הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאמות בSS או להחליף תוכנית?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני מתאמן עוד מעט חודשיים בSS ועד עכשיו כמעט ולא נתקעתי בשום תרגיל.

עשיתי היום סקוואט 140 קילו שלקח לי כמעט 40 דקות(חימום ארוך בגלל שנפצעתי בעבר בגב תחתון) ואחרי זה הרגשתי בבנץ' ובמיוחד בדדליפט שאין לי כוח להמשיך.
כתוצאה מכך יצא מצב שהגעתי לכשל כשניסיתי לעשות דדליפט עם 140 קילו (עשיתי את הדדליפט אחרי שעה ו 20 דקות ככה שהיה מרווח של 40 דקות בינו לבין הסקוואט) והאימון יוצא בסוף כמעט שעה וחצי.
אני מרגיש שהסקוואט מאוד כבד ובגלל זה אני לא מצליח להמשיך את האימון ולא לדבר על זה שאחרי אימון עם סקוואט ודדליפט אני ממש תפוס ברגליים, מה שלא אמור לקרות כי אני עולה משקל קבוע מאימון לאימון.

יכול להיות שמיציתי את התוכנית?
אני לא יודע אם להוריד משקל בסקוואט כי אני עד עכשיו עולה במשקלים יפה ולא נעצרתי אבל זה מרגיש כאילו זה הורס לי את שאר האימון.

אתה עושה סט אחד של דדליפט כן?
ואם אתה אוכל מספיק תנסה לשתות יותר אולי, אתה יכול להביא תמרים לאימון זה יכול לעזור קצת אבל טכלס הכי טוב זה תקח קפאין...ואל תפסיק SS.

לא הבנתי משהו, איפה הבעייה? שהאימון לוקח שעה וחצי? שזה ממש קשה?
בוא שמע קטע מטורף, אימונים יכולים לקחת גם שעתיים וחצי, בקלות, וגם להיות ממש קשים ומתישים.

אגב, בסקוואט אתה לא שובר מקביל, ככה שבמקומך הייתי מוריד קצת משקל, משפר את זה וממשיך להתקדם.

ובלי קשר, במה התאמנת לפני החודשיים האלה? זכור לי שכבר עשית פעם SS, ככה שמפתיע אותי שאתה שואל את השאלות הנ"ל... אבל אולי אני לא זוכר נכון \:

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אתה עושה סט אחד של דדליפט כן?
ואם אתה אוכל מספיק תנסה לשתות יותר אולי, אתה יכול להביא תמרים לאימון זה יכול לעזור קצת אבל טכלס הכי טוב זה תקח קפאין...ואל תפסיק SS.
אני לוקח קאין ואוכל מלא במהלך היום... אני מרגיש מותש באימון

לא הבנתי משהו, איפה הבעייה? שהאימון לוקח שעה וחצי? שזה ממש קשה?
בוא שמע קטע מטורף, אימונים יכולים לקחת גם שעתיים וחצי, בקלות, וגם להיות ממש קשים ומתישים.

אגב, בסקוואט אתה לא שובר מקביל, ככה שבמקומך הייתי מוריד קצת משקל, משפר את זה וממשיך להתקדם.

ובלי קשר, במה התאמנת לפני החודשיים האלה? זכור לי שכבר עשית פעם SS, ככה שמפתיע אותי שאתה שואל את השאלות הנ"ל... אבל אולי אני לא זוכר נכון \:

בהצלחה בהמשך

עשיתי fbw 5x3 בחיטוב עם תרגילים מורכבים כמו ss.
ואני פשוט מרגיש גמור מעייפות אחרי הסקוואט וזהמרגיש לי שזה פוגע בשאר התרגילים כי אני סחוט...

בלי קשר אני אוריד משקל בסקוואט לנסות לשפר את הטכניקה אבל בכל מקרה אני לא רואה איך זה עוזר לי להתאוששות...

כרגע הכי חשוב להעלות את הסקוואט. בקרוב הוא יתקע ככל הנראה, ותעשה ריסט. בזמן הריסט תוכל לתת יותר דגש בשאר התרגילים.
כאשר תהיה בוגר התוכנית תוכל לעשות עוד הרבה דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית