ייעוץ הסיני עם תוכנית הsix pack

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
הסיני הזה מדבר הרבה , אני מתאמן מזה כ6 שנים אני ברמה מעולה,95 קילו על 11 אחוז שומן 186 השאלה שלי אם מישהו ניסה את השיטה שלו ?
או שזה סתם בבלת כמו שאני חושב סתם מתוך סקרנות?

אתה מדבר על זה שמופיע ביוטוב בפרסומת?
אם כן גם אני התעניינתי אבל הוא די סותר את עצמו
מצד אחד הוא טוען שהוא לא יכול לקחת יותר ממכסה מסויימת של מתאמנים בגלל שהוא רוצה לתת לכל אחד יחס אישי ולכן הוא מגביל זאת לכמה עשרות אבל מצד שני הוא כבר כמעט שנה בפרסומת של יוטוב מה שעושה רושם שגם אם יהיה לו 500 מתאמנים הוא ימשיך לפרסם.
ובכלל... מה הוא כבר יודע שאחרים לא?
ואיך אתה יודע שמה שטוב לו בהכרח טוב לך?
לפי הנתונים שלך המצב שלך לא נראה רע בכלל זה בדיוק הנתונים שהיו לי בעבר לפני שהפסקתי להתאמן
95 קילו 11% שומן זה אומר שאתה עושה עבודה מעולה ואין מישהו שמכיר את הגוף שלך יותר טוב ממך
אם תרצה משהו טוב לחיטוב שלח לי הודעה פרטית אני אפנה אותך לתוכנית מסויימת (לא ניסיתי אותה באופן אישי אבל יש עליה ביקורות טובות)

הוא סתם אחד שעושה כסף
אתה יכול להוריד את סרטוני הוידאו שלו בטורנט
אני הורדתי וזה סתם חרטא , הוא קצת מסביר על איך לעשות תרגילים איך לאכול , אבל זה מה שאפשר למצוא בסופו של דבר בפורם פה או בפורמים/אתרים באנגלית

והוא לא נותן שום יחס אישי , אחרי התשלום אתה מקבל לינק להורדת הסרטים שלו , ואולי הוא יענה לך מידי פעם במייל על שאלות (שזה גם לא בטוח)

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על זה שמופיע ביוטוב בפרסומת?
אם כן גם אני התעניינתי אבל הוא די סותר את עצמו
מצד אחד הוא טוען שהוא לא יכול לקחת יותר ממכסה מסויימת של מתאמנים בגלל שהוא רוצה לתת לכל אחד יחס אישי ולכן הוא מגביל זאת לכמה עשרות אבל מצד שני הוא כבר כמעט שנה בפרסומת של יוטוב מה שעושה רושם שגם אם יהיה לו 500 מתאמנים הוא ימשיך לפרסם.
ובכלל... מה הוא כבר יודע שאחרים לא?
ואיך אתה יודע שמה שטוב לו בהכרח טוב לך?
לפי הנתונים שלך המצב שלך לא נראה רע בכלל זה בדיוק הנתונים שהיו לי בעבר לפני שהפסקתי להתאמן
95 קילו 11% שומן זה אומר שאתה עושה עבודה מעולה ואין מישהו שמכיר את הגוף שלך יותר טוב ממך
אם תרצה משהו טוב לחיטוב שלח לי הודעה פרטית אני אפנה אותך לתוכנית מסויימת (לא ניסיתי אותה באופן אישי אבל יש עליה ביקורות טובות)
שלח לי אותה אשמח לשמוע אני לא יכול לשלוח לך הודעות פרטיות משום מה שלח לי אתה אחי ,
וכן ראיתי כמה תרגילים שלו ביוטיוב הוא סתם מקצר את זמן המנוחה סך הכל התרגילים הם אותם תרגילים אולי בבטן קצת יש שינוי בקיצור חרטה ברטה ....

זה אותו בחור סיני שאומר שבגלל הקורטיזול אנשים אוגרים שומן בבטן ורק התכנית שלו עוזרת להתחטב?

יש לו לא מעט טיפים טובים, אבל הוא גם מנציח מיתוסים וקשקשן לא קטן. לא הייתי מסתמך עליו יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית