בדדליפט שהרגיש פתאום קל מהרגיל.
הפעם המטרה שלי היא לשבור שיא יפה בדדליפט אבל לתת לסקוואט טיפה "מנוחה" כדי לבוא חזק לדדליפט.
אם אין תוכנית ייחודית לשיפור הדדליפט, אם אני אקח 5X5 לינארית ואחליף את הסקוואט בדדליפט..
ראשון -דדליפט RM5
שלישי - דדליפט 80% מRM5 + סקואט 90% מהRM5
חמישי - דדליפט RM3

אני אצליח להתאושש מתוכנית הזאת כמו שצריך?

אתה יכול לעשות גם טקסס מת'וד לדדליפט, בדיוק כמו לכל תרגיל אחר (ביום הנפח אולי לקצץ קצת - במקום 5X5, לעשות 3X5).

• פותח/ת השרשור
ראיתי שבפורום של ריפ המליצו על התוכנית של אד כהן
http://www.powerpage.net/coanphildead.html
לפי מה שהבנתי זה יותר איך להשקיע בדדליפט אבל מה עם שאר התרגילים?

power to the people - pavel

דדליפט ופרס חמישה ימים בשבוע.
אין לי זמן ללכת חמש פעמים בשבוע לחדר כושר.
אתה יכול לעשות גם טקסס מת'וד לדדליפט, בדיוק כמו לכל תרגיל אחר (ביום הנפח אולי לקצץ קצת - במקום 5X5, לעשות 3X5).

לקחתי את זה בחשבון אבל לדעתי זה עדיין מוקדם, יש עוד הרבה לאן להתקדם בלינארית (כי לא ממש התקדמתי בצורה שיטתית מאימון לאימון) ואז כשאני אתקע אוכל לשלב נפח, לא עדיף?

אל תסמוך על כול תוכנית כוח שאתה רואה באינטרנט. יש הרבה תוכניות שזה למתאמנים מתקדמים ומוזרקים שיכולות התאוששות שלהם מdeadlift הרבה יותר גדולות משלך.
לא הייתי הולך על 5X5 בדדליפט, אתה לא תצליח להתאושש מזה. אלה אם בא לך להריץ סייקל.

הרעיון של stardust יכול לעבוד.

אני ממליץ לך לשלב תוכנית של סקוואט ולשלב דדליפט מידי פעם. כול עוד אתה מתחזק בסקוואט אתה גם תתחזק בדדליפט. אם יש לך בעיות ספציפיות בטכניקה בדדליפט אתה יכול לשלב עבודה מיוחדת על החלקים האלה.

ניסיתי את התוכניות המדוברות - הרבה יותר מדי נפח - לא עזר לי להתקדם.
מה שכן עשיתי ועבד יפה - להתאמן בסגנון SS, לעשות דדליפט פעמיים בשבוע, וסקוואט קל באמצע. אתה מעלה 5 קילו בכל אימון וכמובן דואג לאכול היטב.
סקוואט קל = לא יותר מ70 אחוז.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את התוכניות המדוברות - הרבה יותר מדי נפח - לא עזר לי להתקדם.
מה שכן עשיתי ועבד יפה - להתאמן בסגנון SS, לעשות דדליפט פעמיים בשבוע, וסקוואט קל באמצע. אתה מעלה 5 קילו בכל אימון וכמובן דואג לאכול היטב.
סקוואט קל = לא יותר מ70 אחוז.
דווקא אני זוכר שעשית משהו בסגנון אז די יש לך ניסיון בזה וזה מתאים למה שאני רוצה לעשות אז נראלי שאני אלך על זה.

אל תסמוך על כול תוכנית כוח שאתה רואה באינטרנט. יש הרבה תוכניות שזה למתאמנים מתקדמים ומוזרקים שיכולות התאוששות שלהם מdeadlift הרבה יותר גדולות משלך.
לא הייתי הולך על 5X5 בדדליפט, אתה לא תצליח להתאושש מזה. אלה אם בא לך להריץ סייקל.

הרעיון של stardust יכול לעבוד.

אני ממליץ לך לשלב תוכנית של סקוואט ולשלב דדליפט מידי פעם. כול עוד אתה מתחזק בסקוואט אתה גם תתחזק בדדליפט. אם יש לך בעיות ספציפיות בטכניקה בדדליפט אתה יכול לשלב עבודה מיוחדת על החלקים האלה.
מבחינה פיזית הרבה יותר קל להתאושש מ5X5 מאשר מTEXAS, הרי בטקסס יש לך הרבה יותר נפח.
בכל מקרה החלטתי.. אנסה את הרעיון שלי ואם לא אלך תמיד אפשר לנסות משהו אחר.

תודה לעוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית